Dress til den store dagen ♡

Reklame / K by KAOS

Jeg må si at jeg har stresset litt med akkurat dette med dress til Sven. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler jeg har null peiling på akkurat dette. Hvilken dress bør han ha? Hvilken farge er trendy? Hvilken farge skal det være på slipset?

Alle disse tingene som jeg følte meg litt usikker på fikk jeg svar på i går, da vi tok turen innom K by KAOS på Lillestrøm.

KAOS er en moderne klesbutikk for «unge menn i alle aldre». Kjerneverdiene deres er Kvalitet, Allsidighet, Opplevelse og Service. Noe vi merket veldig raskt.

Dressen Sven valgte var en skikkelig ungdommelig kongeblå dress. 

Vi så den henge med en gang vi kom inn og både Sven og jeg likte fargen utrolig godt.

Dressene på KAOS finnes i veldig mange forskjellige størrelser. Faktisk helt ned i 3x XS, så om du har en liten konfirmant er det ingenting å frykte. Jeg tror faktisk selv Espen kan finne en dress her. Og det lover godt ettersom han har sitt første ball til jul.

Ergo her er noe for alle anledninger.

Det beste med alt er at du kan gjøre deg helt ferdig her inne. Dress, slips, skjorte, belte og passende sko.

Altså, jeg var så happy da det viste seg at vi slapp å dure rundt i skobutikker for et par sko som passet. På KAOS er alt samlet på et sted.

Hvilket slips? Blått med blomster kanskje?

Mange flotte farger å velge i!

Perfekt belte!

Sven prøvde først det blå!

Men likte dette best! Og jeg jublet over at det ble en annen farge enn bare blå å kombinere på selve kaken med 😛

Freshe sko!

Jeg vet ikke hvor mange dresser det er å velge i på KAOS men de har et meget stort utvalg. Vi fikk tips på hvordan slipset bør knytes, og hvordan man i 2018 som ungdom bør ha tørkle i.

Vi fikk masse nyttig informasjon, som er verdt å vite om dressen og tilbehøret.

Og vi fant en råkul dress til Sven.

Nå er både 17. mai og konfirmasjonen reddet ♡

Vil du ta en titt på dressene til K by KAOS klikk deg inn her.  

Anbefales!

Ha en nydelig dag alle og masse lykke til med forberedelser til 17. mai og konfirmasjoner ♡

3 kommentarer

  1. Min sønn gikk opp 3 skostørrelser fra mai til september når han var på den alderen der (fra 40 til 43), og jeg vet flere som har kjøpt konfirmasjonsdressen til juleballet, og tenkt at den skal de også ha til konfirmasjonen, og så har måttet kjøpe ny dress til konfirmasjonen i mai året etter. Når du kjøper så tidlig kan du mao. risikere at både dress og sko er for lite når den store dagen kommer. Men viss hele antrekket er sponset gjør det vel ikke så mye?
    Vi har kjøpt antrekk og sko ca. en måned før, og da har alt passet perfekt i konfirmasjonen.

    1. Vi får ha løpende dialog med butikken tenker jeg. De sa også dette da vi var der. Det er jo 3 mnd til så mye kan skje. Men buksen er for lang så mulig vi venter med å sy den opp og skoene tror jeg vi skal overleve om vi må kjøpe nye. Men det er absolutt et godt innspill, men hos oss skjer det ekstremt mye i august og med ferie, så jeg turte ikke ta sjansen på det.

  2. Å vente til en mnd før hadde jeg aldri tatt sjangsen på! Vi kjøpte alt til vår sønns konfirmasjon ca 6 mnd før vi og ingenting forandret seg der iallefall! Nydelig dress, slips og sko! Og gratulerer med 17 mai i dag 🇳🇴 Klem

Skriv en kommentar