En liten oppdatering…..

Hei fine dere,

Nå har det vært en god del travle dager her hjemme og jeg føler for å komme med en aldri så liten oppdatering.

I helgen var det Norwegian Open, og to av barna var med. Like stolt av begge to altså. De er på hvert sitt sted, og lærer på forskjellige områder.

Å være mamma er travelt nå. I morgen er det bursdag, og godjenta blir hele 14 år!

Mange av dere har spurt etter klær jeg har på meg, og jeg skal lage et eget innlegg med spørsmål og svar til dere litt senere.

Men i går, ble vår verden snudd litt på hodet. Vi fikk beskjed om at superjenta skal være med på uttak til Team Norway om noen uker. Så da hun fortalte meg at hun hadde lyst til å prøve, satse, støttet jeg henne med en gang i det.

Å kunne representere Norge i VM er jo stort, og selv om nåløyet er ekstremt lite, så må man satse og gjøre sitt beste. Så vi heier litt ekstra på henne de neste ukene frem til uttak. Og heier selvsagt på alle andre som skal være med og som blir med i troppen.

Uansett uttak så er dette er fantastisk mulighet å vise hva man «duger til». Ny erfaring og nye drømmer som skal nås.

Jeg som mamma står på sidelinjen og heier noe enormt. Ikke bare på mine egne, men også på alle andre utøvere iden klubben. Og trenere, de er superflinke.

Så i stedet for å være hjemme i kveld, som vi alltid er på tirsdager stikker jeg og datteren til hallen hvor hun skal øver på araber flikk hel skru!

Livet er litt snudd opp ned for meg også om dagen. Men jeg har taushetsplikt haha. Og kan ikke røpe så mye annet enn at det blir bra dager om ikke så altfor lenge.

Jeg vil bare takke dere alle… for alle gode ord.

Klumpen i magen er der fremdeles. Søvn blir det heller lite av og marerittene er enda ikke forsvunnet. Men jeg håper at det snart skjer. Og i mellomtiden skal jeg være den aller beste mammaen i hele verden for de 4 små. Som trenger meg nå mer enn noensinne.

Mammajobben skal man ikke undervurdere altså! Go mothers!

Ha en strålende tirsdag.

Takk til vakre Ann Eli…. sokkene var perfekte!

BAKEKURS

Vi du være med på mitt GRATIS online bakekurs som vi lanserer 9. desember?

Kurset er altså gratis og du kan melde deg på her

Jeg gleder meg sånn til å snakke med dere der. Jeg har samlet opp de aller fleste spørsmål jeg har fått opp gjennom årene med blogging. Og har noen gode tips til dere.

6 kommentarer

 1. Ann Kristin

  Ja du skal se at alt ordner seg for dere. Klem ha en fin kveld.

 2. Så bra sokkene passet 😀
  Ønsker deg og dine en strålende advents tid 😀

 3. Litt teit å spørre her kanskje men kan man legge ganache på en kake dagen før servering? Aldri brukt/laget ganache før men skal prøve på torsdag! Lykke til til datteren din! Klem

 4. Så spennende med uttaket 😀

  1. Anne Brith

   Ja, vi gleder oss.

 5. Må si jeg synes Annika er en skikkelig tøffing! Å være ‘flyver’ er den mest utsatte plassen i laget, hun må stole 100 prosent på lagkompisene sine, samtidig som at feilene hun evt gjør er de alle ser. Fy søren for ei kul jente. Ønsker henne masse, masse lykke til. Du har all grunn til å være stolt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *