• Rine Kalve

Ærlig vakker

Annonse // CIME-skincare


CÎME- Skincare er en økologisk og bærekraftig hudpleieserie som på ærlig og naturlig vis fremhever dine vakreste sider. CÎME tar utgangspunkt i naturens egne ingredienser. De aktive ingrediensene stammer fra planter som vokser i en høyde på 3000 meter i den rene og klare bergluften i Himalaya fjellene. CÎME bruker maksimalt med naturlige og sertifiserte økologiske ingredienser i sine produkter, som gir huden din et sunt og vakkert resultat.Himalayaens kraft


De aktive ingrediensene i CÎME har en unik intensitet og en utrolig høy styrke av vitaminer og antioksidanter. Hvorfor? De må overleve i ekstreme værforhold og tåle ekstrem kulde, kraftig vind og intens sollys.


Naturen møter vitenskapen


En enorm mengde forskning og testing (ikke på dyr!) står bak hvert produkt som lages. CÎME kombinerer gamle teknikker med moderne vitenskap for å skape de mest potente aktive ingrediensene.
Samarbeid med lokale bønder


CÎME vil ikke bare at du skal føle og se bra ut , men også gjøre det bra og gi tilbake. CÎME har stort fokus på rettferdig samarbeider med lokale bønder i Nepal. I samarbeid med planterorganisasjoner i Nepal har CÎME startet en bærekraftig samling av vilt voksende urter og ingredienser, samt økologisk dyrking av urter som brukes i CÎME produkter. Disse urte ingrediensene behandles lokalt, dette tillater ikke bare de lokale bøndene å selge et mer avansert produkt, men reduserer også økologiske fotavtrykk drastisk (i stedet for å importere tonnevis av planter, transporterer de en begrenset mengde høyt konsentrerte væsker) CÎME`s produkter bidrar til å bygge bærekraftige lokale økonomier, og dermed tilby en pålitelig måte for bønder og deres familier å forbedre sitt levebrød.


Skoleprosjekt


I rammen av "Little Doctors" programmet blir skolebarn i Humla utdannet innen personlig hygiene, sykdommer, førstehjelp og ernæring. De blir opplært til å bli "små leger" som sprer helse bevissthet blant familie og venner i sitt samfunn. For hvert produkt du kjøper, donerer CÎME en del av inntektene til 'Little Doctors' prosjektet fra veldedighetsorganisasjonen Nepal Trust. Nepal Trust opererer i Humla, Nepals høyeste og mest utilgjengelige distrikt.Enkel bruk


CÎME vil gjøre din daglige hudpleie minst mulig komplisert. Flere av produktene er et multi produkter som hjelper deg til en strålende hud, uten å måtte ha et overflod av hudpleieprodukter i badeskapet. Dette er en serie som passer alle hudtyper, også sensitiv hud.


Her finner du hele CÎME-SKINCARE serien.


Serien er økologisk sertifisert av Ecosert


Rine<3

JOIN OUR MAILING LIST

© 2019 by AnneBrith Magazine