Noen ord fra meg….

Hva skal jeg svare, når jeg selv ikke har svarene?

Det er mange spørsmål som kommer, og jeg er den som skal svare på alle. Det er også jeg som blir ringt opp av media, og jeg som skal stå «til ansvar».

Det er ubehagelig, men en vei jeg har valgt. Jeg tar det ansvaret. Selv om det er tungt.

Men det er ikke enkelt.

Jeg har tanker om fremtiden, spørsmål jeg ikke får svar på og ting jeg gruer meg til. Så klart, har jeg det.

Du er så sterk, Anne Brith. Hører jeg mange si. Takk for at dere støtter meg.

Men nå mer enn før må jeg tenke meg om. Hva skal jeg dele, uten å såre eller sverte noen? Eller irritere noen. Jeg vet alle lurer, men jeg føler ikke det er noe, noen har noe med. Jeg må fordøye dette selv. Dette har gått hardt inn på meg. Veldig hardt.

De siste 3 ukene har ikke vært lette. Det kan jeg love dere.

Jeg trodde ikke dette ville skje. Men det gjorde det.

Og jeg må leve med det….

Midt oppi alt dette var det visning på hus. Budrunden starter snart. Hva kommer til å skje? Uansett hva som skjer så vet jeg at jeg før sommeren 2019 har en bolig. Og det, det ser jeg veldig frem til.

Klemmer herfra.

19 kommentarer

 1. Ta vare på deg! 💛

 2. Du har helt rett, Anne Brith, dette har ikke vi noe med! Du trenger ikke forklare eller fortelle noe som helst til oss. Fokuser på kaker og andre ‘upersonlige’ ting her på bloggen til du har kommet deg ovenpå igjen. Ønsker deg alt godt! Klem.

 3. Du er ikke den som gir opp og slutter å leve fordi det skjer vonde ting. Fordi du har en hverdag du må være tilstede i pga barna osv. Folk sier du er sterk fordi du er det, men jeg vet at du kan sitte der og føle deg veldig svak. Fordi alt gjør så vondt. Men innerst inne er styrken din, og det er fullt lov å føle seg svak. Hvem ville vel ikke gjort det… Jeg tenker masse på deg, og syns du er beintøff. Hva som har skjedd trenger du ikke dele med hele verden hvis du ikke har lyst, det tror jeg de fleste leserne forstår. Ta tiden til hjelp og pass på deg selv. Du fortjener pleie og omsorg, av de rundt deg og av deg selv. Store klemmer ❤️

 4. Ønsker deg alt godt på veien videre,til deg og ungene. Som du sier,alt det andre er det ingen som har noe med. Take CARE og lykke til med hus kjøp 😀

 5. Glad i deg Senorita!! ❤️❤️

 6. Det er alltid vondt med brudd. Men som de sier leger tiden alle sår. Gikk det bra på panelet forresten? Husdrømmen går i oppfyllelse før eller siden, er det til våren dere må ut av leiligheten? Ta vare på de fine barna dine, det er nok vondt for de også.

  1. Jeg måtte bli hjemme pga sykdom ….

 7. Det er i motbakke det går oppover ♡♡ m.v.h Monika

 8. Håper media og sosiale medier viser respekt for deg og alle de involverte.

  Kan ikke tenke meg hva du går gjennom og dessuten må ta det opp i det offentlige.

  Men en stor klem sender jeg fra Strømmen! ❤️

 9. Jeg heier på deg Anne Brith, både når det gjelder hus-kjøp og livet og fremtiden videre 😘
  Klart mange er nysgjerrige på hvorfor det gikk som det gikk, med deg og kjæresten- til og med jeg er det da jeg synes dere var så søte sammen 😍 Men det har faktisk ingen andre enn deg og familien noe med synes jeg når alt kommer til alt!
  Nei, lev livet, kos deg med barna dine, og masse lykke til fremover ❤️
  Stor klem til deg 😘

 10. Leit å høre dette Anne Brith, brudd er alltid tungt.
  Men det er noe med det at det er når det stormer som verst at en utvikler seg som menneske, og man må gjennom de verste tidene for å komme seg til det beste. Du kommer til å se tilbake på dette om noen år og se at dette var et nødvendig trinn på veien for å komme frem til noe bedre.
  Ønsker deg og barna all lykke og at dere snart kan se frem til å flytte inn i nytt hus.

 11. Dette har hverken vi eller media noe med😊Fokuser på deg selv og barna❣️

 12. Dette har hverken vi lesere eller media noe med, ha fokus på baking deg selv og barna:-) Ønsker deg det beste og håper at årsaker til bruddet holdes privat. Heier på deg Anne Brith:-)

 13. Du skal ikke måtte svare på slike spørsmål offentlig. Enkelte ting skal man ikke ha dårlig samvittighet for å holde inne. 🙂

 14. Ta godt vare på deg selv <3 <3 <3

  Du har et privatliv du også, og det skal folk bloggleserne og andre respektere. Fokuser på deg selv og ungene.

  Gir deg en stor trøsteklem <3 <3 <3

  Purr, purr, fra Toril og kattene

 15. Jeg er glad du holder deg for god til å uttale deg om bruddet. Du og Erik skal selvsagt ikke sverte hverandre, og bruddet er da vitterlig en privatsak som ingen andre enn dere har noe med.

 16. Hei! Det vil nok gå bra, du har vel «stått han av» før. Men, ser at headeren din er båthuset? Orker du det? God kveld.

  1. Har ikke tenkt på det før nå. Før du sa det. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det egentlig. Jeg føler jeg er i en vond drøm jeg håper jeg våker opp fra snart.

 17. Ønsker deg alt godt. ❤️

  Ellers så syntes jeg at media kunne respektere og da, at dem ikke ringer å spør og graver.
  Dette er ditt liv, og barna sitt.
  Media har ikke noe med det, selv om du er den du er, ❤️
  Dem burde gi deg fred i denne situasjonen.

  Ønsker deg en god helg. ❤️

Skriv en kommentar