Endelig en ny dag

Som jeg har skrevet de siste ukene.

Mange tanker, men kun for meg å lese. Det har vært utrolig deilig.

Mitt fristed.

Skrive fra meg alt. Absolutt alt.

Og nå, er det snart jul, og rolige dager. Og så nytt år. Det må jo starte bra?

I dag var første dagen på lenge at jeg følte meg skikkelig glad. Jeg våknet med et smil om munnen. Hadde lagt meg med et smil om munnen og. Så det var ikke så vanskelig. Så gripe etter mobilen og bare kjenne en ny glede.

Endelig.

Litt glede i hverdagen.

Etterlengtet.

Det kommer alltid en ny dag og en ny vår. Selv om våren er langt unna så er solen så fin nå, og lyset så herlig. Og det minner meg litt om nytt håp.

Det er alltid håp. Selv om dagen er mørk og tankene dystre, så kommer håpet en dag. Og det er deilig å føle på.

Jeg er så glad for at jeg har brukt tid, og skal bruke tid. Januar kommer med verdens beste prosjekt. Og jeg føler det er så riktig for meg. Endelig, og så riktig.

Og alt jeg ikke kan gjøre noe med, eller forandre må jeg legge bak meg.

Jeg sendte en melding til en god venninne og skrev. Jeg er klar. Fredag henter vi tingene mine! Og det var godt å få bare bestemt seg for at nå, nå vil jeg ha tilbake klær, kakefat og alt av videoutstyret mitt. Ingen grunn til at det ligger et sted, som i hodet mitt holder meg tilbake. Ferdig!

Forrige uke tok vi bilde til julekortet vi skal sende ut. Det ble så koselig. Alle med julegenser på og god julestemning.

Håper

21 kommentarer

 1. Du er så flink Anne Brith! Viktig å bruke tiden du trenger, være trist, for så å blomstre og være klar når tiden kommer❤️ Mange klemmer, så er jeg sikker på at dere får en nydelig jul, du og dine😊

 2. Fantastisk!
  Heier på deg❤️

 3. Kjempefint, Anne Britt! Man må ta noen sjanser i livet, og jeg beundrer deg for ditt mot. Jeg leser bloggen din hver dag og skriver noen ord i ny og ne. Selv om jeg egentlig er for gammel til slikt, hihi. Vil ikke være for gammel til noe, jeg! Ønsker deg masse lykke til med alle prosjekter. Så spennende fremtiden blir for deg og barna! Du har en herlig familie og et herlig gå på-humør av beste nordnorske kvalitet. Slikt blir det moro av selv om det drypper litt fra øynene av og til når det er motvind. Tjohei, Anne Britt!

 4. Godt å få hentet tingene og få en avslutning. Snart nytt år og nye muligheter. Får håpe dere snart finner en bolig å leie eller kjøpe så er det ute av verden også 😊

  1. Hus er i boks. Frem til 2020. Så det er en deilig følelse å gå inn i 2019 med.

   1. Så deilig å slippe å tenke på det nå, må være en lettelse 👍

 5. Så godt du kler briller.
  Hent tingene, så er du ett skritt nærmere å lukke den døra:)

 6. Hva synes du om at fansa dine kommenterer på Erik sine bilder om at han skal gi deg tilbake tingene dine? Helt ufattelig tragisk.

  1. Hva mine følgere gjør kan jeg absolutt ikke klandres for eller settes ansvarlig for. Jeg har ikke tilgang til Erik sine sosiale medier og sjekker heller ikke hva han oppdaterer eller legger ut. Det som er tragisk her er at man ikke får tilbake sine egne og personlige eiendeler. Klær strikket av personer som står en nær og som den dag i dag ikke lever mer. Klær av høy affeksjonsverdi. Utstyr til flere tusen. Bare for å nevne noe. DET er tragisk. Når man går fra hverandre så er man såpass voksen at man gir tilbake det som tilhører den andre, særlig om den andre ber om å få det tilbake. DET er både trist, tragisk og ufattelig barnslig at man nekter å gi det tilbake. At folk reagerer på det er ikke tragisk det er NORMALT. Normale mennesker rydder opp og snakker med hverandre. Og hvis du ikke skjønner det, at jeg ønsker mine ting tilbake, som har en stor verdi og affeksjon for meg, så begynner jeg virkelig å lure på hvordan verden i dag henger sammen.

   1. Les hva jeg skrev. Du svarer jo på fjorten andre spørsmål som ingen har spurt deg om.

    Hvordan vet disse anonyme kommentatorene så mye om hva du ikke har fått tilbake og hva du har sponset Erik med?

    Utrolig patetisk oppførsel Anne Brith! Fint at du lærer barna dine ekte ungdomsskoleoppførsel.

   2. Anne Brith

    Altså hva jeg har sponset Erik med er jo offentlig info og de fleste vet jo det. I alle fall de som har fulgt meg. I går sa en venninne rett ut på snap at jeg ikke fikk tingene mine tilbake. Og at hun var rystet over det. Det er jeg også.

    Over 100.000 mennesker har sett den snappen. Av de 100.000 menneskene er det veldig mange som vet at jeg har fått sponset mye ting til Erik. Det er ikke noen hemmelighet. Det har vært merket med reklame i nesten et helt år deet han har fått. Så igjen: Hva mine følgere gjør kan jeg ikke klandres for. Har hørt at mange har prøvd å kontakte han og spurt om ting men at han blokkerer alle som prøver å komme til en dialog. Vet jammen ikke hvem som er tragisk her. Hvis du igjen ikke forstår at jeg vil ha tingene mine tilbake. Så er det du som er tragisk. Ikke mine følgere. De reagerer helt normalt.

 7. Da er det bare en ting å gjøre! Ta med deg politiet. Vet om flere som har måttet gjøre det.
  Klem

 8. Kanskje han har kastet tingene? At det er derfor…

  1. Da kan man vel si det da? Svare på mail og si: Du jeg har kastet tingene dine, noe som forøvrig er helt latterlig.

 9. Herregud, er det mulig å være så barnslig at du ikke får igjen tingene dine? Makan, og jeg regner med at A er hans indignerte venn som kommenterer (slenger med leppa) på din blogg! Det kommer en seg langt med du, veldig voksent. Hør med politiet, det hadde jeg gjort. Lykke til og klem😘

 10. Syns det er helt legitimt å få tilbake sine egne ting etter et brudd. Spesielt arvede ting, selvfølgelig er det dine. Men ting som han har fått via deg, sponset, det er vel hans? Man tar ikke tilbake gaver?

  1. Selvsagt. Det man gir til hverandre i gave er jo en gave. Men det som er mitt er mitt. Jeg har ikke akkkurat gitt han kakefat og Maruisgenser i str XS i gave 😛

   1. Haha, nei selvfølgelig ikke. 😂 Jeg bare tolket det du skrev som at du mente sponsede gaver også var noe du ville ha tilbake. Misforstod da. 😊

 11. Hvis dette er ting som du har gitt Erik i løpet av tiden dere var sammen, synes jeg ikke det er det minste rart at han ikke vil gi det tilbake. Kan ikke se at det spiller noen rolle hvordan du har fått dem. Hadde dere en avtale om at disse tingene ikke var hans?

  Jeg synes det høres veldig kjipt ut å kreve tilbake gaver.

  1. Mine klær, kakefat og mitt videoutstyr er IKKE gaver. Det trenger man vel ikke være rakettforsker for å skjønne. Det vil jeg ha tilbake. Ellers alt av det jeg har gitt han, kan han selvsagt beholde.

 12. Ang dine ting – dette minnet meg om da det ble slutt mellom meg og min samboer etter 10år. Han låste døren og nektet å svare på tlf eller lukke opp når jeg ringte på. Alt var der inne… Til slutt gikk jeg faktisk til hans foreldre. Hadde null forhåpninger, men håpte att de hadde litt mer fornuft enn sin sønn. Fikk ikke kommet inn – men sa att jeg forstod de var på hans side i saken, men att jeg gjerne ville forklare min side. Jeg fikk komme inn i gangen og fikk kort oppsummert fortalt min side. Avsluttet med att jeg fortsatt forstod att de var på hans side – men att alle voksne folk gir tilbake de tingene som ikke tilhører en. Visst ikke de ville prate med sønnen så kom jeg til å gå til politiet. Kvelden etter fikk jeg komme inn i huset. Ingen sønn å se, men en far som ba om unnskyldning for sønnens oppførsel. Jeg takket, hentet tingene mine og har siden verken hørt eller sett han….
  Folk blir helt fjollete når de er forelsket – men noen blir jaggu meg fjollete når det blir slutt også. Og det er alltid mest synd i den som har blitt dumpet (selv om han/hun kanskje er grunnen til att det ble slutt).
  Lykke til Anne Brith!! Håper du får tilbake tingene dine
  Juleskviseklem fra meg

Skriv en kommentar