Bloggen har bursdag!

I disse dager har bloggen bursdag!

For 8 år siden startet jeg å blogge, og det var skrekkblandet fryd allerede etter 1 mnd, da jeg ble kontaktet av VG. Ikke lange tiden etterpå tok Dagbladet kontakt og så ballet alt på seg.

Det har vært en fantastisk reise, og at jeg nå gjør det jeg gjør i dag er helt vilt.

I kveld var Erik og jeg på vårt aller første møte sammen og la planer for en av mine aller største samarbeid så langt. 2019 blir amazing.

I løpet av disse 8 årene har jeg lært så mye, møtt så mange flotte mennesker, og jobbet tett på så utrolig mange herlige folk. Takknemlig for alle disse mulighetene. Og takknemlig for alle som ønsker samarbeid meg meg også i fremtiden.

Blogg er ikke bare blogg mer. Blogg er så mye mer. Bloggen ble til Instagram, facebook, snapchat og nå YouTube. Bloggen gikk fra baking til familie, trening, interiør, tanker og følelser. Mange har sluppet taket på veien, mens mange, mange flere har hengt seg på.

Noen mener fremdeles at jeg gjør noe feil når jeg blogger, men jeg har sagt det før og sier det igjen: Den dagen jeg blogger for å please andre, så legger jeg ned bloggen. Jeg blogger om det jeg brenner for. Kun på denne måten vil bloggen være levende.

Det er litt morsomt når folk sier: Jeg likte bloggen din bedre før. Javel, før hva? Spør jeg da. Jo, før, da det kun var bakeinnlegg. Jo, takk du, for 5 år siden var det 1 innlegg i uka her. Hadde jeg gjort det i dag hadde de samme kritikerne sagt: Bloggen er så kjedelig. Haha. I dag får du 2-5 oppskrifter i uka. Det er mye mer enn det det var før. Poenget er vel bare at jeg stikker hodet opp og frem og det liker man ikke i Norge. Janteloven står så sterkt. Det er nok derfor mange ikke liker meg.

Og det er helt greit.

Jeg har lært meg at ikke alle vil like meg. Jeg er ikke med på en konkurranse om å bli mest likt. Mest populær.

Jeg blogger for å engasjere, dele, inspirere. Og de som ikke liker bloggen kan godt henge et annet sted. Det er ingen plikt å følge meg. Trykk gjerne unfollow på facebook eller snapchat. Jeg tåler det.

Hat har blitt en del av hverdagen. Enten jeg liker det eller ikke. Det har blitt en så stor del at man ikke kommer utenom. Innimellom må de nevnes. Disse haterne. Rett og slett for å få de ut i lyset.

Jeg gir dem ikke noe makt over meg, men med jevne mellomrom trenger jeg å fortelle dere positive følgere hvordan verden faktisk henger sammen.

Og så skal vi sammen ha mest fokus på det som er positivt. Og det har det jammen vært mye av de siste 8 årene. Herlighet, for en fest det har vært. Dere har vært med meg i tykt og tynt altså. Og nå mer enn noen gnag trenger jeg dere. Den neste tiden kommer til å bli steintøff for meg. Og jeg merker at dere heier på meg mer enn noen gang. Jeg blir rørt, og takknemlig over at jeg har så mange supre følgere. Fy fader. Dere viser meg hver eneste dag at det faktisk er det gode i mennesket som vinner.

Takk for 8 fine år!

Nå tar vi sammen fatt på et nytt!

Klemmer!

4 kommentarer

  1. Jeg digger deg! Altså, du er sååå rå! Jeg er så gla for at du er med på bloggerne så jeg får ta del i livet ditt. Aldri slutt med det du driver med😊
    Stor klem fra Nordmøre 🤗🤗

  2. Jeg syns du er flott,og du er dyktig. Faktisk så liker jeg det du gjør mer mer😘 Den eneste bloggen jeg er inne å leser igrunn. Ha en super fin kjærestetid😊

  3. Emilie 16 år

    Dette er den beste bloggen jeg har lest, elser når du legger ut bilder av deg og Erik og ikke minst kake bildene. Har lest bloggen din veldig lenge, har prøvd å lage noen av de tingene du legger ut❤️

  4. Elsker bloggen din! Gratulere med 8 år, gleder meg til å følge videre også. Elsker også at du deler mer en bare bake innlegg, jeg personlig liker bedre hverdags innleggene og tanker og refleksjoner, og hva du driver med, haha! Fortsett med det du gjør, du e et fantastisk godt forbilde 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *