Jeg må fortelle dere noe:

Inneholder reklame / Skjerf som var i giveaway fra Onarheim

Fine dere.

De siste 2 månedene har vært skikkelig humpete.

Det har skjedd ting som jeg aldri i min villeste fantasi trodde kom til å skje. Opplevelser som er helt ut av en annen verden. Som tatt fra en film. Det er så utrolig at jeg ikke tror det selv.

Da jeg var hos politiet nå på mandag, for å anmelde siste trussel måtte jeg si rett ut at jeg faktisk hadde vanskeligheter med å tro alt som skjer selv. Heldigvis har jeg nå fått meg en knallflink advokat, og er jeg knyttet opp til hele tre forskjellige advokater. Hver og en ekspert på sine områder.

Dette skulle jeg selvsagt gjort mye tidligere. Men man håper jo at ting alltid løser seg.

Er det en ting jeg har lært i 2018 så er det at silkehanskene fra og med nå er av. Vi var midt i innspilling til siste YouTube videoer til julekalender da den siste trusselen kom. Den dagen klarte jeg ikke jobbe mer. Og har faktisk ikke klart å gjøre noe siden den dagen. YouTube blir først oppdatert fra januar igjen. Dessverre.

Jeg skal nå samle litt krefter, og konsentrere meg om barna og julen.

NM i cheer er ikke langt unna og selv om superjenta i huset ikke skal til VM, så er det mange flotte opplevelser i vente for henne i fremtiden. Hun trener iherdig og har mange sjanser å komme på Team Norway i fremtiden. Hun er en av veldig få jenter som kan skru, og øver på stille skru nå. Det blir trening i hele julen på henne, for hun og gruppen skal få stille som egen gruppe på Winteropen, og det er stort. Så ingen av oss legger oss ned og gråter over at et delmål ikke ble nådd. Her heier vi på alle som kom med og viser er skikkelig fair sportsånd. Hun var allerede i hallen i går, utenom treningstiden og fikk trent litt.

Husk at når man trener på et slikt nivå som de gjør så er man også mentalt nokså sterk. Elitenivå i den sporten er ikke for hvemsomhelst og de har mye mental trening ved siden av all trening. Så vær snill og ikke legg meningene eller synsingene deres over på oss som en sannhet, og vær snill og ikke diskuter barna mine nedlatende på nett. Det er lite passende.

Nå blir det å logge litt av. Summe seg, og tenke på hvordan 2019 skal oppleves.

Noen av mine venninner har bedt meg om å tørre og treffe andre. Bare komme seg ut, være med flere med et åpent sinn. Og jeg kjenner at det kanskje er på tide å gjøre akkurat det. Gå ut, føle litt på det å møte andre. Kanskje si ja til en date?

Jeg skal i alle fall logge litt av nå.

Vi har tatt et bilde sammen til julekortet vårt. Det skal dere få se før vi ønsker dere en god jul.

Kos dere masse i dag og tenk litt på at det ikke er gavene som gjør julen perfekt.

Det er menneskene rundt deg.

Et tips på veien er følgende . Ikke alle forhold varer livet ut. Noen avsluttes heller ikke i vennskap. Det er faktisk noe man må tenke på når siste ord er sagt. Eiendeler og hemmeligheter blir spredd for alle vinder , fortere enn du aner. Ikke gjør feilen å tro at alt ordner seg til slutt. Noen ganger gjør det faktisk ikke det.

Og en siste ting: Litt om det å stole på noen 100%. Kan du med hånden på hjertet si at det finnes en person du kan dele dine innerste tanker med, uten å være redd for at det kommer ut? Hva hvis dere krangler eller ryker uklare? Kan du stole på vedkommende da? Hvis du tenker : ja, det kan jeg. Da er du heldig.

Ikke alle er like heldige. Så mitt råd er: Tenk deg nøye om før du åpner hjertet ditt!

Klemmer herfra!

26 kommentarer

 1. Satser på at 2019 blir bedre enn 2018;). God jul til alle! Jeg heier på deg:) Klem

  1. Gleder meg til vi skal jobbe sammen altså 🙂

 2. God jul til deg og dine 😍ønsker deg et fantastisk 2019🎉 god klem fra meg🥰

  1. Masse klemmer tilbake!

 3. Riktig god jul til deg og dine ungene dine❤️ håper 2019 blir et bedre år, for både deg og meg. Livet har lært meg en ting; det er ikke for pyser…

 4. Riktig god jul til deg og dine❤️🎄🎁🤶🏼

 5. Ynskjer deg og barna ei strplendes flott jul 🎄⭐🎅 Heier på deg! Klem ❤

 6. Ynskjer deg og barna ei strålandes flott jul ⭐🎄🎅 Heier på deg! Klem ❤

 7. God jul til deg og dine! 🎅🏼☺️ Ønsker deg alt godt for det kommende året!

 8. Vi går for 2019😉God jul til dere 5 og ja med hånden på hjerte så vet du at du kan stole på meg ❤klem Heidi

 9. Hanne Eilertsen Punnerud

  God jul til deg og dine ønskes herfra🎅 Håper 2019 blir bedre for deg, fine du❤ Klem❤

 10. Har selv hatt dårlig opplevelse og dette er trist og vanskelig i livet
  Masse lykke til og kos deg max i jula.
  Flott blogg

 11. Må julen bli fin og gi ro i sinnet,
  la alle problemer bli små og forsvinne.
  La dagene som kommer bli gode og fine.
  God Jul til deg og dine 💗🎄

 12. God jul 🤶🎅. Stå på sterke jenter klarer seg alltid er det noe som heter,tar bare litt tid noen ganger. 💞heier på deg

 13. Ønsker deg alt godt for 2019! ❤️

 14. Ønsker deg og dine fire, flotte barn en varm, fredelig og strålende jul❤️ Vi er mange som synes du er en fantastisk flott dame Anne Brith. Både utenpå og innipå🌟 Og vi vil fortsette å støtte deg.
  Det er sjokkerende å høre hva du må tåle og takle av hets og ondskapsfullhet. Rystende er det. Og ufattelig hvordan mennesker kan gjøre sånt mot andre. Det finnes ingen unnskyldning eller forsvar for sånt.
  Gleder meg til å følge deg og dine prosjekter i 2019🌟 Aldri gi opp, gå videre i tro❤️
  Varm klem❤️

 15. Så ille at folk oppfører seg på den måten,det er jo helt sykt.Hvorfor er noen etter deg som bare sprer! kunnskap og glede? Uforståelig,de burde bli dømt til et kurs å virkelig jobbe med holdningene sine.Hva er det i dem som skaper slikt? Friskt er det ikke.
  Men keep strong! Du gjør en flott jobb med deg,barna og arbeidet ditt. Ønsker dere alt godt i julen og i 2019!

 16. Ønsker deg en god jul og et godt nyttår! Håper fremtiden nå bringer mye glede for deg og dine nydelige små (store). Syntes du gjør en fantastisk jobb på alle områder, ikke minst som mor! Klemmer herifra sørvest🤗🤗

 17. Jeg syns du er en skikkelig god mamma jeg. Elsker måten du backer opp barna dine på. Du pusher når det trengs og du er en trygg havn når de trenger det. Blir lei meg av å høre at du mottar trusler, hva er galt med folk?

  Ønsker deg og barna dine en fantastisk jul <3

 18. Uff, har du erfart at venner og exer røper ting som er sagt og gjort i fortrolighet? Som kanskje truer med å røpe ting offentlig slik at det kan bli ubehagelig og ødeleggende for deg? Det er veldig vondt og ikke lett å stoppe …

 19. Dere kommer til å klare dere alle sammen. Synd jeg ikke fikk hilst på Annika da jeg var innom. Men godt å se igjen deg, og jeg er glad for å høre at du logger av litt. Kanskje er det et tegn på at du skal gjøre akkurat det du sier her i dette innlegget, etter så mye hard jobbing fortjener du å slappe av og nyte livet sammen med barna dine. Du gjør ditt beste på alle plan, og selv den som er aller aller best må ta en pause innimellom. Så nyt det, og tenk på alt det fine som 2019 skal by på. ❤
  PS, marengsen jeg fikk for å kose meg med i jula synger snart på siste vers 😂 store klemmer her ifra ❤

 20. Denne teksten har vært god for meg:

  Når livet slår deg ned, reis deg rolig opp – smil og si: ‘Du slår som ei pysa!’

 21. Logg av så lenge du trenger, vi er her når du er tilbake! Nyt julen, barna og deg selv. Riktig god jul, klem

 22. PS Jeg er så enig i måten du støtter barna dine i deres aktiviteter, det er krevende å klare og følge dem opp på dette og der er du også en helstøpt supermamma!!!

 23. Så mye dritt som du får så er det forståelig at det kan bli litt mye og at du trenger tid til å få lade batteriene. Jeg vil egentlig bare si at jeg synes du gjør en kjempejobb med både unger og jobb. Du er til stor inspirasjon for oss andre som kanskje trenger et lite spark i rævva for å komme i gang med å realisere egne drømmer og prosjekter. Takk for åpenheten din, for alt du har delt som mange av oss kan kjenne oss igjen i. La ikke noen få forandre deg! Vær deg selv, stå på og mist ikke troen på at det finnes flere gode mennesker enn idioter der ute. Håper du får en riktig koselig jul 🙂

 24. Håper inderlig at de som sender truslene blir stoppet og får seg en straff. Er for meg totalt ubegripelig at folk kan oppføre seg slik😳.

  Ønsker deg og familie en flott jul og et fantastisk nyttår🌲❤️.
  Trives så godt med bloggen din og gleder meg til å følge deg videre 😃.

Skriv en kommentar