Slik blir jeg brun uten sol:

Annonse Spraytanhuset

God søndag kveld.

Jeg har fått en god del spørsmål rundt det at jeg var på Spraytanhuset i går. Og jeg tenkte det var greit at jeg delte litt informasjon rundt dette.

Jeg velger å spraye meg brun 2-4 ganger i vinterhalvåret.

Jeg har fra jeg var liten ALDRI lagt meg i solarium. I familien har vi opplevd hudkreft, og det er ikke noe jeg ønsker noen. Jeg er selv ekstremt redd for all skade solen kan gi og passer veldig godt på, også på sommeren.

Hvordan fungerer dette?

Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler, og innebærer at en spraytanbehandler sprayer spraytanvæske på kroppen din ved bruk av en profesjonell spraytanmaskin. Du blir brun på kun 10 minutter!

Jeg bruker en skrubbehanske som er laget av unike naturlig fibre, og skrubber hele meg med denne før jeg drar til Spraytanhuset.  Hansken fjerner umiddelbart døde hudceller og etterlater en myk og frisk hud. Da er huden på en måte klar for å bli sprayet.

Jeg blir sprayet, og står alltid og tørker meg i 15-20 minutter. Jeg har på meg en stor treningsbukse og genser, som sitter løst. Dette for å unngå at fargen gnis mot klærne.

Spraytanhuset bruker kun spraytanprodukter med ingredienser fra økologisk landbruk som er framstilt uten kjemiske/syntetiske plantevernmidler, uten kunstige aroma- og fargestoffer og med strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler.

Spraytan er et sunnere alternativ enn soling i for eksempel solarium. Det er ikke noe risiko forbundet med å spraye seg så sjeldent som 1 gang i måneden. Spraytanhuset tar allikevel forhåndsregler og behandlere og for deg som ønsker å sprayes hyppig benyttes masker under behandlingen. Dette for å beskytte mot inhalering av stoffene fra sprayingen. Alt med måte altså. Dette er i alle fall, om du gjør det med måte et mye sunnere alternativ enn solarium.

Skulle du ønske å bare spraye deg hjemme, kan du smøre deg inn med denne moussen. 

Denne selvbruningsmoussen er utnevnt av VOGUE som den beste «raske selvbruneren på markedet, er elsket av Hollywood stjerner og modeller verden over, og er blitt en av de bestselgende selvbrunerene på markedet.

Mange lurer på hvor lenge brunfargen holder seg?

Jeg holder meg brun i godt 2 uker.

Når jeg kommer hjem, dusjer jeg ikke. Jeg dusjer først dagen etter. Det kan sette seg litt farge i klærne den første dagen, så ta gjerne på mørke klær. Men all farge går bort i vask. Og første gang du dusjer kan det føles som om alt vaskes bort, men det er kun overflødig farge som forsvinner.

RABATTKODE

Jeg har fått en rabattkode som gir 30% rabatt. Bruk koden Anne Brith for å få 30% rabatt på spraytan.

Spraytanhuset donerer årlig 5% av alt overskudd til Kreftforeningen og har 100% fornøydgaranti.

Har du flere spørsmål? Still dem gjerne i kommentarfeltet 🙂

God klem!

15 kommentarer

 1. Du ser så bra ut om dagen. Fy så flott du var på lørdag 🙂 Ikke press deg for hardt!

  1. Takk du 🙂 Jeg sovnet i går nokså sent og sto opp tidlig. Men jeg fikk sove litt på dagen i dag, og det var deilig. Jeg kjenner at det er et stort press om dagen, fordi det er mange prosjekter som er i gang, men jeg prøver å hvile mye, og å prioritere bort ting som tar krefter. Feks folk som vil diskutere og krangle med meg. De unngår jeg og jeg tar ikke en diskusjon med folk i min krets om dagen om idiotiske ting som ikke gir mening. Jeg hørte litt på Isabella i Fremgangspodden. Hun sa det veldig bra: Om noen kommer til meg med helt uviktige ting, som fekt: Har du hørt at… og/eller vil fortelle meg eller dele ting som ikke gir mening elelr tapper meg for energi så sier jeg bare: STOPP, dette vil jeg ikke høre. Jeg sier helt sikkert en gang hver eneste dag, at det du snakker om nå, det kan jeg bare ikke ta inn over meg. Vi har alle et hode, og for mye info ødelegger den kreative biten. Derfor er jeg også veldig nøye med hva jeg slipper inn. Tusen takk for at du bryr deg. Sender deg en klem 🙂 Nå er det dags å sove 🙂

 2. Smitter det av på klær /sengetøy?
  Hva er prisen ? Hvordan er det med spraytan hvis man trener hver dag? Vil den gå bort raskere grunnet svette ?
  Takk for svar !:)

  1. Du skal vente med å dusje minimum 4 timer og i den perioden frem til overskuddsfargen er skylt bort, vil fargen kunne smitte over på klær og sengetøy ol. (Dette går imidlertid bort i vask).

   Ordinær pris er 500,- men du får 30% avslag ved å bruke kode Anne Brith når du booker 🙂

   Mye svetting og hyppig dusjing gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Derimot kan du bruke spraytanforlengende krem for å forlenge varigheten på spraytan.

   For mer info sjekk ut spraytanhuset.no, det står det mye råd, info og svar på vanlige spørsmål 🙂

   Lykke til!

   Klem fra Anne Brith

 3. Hei❤️Jeg lurer på om du har noen brunkremer og anbefale meg😊❤️

  1. Hva skal du bruke det til? I ansiktet? Eller på kroppen?

 4. Hei! Hvor mye klær har man på deg under denne sprayingen? Truse skjønner jeg men må man ha på seg bh også?Takk for svar😊

  1. Jeg har ikke på meg bh nei 😛

 5. Kan du ha en konkurranse engang som du trekker noen heldige til å få være med/lære og bake av deg hjemme hos deg/dere? DET hadde vært koselig og såå gøy😁

  1. Bare å komme det. Når har du tid?

 6. Du har ikke hatt på deg bh, men du har tydeligvis hatt på deg armbånd m

  1. Nei, det er kun litt overflødig farge som kommer fordi armen henger litt innover om du skjønner. SLik at det blir litt hvite striper der. Det jevnes ut de første dagene. 😛 Nesten så jeg skulle vist deg skillet av trusekanten for det er MYE mer tydelig 😛

 7. Hei Anne Britt😊
  Takk for gode tips! Jeg tenkte å prøvde moussen men rabatkoden Anne Britt funker ikke…

  1. Jeg tar kontakt med de å hører ❤

 8. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *