Hello November

Hvor ble oktober av? Den forsvant raskere enn jeg fikk tenkt meg om.

Jeg er glad i oktober, men også glad for at det er over.

Det ble mye planlegging i oktober. Både med hensyn til Instagram og YouTube. Sistnevnte lanseres så fort vi har fått samlet alt av videoer. Jeg skal nemlig lære meg hvordan jeg skal klippe og redigere alt. Slik at alt får en lik mal, på en måte.

Planen har alltid vært å forandre på noen av kanalene mine. 1. januar var egentlig D-day, men nå kan det hende at denne datoen forskyves.

Jeg gleder meg til å få de nye kanalene til å se freshe ut, og pynte litt på de «gamle».

Denne uken har barna stått i fokus. Det er heldagsprøver på gang, tentamener og gloseprøver. De 3 eldste er jo på helt andre nivå enn minsten, så vi jobber på forskjellige plan. Om noen uker er det jo også Norwegian Open.

Jeg skal både bake boller, kake, stå i kiosk og rigge ned etter endt konkurranse. Så det blir en helg med masse moro. Norwegian Open er jo helgen vi i Tigers setter helt av og bare stiller opp for laget. Jeg har jo 2 stykker med så må stille dobbelt. Jeg pakker som regel niste med og reiser tidlig inn hver dag. I fjor leverte jeg jo også over 100 kg frukt til våre utøver på fredag kveld, så det ble ekstra mye kjøring.

Fordelen med å bidra på fredag er jo at man får sniktittet litt på utøverne. De har jo som regel siste prøver på matta den kvelden, og det er så stas å se dem. Jeg var jo i hallen denne uken og fikk noen glimt av Jr All Girl Elite, laget til A, og begynte å gråte da jeg så rutinen. Herlighet så flinke de er. Du kan se idrettsgleden dere ligge tykt utenpå.

November startet for meg med møter. Siste møtet mitt var i går kveld frem til 20.50.

Vi har slitt litt med omgangssyke her hjemme de siste ukene og det har gått litt på rundgang. Det er nok jeg som har fått kjenne på det verste, og har hatt 2-3 hele dager i strekk under dyna.

I dag blir det en dag med kun rydding, innkjøp og vask. Så skal jeg bake en regnbuekake, og lage noen videoer.

Julen er snart her dere, og om jeg får tid skal jeg kjøpe noe maling i dag, og forandre noen skap 😛

Håper dere har en fin fredag!

Klemmer!

6 kommentarer

 1. Hvor får du energien fra?

  Ha en fin helg 💐

 2. Så spennende det blir med YouTube kanalen ;D

 3. Endelig helg, og det er kjempegodt 🙂 Oktober måned raste av gårde, og det er jo ikke annet enn mandag og fredag.

  Du har kjempeflotte og fornuftige unger, og du har all grunn til å være stolt av dem 🙂 Beundrer deg hvor flink du er til å stille opp for ungene dine på det de gjør.

  Huff da! Omgangssyke smitter jo så fort, og omgangssyke er det verste jeg vet. Da gir man meg heller forkjølelse og feber. Håper formen din blir bedre, og at resten av familien din blir friske og raske igjen 🙂

  Ønsker deg og familien en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

 4. God bedring videre:)

 5. Når får vi se alle prosjektene du jobber med ? 🙂 Hører du jobber mye har møter å nevner prosjekter. Er det youtube du da snakker om eller? 🙂 Stå på.

  1. Kommer mer info i helgen :)))

Skriv en kommentar