Bordet er dekket ♡

Nå er vi klare for 17. mai her hjemme!

I går kveld dekket vi bordet og vi skal gjøre de siste innkjøpene i ettermiddag. En nydelig langhelg skal nytes i etterkant av en av Norges fineste dager. 17. mai er en skikkelig flott dag.

I år er det Espen og Christian som går i tog, og jeg skal stille opp på skolen. Det blir pølsestasjon for mitt vedkommende. Haha. Jeg gleder meg skikkelig.

Bare å stryke skjortene igjen så skal alt være klart.

Minstemann ville ha dress og jeg gleder meg til å se han i den altså.

Bordet er helt enkelt pyntet, med blomster fra Mestergrønn. Det var de som hadde mest i rødt, hvitt og blått i år. Ellers har jeg bare kjøpt noe småtteri fra Kremmerhuset og Riviera Maison.

Jeg har investert i nye tallerkener fra mitt favorittmerke Wedgewood. Noen av disse har jeg hatt helt siden jeg bodde i Nederland.

I morgen blir det is og pølser hele dagen. Så avslutter vi den som vi alltid gjør med middag i Oslo eller på Lillestrøm ♡

Håper du får en fin 16. mai, og hvor enn du er i verden, om du føler deg alene, og ikke har noen å være sammen med, savner familie eller bare føler deg nedfor, så send meg gjerne en melding på snapchat. Det er alltid godt å ha en å prate med når livet er vanskelig.

Husk at alt ikke alltid er slik det ser ut på Instagram eller i andre kanaler. Prøv uansett om du har det vanskelig å finne noen du kan dele det med. Jeg vet at 17. mai ikke alltid er like enkel å feire for alle der ute.

Gode klemmer ♡

2 kommentarer

  1. Så fint dere har pyntet! Nordmenn utflyttet til Sverige her, ikke fri eller langhelg for barn og voksne, men pølsefest og bløtkake blir det:) Ønsker dere en super dag!

  2. Heisan. God 17. Mai. Så flott at du skriver at det er ikke alltid slik det ser ut på sosiale medier. Viktig å huske på når man tror/føler at ALLE har det fotreffelig- livet på sosiale medier er IKKE livet slik det er. Ha en fine nasjonaldag🇳🇴

Skriv en kommentar