Nyheter på bakefronten!

Egenreklame

Det går virkelig hardt for seg om dagen.

Er det en ting je ghar lært fra de siste månedene så er det at dette livet, det er ikke ment for pingler! Livet går opp og ned, og selv om det er mye nedturer på privaten, så er det vanvittig mange oppturer på jobb. Det er så mange fantastiske ting som skjer, og jeg begynner å glede meg til 2019.

Julen i år blir nok noe annerledes enn jeg hadde forestilt meg, men sånn er det jo. Når man mister den man elsker over alt på jord, så er det vondt. Jeg mistet rett og slett pusten av det hele. Og jeg har ikke kommet meg enda. De siste 4 ukene har jeg ikke sovet en eneste natt uten å våkne midt på natten. Ofte i vantro, eller med gråten i halsen, eller av et mareritt. Livet er et mareritt akkurat nå. Men dere sier at det blir bedre. Så da tror jeg på det.

Man skal tro.

Tro på det man ikke ser. Jeg har alltid gjort det. Men jeg har mistet meg selv litt på veien. Og det er pga all mobbingen jeg har vært utsatt for. Og det skal jeg også fordøye. Bare ikke riktig enda. Det får bli i julen.

Nå skal det bakes! Både til jul og til kurs.

Vi du være med på mitt GRATIS online bakekurs som vi lanserer 9. desember?

Kurset er altså gratis og du kan melde deg på her

Jeg gleder meg sånn til å snakke med dere der. Jeg har samlet opp de aller fleste spørsmål jeg har fått opp gjennom årene med blogging. Og har noen gode tips til dere.

Etter kurset kommer det også noen spennende nyheter som gjelder baking.

I morgen må du også komme innom bloggen! Da kommer det også en nyhet. Jippi! Vi er 4 spente eiere som lanserer noe kjempegøy!

Så det blir noen travle dager fremover altså…. Jeg gleder meg.

Gode klemmer!

PS. For de som lurer angående Bloggerne. Vi har en pause, og har hatt det siden i juli. Det har vært superdeilig. Når jeg røper hva jeg skal gjøre i 2019 vil dere alle forstå at jeg aldri kunne klart å gjøre alt sammen. Så en pause var etterlengtet. Og jeg er ikke ferdig på tv, bare så det er sagt 😛 hehe. Mer info følger 😛

6 kommentarer

 1. Pernille

  Synd at jeg ikke skal få se deg på bloggerne men helt supert å høre at du er så travel og at 2019 blir et bra år ! Det fortjener du ♥️

  1. Anne Brith

   Hurra for det…kanskje dukker jeg opp noen andre steder <3

 2. Hvorfor kommer ikke de nyeste innleggene dine opp på toppen av innleggene? Forstår ikke bloggoppsettet

  1. Anne Brith

   Du må logge deg inn på bloggfeed for å se blogginnleggene…så er det en egen forside med aktuelle ting… linktil bloggfeed som du kan lagre er dette:

   https://www.annebrith.no/blogg-feed/

   Håper det ble klarere nå 🙂 Ha en nydelig førjulstid 🙂

 3. Hei;)
  Hvor er den fine hvite lua di fra? Den med ekte pels?

  1. Anne Brith

   Er ikke ekte pels <3 Den er fra Therese eide 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *