Det gir mening!

Annonse / Meningstorget

Jeg har skrevet, og anbefalt Meningstorget noen ganger det siste året. Og jeg får alltid mange spørsmål rundt dette, når jeg tar opp temaet: Tjene penger hjemmefra.

Enkelt forklart så fungerer Meningstorget slik: Du jobber hjemmefra. Du deler dine meninger, deltar i spørreundersøkelser og tjener enten penger eller får gavekort i betaling.

Du må være 18 år for å kunne delta. Det er nokså viktig å få med.

Men alltid når jeg skriver om Meningstorget så får jeg tilbakemeldinger som: Man må ta mange undersøkelser før man får noe særlig penger. Og JA. Det stemmer. Det tar litt tid å oppnå både gavekort og utbetalinger.

Ønsker du altså å ha litt ekstra, på slutten av en periode, så er Meningstorget midt i blinken for deg. For du kan gjøre det mens barna sover eller mens de sitter og venter på treningen.

Du får belønninger for din mening.

Gavekort

Du kan få gavekort fra et stort utvalg varemerker, blant annet CDON.com, NetonNet og mange flere! Valget er ditt!

Din mening er viktig! På Meningstorget sitter du som forbruker og kan påvirke hvilke produkter som skal komme i butikk, eller hvilke produkter som er bra nok of rå bli i butikkhyllene. Betalte spørreundersøkelser som Meningstorget har er en enkel og fleksibel måte å tjene litt ekstra på.

Temaene for undersøkelsene er forskjellige. Alt fra reklame til fritidsaktiviteter. Du kan også få tilsendt produkter hjem som du kan teste ut og være med på å si din mening om. Å kunne være med på å forme et nytt produkt er morsomt, og nå også lønnsomt, pluss at det har en stor verdi for bedriften du «hjelper».

Hver gang du deler din mening vil du oppnå poeng. Du tjener altså poeng som har en verdi. Og verdien av disse poengene kan du ta ut i gavekort eller få overført som penger til din Paypal-konto.

Bli med og bidra på Meningstorget du også.

10 kommentarer

 1. Been there dine that😃 ingen tålmodighet med å svare på så ufattelig mye, for å oppnå bare litt cash😄

 2. Å herlighet, «done that» skulle det stå.

 3. Nå er det så mange bloggere som reklamerer for dette.. jeg leser ikke de innleggene men jeg har tatt undersøkelser på nett før så ja. Men du må bruke veldig mye tid på å få et gavekort på 200 Kr.. etter min mening.

 4. Den rosafarge var veldig fin til deg:)

  1. Anne Brith

   Takk <3

 5. Christina

  Første gang jeg leser en bra fremstilling av hva Meningstorget er. Ja- det tar tid å tjene opp penger, men det er moro lell å bruke gavekortet på 200 når den tid kommer. Ja- man får faktisk bidra med sin mening og er med på å påvirke. Og ja- og så har man noe å sysle med når man har litt dødtid 😉

  1. Anne Brith

   Takk <3

 6. Hehe… tenkte jeg skulle ta en test igjen etter å ha lest innlegget ditt. Svarte og svarte og da jeg begynte å bli lei kikket jeg opp og så jeg lå på 1% besvart. Tok to sider til og lå fremdeles på 1 % besvart. Må ha vært en gedigen undersøkelse , for klikket meg gjennom 14-15 sider tenker jeg. Ga opp der og da – men forsøker sikkert igjen en annen gang 🙂

  1. Anne Brith

   Hvilken undersøkelse var dette? Jeg skal nemlig ta en telefon inn til de ansvarlige i morgen og spørre noen spørsmål. Så fint om du kan sende meg en mail på post@annebrith.no

 7. thanks for sharing

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *