Godt nytt år!

Godt nytt år fine du.

Jeg håper du har kost deg i julen og at nyttårsfeiringen ble slik som du ønsket?

I år har jeg kun en ting jeg skal gjøre bedre enn i fjor. Jeg har satt meg et nokså hårete mål. Det har ikke noe med jobb å gjøre. Kun med medmenneskelige relasjoner.

I hele 2019 kommer jeg ikke til å gjøre rom for nye mennesker i min nærmeste krets.

Jeg har i så mange år vært så raus, gitt av meg selv, delt med andre og stilt opp for så mange «nye» mennesker at det nesten tok livet av meg på slutten av 2018.

Jeg har hatt noen uker de siste ukene hvor jeg har gått gjennom alle hendelser og fått dem på avstand. Mange av dere har skjønt noe av det som har foregått i kulossene, men først nå er jeg klar for å åpne meg.

I 2019 blir det ikke plass til nye nære relasjoner. Jeg skal bruke tid på de vakre menneskene jeg har i livet mitt og har hatt der i flere år. De skal jeg pleie og kose meg med. Du verden så mange fine mennesker man har i livet sitt om man virkelig begynner å ta seg tid til å se etter.

Jeg har lært en noskå tøff lekse. Men det var veldig lærerikt og viktig for meg. Uten erfaringene fra 2018, som forøvrig var et nokså stort drittår, hadde jeg aldri vært der jeg er i dag.

Jeg ser verden på en helt ny måte.

Så takk til mine beste venner som støttet meg gjennom et av mine aller verste år noensinne, og særlig takk til dere som har støttet meg i sosiale medier. Jeg elsker hver og en av dere. Lærdommen blir at vi skal være forsiktige med hvem vi deler våre hemmeligheter med.

Det beste med 2019 kom inn på mail rett før julefeiringen startet og i dag signerte jeg kontrakten. Ydmyk, stolt og litt rørt, ser jeg frem mot et år som skal bli totalt annerledes enn noen andre år, med bloggen. Livet skal snus. Rett og slett. Og jeg er så takknemlig for denne muligheten.

Håper dere har en fin start på det nye året.

Klemmer!

Skriv en kommentar