Naturlig skjønnhet

Jeg har siden jeg var liten, vært over gjennomsnittet interessert i hudpleie, sminke og velvære. Jeg husker jeg pleide å ta på meg bestemors stiletthæler og fylte vesken hennes med alt av hudpleieprodukter jeg kunne finne på badet hennes og så måtte alle sitte å høre på meg når jeg skulle leke «home party ala Mary Kay / Oriflame» dame! 😛

Jeg ble tidlig i min karriere Make-up artist og jobbet en stund som dette på bla.a Make up store. Senere utdannet jeg meg til hudpleier og jobbet noen år som hudterapeut i Bergen. Etter at jeg fikk mitt første barn, ble jeg mer og mer opptatt av naturlige og økologiske produkter.

Hvorfor utsette huden vår for unødvendige kjemikalier? Huden er kroppens største organ, og hva man påfører huden,
som kan absorbere opptil 60% av stoffene man påfører, er noe jeg synes vi må bli flinkere til å tenke over. Fordelene med økologisk produkter er mange, når du velger et økologisk produkt har du en rekke garantier på hvordan produktet er fremstilt fra A-Å. Du unngår produkter med billige syntetiske fyllstoffer og du bidrar til å ta vare på miljøet,
naturen og dyrene.

Min vei og lidenskap ble å fremme det naturlige og sunne. Bærekraftig og rettferdig handel altså «fair trade» er noe av det som står høyest i fokus hos meg.

Jeg gleder meg til å få inspirere, med det jeg brenner for, nemlig naturlig skjønnhet og velvære!

Vi sees!

Rine er grunnlegger og driver av bnatural.no som er en nettbutikk med kun naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter, i øverste klasse. Rine, er 32 år og utdannet Make-up Artist og Hudpleier. Hver uke vil du finne tips og triks, om skjønnhet og velvære fra Rine her på annebrith.no

Skriv en kommentar