ENDELIG er den her:

Annonse / Bake’n Go

Endelig altså!

Dette har jeg ventet så lenge på å kunne fortelle dere.

En helt ny app på markedet: Bake’n Go

Hvorfor er jeg så glad for at denne appen er kommet ut?

Jo, fordi den knytte alle som baker kaker, til kunder. Og kunder som ønsker en helt spesiell kake, kan finne den riktige bakeren til sitt mesterverk.

Da gjengen bak appen kontaktet meg i høst, og fortalte om sine planer med appen, ble jeg henrykt, fordi det er akkurat dette vi savner i Norge i dag. Når man trenger en helt eksklusiv kake, en designkake, eller en kake man kanskje ikke får tak i på bakeriene der man ferdes.

I appen Bake’n Go finner man nye bakere og kan knytte kontakt med dem.

Jeg DIGGER appen allerede.

Jeg har selv laget meg en profil der inne.

Slik ser min profil ut:

Bake’n Go er altså en tosidig formidlingsplattform der hjemmebakere enkelt kan nå ut til kjøpere i nærheten. Dette er bakerens svar på Airbnb.

Jeg får daglig spørsmål fra dere om jeg kan anbefale en baker som kan bake til en bursdag eller en fest. Nå kan jeg bare lose alle videre til Bake’n Go. Der vil dere finne hverandre.

Bake’n Go tilbyr:

-Kartfunksjon som gjør det enkelt å finne den riktige bakeren/finne oppdrag i nærheten
-Vurdering av bakere/kjøpere etter hvert oppdrag
-Kvittering for å holde styr på økonomien
-Baker har muligheten til å velge om å være on/offline avhengig av kapasitet fra uke til uke
-Portefølje oppbygging
-Stripe betalingsløsning for sikker betaling over nett

+ mye mer!

Appen fungerer altså slik at du logger deg på og kan selv legge inn hvilken kake du ønsker. Til hvilken dato. Du vil mulig da få tilbud fra flere bakere som er villige til å gjøre samme oppdrag? Eller du kan browse rundt og sjekke porteføljene til bakere i din nærhet.

GENIALT!

Er du hjemmebaker, så håper jeg du logger deg på ASAP og lager en profil. Les mer om dette via denne linken. Det er alltid smart å være først med på slike ting, tenker jeg. Jo tidligere man registrerer seg jo bedre.

Dette er en app som er vinn-vinn for kjøper og selger, og jeg er så glad for at jeg får lov til å være med å bidra til at flere mennesker finner den riktige kaken til sin festlighet.

Slik ser appen ut når du logger deg på:

Appen er kun tilgjengelig på iOS for nå.

Les mer om appen på Bakengo.no

Eller følg Bake’nGo på facebook eller Instagram

20 kommentarer

 1. For meg som ikke baker selv, er dette helt supert – genialt!👍
  Men du; når jeg går inn på bloggen din fra min tlf, så kommer ikke innleggene kronologisk. Det innlegget som kommer opp først er det du la ut på lørdag. Dette innlegget kom opp som relaterte artikler. Tenker bare at om det skjer for flere, altså at innlegget fra dagen før kommer opp på forsiden, så er det nok noen som bare tror det ikke har kommet nye innlegg😉 Ikke noe stort problem, altså….jeg bare leter meg fram😘

  1. Skal fikse det 🙂

 2. Så utroliiiiiig kult! Hurra.
  Skal registrere meg med engang.
  Du er så utrolig god duz

 3. Må man være registrert hos Mattilsynet for å få bruke app’en som kakebaker?

 4. Hvorfor godkjenner du ikke kommentarer vedr motsvaret til ditt innlegg om disse personene?
  Syntes du at det er en ryddig måte å gjøre det på?

  1. Har ingen opplysningsplikt til mennesker som lyver og deler usannheter. De som skal ta seg av den saken er politiet. Ha en fin dag.

 5. «Cake it easy» finnes allerede….

  1. Cake it easy er så vidt jeg forstår en portal for bestilling av kake fra din lokale baker, med begrensninger for valg av eget design (spesielt på mindre kaker). Bake’nGo formidler kaker fra hobbybakere der du kan ønske deg det aller meste av spesial kaker til store og små begivenheter. Begge er flotte apper, men temmelig forskjellige 😉

   1. Ett spørsmål, da jeg selv har drevet endel med baking. Jeg har fortsatt det sånn at det er rimelig strengt Ift å ha godtkjendt kjøkken mtp Mattilsynet. Når du registrerer deg inne på denne appen, da regner jeg med at du må ha en «bedrift» som har alt dette i orden? Beklager rotete formulering 🙈

   2. Anne Brith

    Jeg tror alle kan registrere seg. Så er det opp til deg å sørge for at du har alt i orden i forhold til lover og regler. Men jeg har registrert meg, jeg har ikke et godkjent kjøkken, men så baker jeg på andres kjøkken når jeg baker til eventer. Ergo har jeg alt lovlig om jeg skulle få noe som helst kontroll. Skjønner?

 6. Må du ikke ha godkjenning fra mattilsynet for å selge mat som er hobbybasert?
  Er det noen garanti for at hobbybakerne har denne garantien?

  1. Appen krever ikke at du er reg hos mattilsynet for å laste ned appen. Men de bakerne som har godkjente kjøkken fra mattilsynet kan sende inn papirer og bli oppgradert til en verifisert baker.

 7. Virker som en super app. Bare synd den kun er tilgjengelig for de som har iPhone 😔

  1. Ja, helt enig. Har gitt beskjed videre 🙂

 8. Men hva med skatt, forsikring, etc?

  Hvem betaler hvis noen blir dårlige grunnet dårlig hygiene/renhold?

  1. Skatt betaler man selv inn til staten. Man er jo ansvarlig for sitt ENK eller AS. Så det forholdet er mellom hjemmebaker og skatteetaten. Dette gjelder også forsikringer.

   Mattilsynet er kontrollorganet her og de rette til å kontakte. Her har alle som baker et ansvar for å forholde seg til lover og regler.

 9. Sitat «Så lenge Tjenesteleverandør tilbyr sine tjenester via Bake’n Go, har Bake’n Go rett til 15 prosent provisjon pluss mva (5 %), beregnet av brutto gebyret Tjenesteleverandøren mottar for hvert tjenesteoppdrag Tjenesteleverandøren gjennomfører. Bake’n Go vil trekke fra denne provisjonen direkte fra et beløpet som er mottatt fra Sluttbrukeren, før Bake’n Go overfører det resterende beløpet til Tjenesteleverandøren.»

  Det betyr at hvis ei kake koster 500 kr så tar Bak’Go 100 kr av disse før de når selger. Så skal selger betale skatt av det resterende samt bakevarer!?

  Blir ikke mye igjen i fortjeneste 🤔

  1. Det er riktig. Mitt svar til de som baker og selger designkaker har alltid vært: Ta deg godt betalt. Da jeg gjorde dette før, tok jeg aldri under 1500.- for en kake. Det er jo langt fra masseproduksjon. Prisen du nevner er jo på kaker som har blitt masseprodusert…. så her er det opp til bakeren selv å sette gode og høye priser! Husk verdien av ekte håndverk <3

 10. Kjempesmart!
  Og klart det skal koste med designerkake, de fleste skjønner at det vil koste mer enn masseproduserte kaker 😊

Skriv en kommentar