Trening hjemme i stua!

Annonse / Livegym.no

Julen er snart over og jeg har bestemt meg for å bli litt sterkere i 2019. Målet er å trene oftere og mer effektivt. Jeg har rett og slett lyst til å komme i form igjen, og jeg har lyst til å bli bedre med hensyn til kostholdet mitt.

Som mamma til 4 barn er det langtfra hver uke at jeg kommer meg på treningssenteret her på Sørumsand. Og ofte blir middagene litt raske, fordi vi haster fra den ene treningen til et av barna til en annen.

Jeg har nå bestemt meg for å teste ut appen LiveGym.no

Hva er LiveGym.no?

Livegym.no er Norges største nettbaserte treningssenter. Altså en app, som du laster ned, der du får en fullstendig tjeneste med trening og kosthold. Det er billig og tidsbesparende.

Dropp å bli støttemedlem på dyrt treningssenter eller betal masse for en matplan!  Du får alt på livegym til 50,-/mnd!

Jeg skal altså teste dette ut de neste 6 ukene og oppdatere dere jevnlig.

Slik ser nettsiden ut:

Etter å ha registrert meg, lastet jeg ned appen og satte i gang. Det var utrolig enkelt. I dag valgte jeg rumpeprogrammet. 😛

Hver dag er det nye treningstimer du kan følge.

Er du medlem på livegym.no får du også tilgang på www.live-gymskole.no som er nettbasert trenings for barn.

Dette er noe vi skal sjekke ut i januar.

Det jeg gleder meg mest til er å få litt inspirasjon på matfronten. Matplaner kombinert med trening hjemme.

Perfekt for meg.

 Slik ser det altså ut på appen og jeg gleder meg masse til de neste ukene.  

Appen kan du laste ned HER.

Gi gjerne lyd om du laster ned og kom med oppdateringer på hvordan det går med deg. Jeg gleder meg masse til å trene med LiveGym.no!

Ha en nydelig kveld videre!

Klemmer!

4 kommentarer

  1. Jeg har brukt den en stund, og det er så kjekt:) Gikk ned 7 kilo etter påske og til slutten av juli, men jeg spiste lavkarbo i tilegg:) Akkurat kommet inn med bikkja, så nå blir det en times tid trening på livegym 🙂 Masse hilsen fra Lillian.. Æ som fortalte deg om mitt hårproblem på snapp:) der du har hjulpet meg:) Du innspirer sååå mye:) klæm fra Finnmark

  2. Har du lyst å dele oppskriften på den fiskegryta du viste oss på insta? 😊

  3. Så fin du er!

Skriv en kommentar