Jeg skal begynne med regulering

Visste dere at man kunne rette tennene med nesten helt usynlige skinner? 

Det har jeg i alle fall fått vite, og jeg skal endelig rette opp mine skjeve tenner. Dette er noe jeg har ønsket å gjøre utrolig lenge. Jeg skjønner ikke at jeg sa ja, da tannlegen i Nederland spurte meg om han kunne ta bort strengen bak tennene mine etter reguleringen jeg hadde da jeg var liten.

Det som skjedde var jo at tennene begynte å bevege på seg og ble skjeve igjen.

Men nå skal jeg altså fikse på det!

Som voksen kan man altså bruke regulering, altså disse usynlige skinnene, og den forstyrrer ikke hverdagen like mye som den tradisjonelle reguleringen.

Reguleringen er skinner som er avtakbare, dvs at jeg kan ta de av og på selv. De skal være på hele døgnet, men jeg kan ta de ut når jeg spiser og pusser tennene.

Behandlingen heter «Invisalign» og jeg skal ha noe som heter «Invisalign Go» som vil si at behandlingen kun går over få måneder.

Behandlingen passer for alle som ønsker å forbedre smilet og rette opp en eller flere skjeve tenner, mellomrom mellom fortennene, overbitt, underbitt og lignende.

Jeg vil forbedre smilet mitt. Jeg har i flere år ikke turt å smile skikkelig fordi jeg har følt at tennene mine var skjeve. Det har vært noe jeg har tenkt på så ofte og at jeg nå skal gjøre noe med det er jeg skikkelig glad for.

Ønsker du å få rettet tennene? 

Nå i juni får du kostnadsfri konsultasjon der en sertifisert tannlege undersøker tennene dine, tar foto og vil kunne gi deg svar på om behandlingen egner seg for deg.

Bestill time HER

Begrenset antall timer tilgjengelig!

Så book raskt.

2 kommentarer

  1. Hei! Har lest om andre bloggere som har hatt invisalign, ja. Mange av dere annonserer/reklamerer jo for mye av det samme – er det noen slags reklame»pakker»? Kjenner at jeg ikke klarer å ta skrytet dere bloggere skriver om produkter på alvor når de samme produktene går igjen hos mange av dere.

    1. Jeg tenker at dette er en nokså berettiget kommentar. Mange bloggere reklamerer for det samme. Ta feks Daniel Wellington. Finnes det en blogger som IKKE har reklamert for dem? Er klokkene noen av de fineste JA. Selv om «alle» reklamerer for dem ville jeg valgt en slik klokke uansett. Jeg har lenge villet fikse på tennene mine. Men det byr meg imot å ha en vanlig regulering. Jeg ser utfordringene daglig da min datter har det. Bare renholdet med vanlig regulering. Her kan man ta av og pusse, samt at det virker å gå fortere. Jeg tror og mener at dette er det beste på markedet og jeg angrer at jeg ikke fikk Annika til å ta dette også. Men sånn er det. Nå skal kanskje flere i huset ha regulering og det blir ikke noe annet heretter. Når en annonsør spør meg om jeg vil reklamere for dem så tenker jeg nøye gjennom det. Jeg tester produktet og je ghar endt opp flere ganger med å bryte avtalene fordi produktet ikke var bra nok. Et eksempel er hjemmebleking på tenner. Jeg visste absolutt ikke at det kunne være «farlig». Farlig i den forstand at det kan skade tennene om man har hull og bruker det. Derfor er bleking av tenner alltid anbefalt å gjøre hos tannleger. Å reklamere for hjemmebleking ville jeg aldri gjort etter jeg fikk denne informasjonen. Så for hver gang jeg velger en samarbeidspartner så er det med omhu og vel gjennomtenkt. Håper det ga deg noen svar. Gode klemmer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *