• Frubuckle

AKTIVITETER og hjemmepåskeGod mandag og glad påsk alle sammen!

Påsken er her og i år skal vi feire den hjemme. Mange har fått påsken snudd opp ned, men la oss gjør det beste ut av det. Dette året må mange planer og tradisjoner settes på vent. Akkurat nå er det en felles dugnad som er viktig. Husk at det er en viktig samfunnsoppgave å ta vare på deg selv og da kan vi kan bidra best mulig i det store fellesskapet.


Vi har nå vært tett på hverandre i mange uker. Men, nå er det påske! Nå kan vi ta bort hjemmeskole, hjemmekontor, tidlige morgninger og lekser.

Nå må vi bruke fantasien å være kreative og ha det gøy. Vi trenger ikke å ha inne påske. Helsedirektoratet anbefaler god håndhygiene, ingen fysisk kontakt, to meter avstand og ikke samles i større grupper enn fem personer. Det regnes også med at smitterisikoen er lavere når man oppholder hos ute.Vær ut i påsken. Bruk hagen, skogen, turområder og lekeplasser. Friske barn har lov til å være sammen inne og ute, men i små grupper. Husk på hvor viktig det er å vaske hendene ofte og før man skal spise.


GOD SPORTY PÅSKE

· Påske egg. Lag et skattekart og dra ut på egg jakt.

· Bruk kortstokk til trening. Velg fire ulike øvelser – en for spar, hjerter, ruter og kløver. Foreksempel Spar-spensthopp, hjerter-armhevinger, ruter-burpee og kløver-utfall. Når du trekker spar ti gjør du ti spensthopp eller visst du trekker ruter fem gjør du fem burpee. Målet er hele kortstokken. Klarer du det? Få med familien.

· Rebusløp.

· Piknik. Ta med lunsj, pledd og kos deg i hagen.

· Sirkeltrening. Finn øvelser som passer for deg hjemme på stuegulvet eller ute i hagen. Jobb i 40 sekunder og 20 sekunder hvile. Velg 7 øvelser og kjør 3 runder. Kort og effektivt! Du har plutselig trent i 20 minutter.


· Skogstur. Ta med matpakke, pølser, pinnebrød, baks og kakao. Solo og kvikklunsj i ryggsekken. Ut på tur aldri sur. Livet er best ute.· Du kan male, lage påskepynt, spille spill, se film, bake, løs påskekrim og lag masse god mat.


· Lag barna lage sin egen mimelek.Ha en fantastisk påske! Jeg ønsker kjente og fjerne skal ta vare på hverandre og gjør denne påsken helt tommel opp.


Påskeklem fra Tone


Følg meg gjerne på instagram @frubuckle


0 kommentarer
JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine