God Jul

God Jul til alle store og små!

Fra oss, til dere.

I år har vi hatt mange fine opplevelser med dere. Men de fleste har vært delt mellom oss på bildet. Vi har satt noen nye rekorder sammen.

2 på ungdomsskolen og en ny på barneskolen. 4 sekker. Forskjellige utfordringer, men alltid tatt på strak arm. Enten det har vært trening eller skolearbeid.

Uten pappaen til minstemann hadde dette året ikke blitt så bra. Han har stilt opp 100%, og vi har byttet dager, uker og byttet tilbake igjen. Dette for å tilpasse hverandres timeplan, som stadig forandrer seg.

Gull og sølv i NM, gull i EM. Gode karakterer på skolen og gode gjerninger på løpende bånd.

Men det viktigste vi har lært i år er å se de vi møter for de verdiene de har. Ikke slik vi ser dem, med ytre forskjeller. Fordommer bekjempes med kunnskap, toleranse og åpenhet. Derfor diskuterer vi alt her hjemme. Og alle meninger er det lov å ytre.

Hvorfor elsker vi innvandrere? Og hvorfor «hater» noen dem? Hvilken side vil vi stå på? Og hva gjør vi når noen mobbes? Hva er riktig og hva er galt? Hva om alle tør å bruke stemmen sin? Hva vil skje da? Vi har diskutert situasjoner som kan oppstå, slik at vi alltid er forberedt og kan handle, der andre kanskje forblir passive.

Julen er magisk, og den magien skal vi tro på.

Tross det vi har lagt bak oss.

Se julen gjennom barnas øyne. Kanskje du ser noe nytt.

Med ønske om en fredfull jul til deg. Vær forsiktig med dine ord, de kan såre mer enn du aner. En spiker slått inn i en planke vil alltid etterlate seg et hull. Et merke for livet.

Vær sannferdig og gi av deg selv.

Så håper jeg at akkurat du får den julen du ønsker deg.

Kjærlig hilsen Anne Brith & barna.

8 kommentarer

 1. Elisabeth Haakafoss

  En god og fredfull jul til deg og dine❤️ Ta vare på hverandre❤️ Klemmer🎄⛄️🎁

 2. Du sier så mange kloke ord og jeg har ofte blitt rørt av det du skriver. Jeg heier sånn på deg! God jul og godt nytt år! ⭐️

 3. Riktig GOD JUL til deg og barna! 🌟🎄🎅
  Fantastisk flott gjeng💕

 4. Riktig god jul til deg og dine. Måtte 2019 bringe dere masse nye fine øyeblikk og mål. Vær stolt av alt dere har fått til, og Annika – heier på deg, du kan nå så langt du vil med en styrken, viljen og jobben du legger i treningen din. Å se bilder av deg som turner rundt, minner meg og vesla her i hus, som man ser mer oppned enn bena på jorda😂😂 Men er her de freestyldans som gjelder for 8 åringen.
  Er så flott å høre hvor flink du er til å følge opp barna på deres aktiviteter Anne-Brith, selv om det tar mye tid rundt i div haller. Jeg selv kunne ikke tenke meg et annet liv enn å følge mine to mellom hockey, innebandy og dans – man blir godt kjent i div haller kan man si🤪 😊
  Masse god jul og godt nytt år til deg og dine fine, and keep up the good work både små og store. Heier på dere – og håper du i 2019 blåser av dårlig unødvenige kommentarer fra folk💪🎄🎅😍😘Klem fra hockeyinnebandydansemamma🏒💃🏒💚💛💙💛💜

 5. En fantastisk god jul til dere 🎅🎁🎍🎄 Juleklem fra Anne

 6. God jul til en flott familie. ☺håper 2019 blir helt supert år for deg☺

 7. Vil ønske deg og din familie en koselig julehøytid og et veldig godt nyttår ❤

Skriv en kommentar