Alle elsker Halloween!

Hei fine dere,

Det er søndag og mye som skjer i heimen. Uken har vært full av opplevelser. De aller fleste med barna.

Denne søndagen er det treninger i Tigershallen igjen, og jeg skal bruke tiden min der borte flittig. Jeg har ikke vært mye i hallen i høst, da vi som foreldre ikke har fått lov til å henge så mye i hallen som før. Noe som er fullt forståelig. Barna skal jo trene og konsentrere seg, ikke være opptatte av om mamma eller pappa ser hva de gjør.

Så jeg må si at jeg gleder meg vilt til Norwegian Open, siste helgen i november. Da braker første konkurranse løs, og jeg skal så klart ta på meg min gule NRC Tigers trøye og heie på alle.

Men i dag er det ikke gult og sort som står på planen. Det er oransje for Halloween.

Jeg har egentlig aldri vært fan av Halloween. Men må si at de siste årene så har jeg blitt det. Før lagde vi et gresskar, men i år blir det 4 stykker.

Vi skal lage en suppe og focaccia, pluss en pai av restene. Så skal vi jo selvsagt prøve å lage noen skumle fjes av disse her.

Jeg gleder meg til å lage pai igjen faktisk. Det er veldig lenge siden jeg gjorde det. Har kjøpt meg en ny paiform som jeg vurderer å teste ut.

I dag skal også huset forvandles til et skummelt sted. Vi skal ned i kjelleren og plukke frem alt vi har av stæsj. Barna har i år ikke fått lov til å kjøpe seg noe nytt. Jeg har sagt stopp. Vi må prøve å finne noe vi kan kle oss ut som uten å bruke flere tusen kroner på dette.

Så får vi se hvordan vi ender opp haha.

Bolledeigen står forresten til heving og jeg tenker det er litt kult å lage gresskarboller. Så Astrid lagde noen fine med tau denne uken. Og mulig, om jeg får tid til å vikle alt tauet rundt, så blir det noen slike. Jeg har laget noen oransje før, men er litt lei av så mye farge i deigen.

Forresten, så logger jeg meg på facebook live i kveld klokken 21.00. Jeg tenkte å bake noe og vise dere der, men det er ikke sikkert jeg klarer det, så om jeg ikke sitter og spiser noe på livesendingen så har jeg mislykkes 😛 Altså nå skal jeg ikke sitte og spise hele sendingen, men målet er å vise dere noe tøft som jeg har hatt lyst til å lage veldig lenge…. men det er noe som er super vanskelig, så mulig jeg feiler 😛

Logg dere på klokken 21.00 på facebook.

Blir KUN kakeprat!

Snakkes!

12 kommentarer

 1. Heisann😊 vi skjærte ut vårt første gresskar igår, blei så fint atte🎃 stor stas i heimen🤗 tenkte å prøve meg på en gresskarpai idag, veldig spent!! Ha en nydelig Søndag med dine kjære🌸klem

 2. Halloween er ikke før på onsdag.
  Der er faktisk en keltisk skikk og ikke noe fra Amerika som de fleste tror.
  Det samme med Valentindagen.

 3. Her i huset elsker vi Halloween og gjør det til en skikkelig gøy dag for familien. Gresskar, tente lys og skumle effekter over huset. Så inviterer barna noen kompiser og pappen i huset forteller spøkelseshistorier.
  Ungene gleder seg hvert eneste år.

  Håper alle, selv om de ikke er fan av Halloween, tar i mot alle små på en god måte ❤️
  Slå av lyset hvis du ikke vil ha gjester!

 4. Nei, alle elsker ikke Halloween, jeg hater det virkelig! Synes det er en meningsløs skikk, som er stikk i strid med verdiene vårt land forvalter. Men, når det er sagt, jeg ser frem til oppskrifter på gresskarsuppe og pai Anne Brith👏🏼😊 🙂 ! Nå er det jo mye gresskar å få, så det kan man jo kjøpe uavhengig av om man liker Halloween eller ei. (Så etter noen innlegg fra i sommer hos deg, men mange steder står det dessverre at siden ikke kan vises.)

 5. Er ikke på Facebook – er det mulig å ta opp sendingen din og legge den ut her i etterkant?☺️

 6. Jeg har aldri gått halloween

 7. Nope… Halloween er og forblir totalt meningsløst for meg, i all fremtid 😎

  1. Helt enig 😊

 8. Jeg unner deg ikke den dritten du får på nettet. Har sett litt rundt og håper det er noe du kan gjøre. Media? De går etter deg og når du prøver å ta igjen, så vinkler de inn at det er dusom er den som gjør noe galt. Dette er forferdelig. Dette er voksne damer som rettferdiggjør heksejakten på,deg.
  Det er jo en grunn til at toppbloggere stenger kommentarfeltet. Caroline B Eriksen har fått sin dose, og ser at hun svarer de godt, men nå er de ute etter deg. Helt sykt dette her.

  1. Anne Brith

   Det vil alltid være mennesker som har andre meninger enn meg. Takk for støtte. Jeg konsentrerer meg om mine prosjekter fremover. Ha en fin kveld 🙂

 9. Synes det er spennende med bakeblogg, og interessant å se det du langer. Selv er jeg dårlig på matlaging, men jeg elsker å lese oppskrifter samt å få tips og råd. Du er jo kjempeflink 🙂

  Jeg også vil si som Stine at jeg støtter deg midt i all hetsen du får, og jeg bli kvalm av det som nettrollene kan lire ut av seg om andre uten en gang å kjenne dem 🙁

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

 10. Savner virkelig blogginnlegg altså😁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *