Langt hår på 10 minutter ❤

Annonse / Luxushair


Jeg har vært fan av Clip On Extensions veldig lenge. Jeg har brukt disse fra Luxushair i noen måneder nå og er veldig fornøyd. Og dere, det er ikke bare unge frøkner som kan ha extentions. Det er helt naturlig for oss voksne damer å ha dette og!

I hverdagen synes jeg det er greit å ha den lengden jeg har på håret mitt, men så fort det er fest eller noe annet så fester jeg på det lange håret!

Det har jeg gjort unna på under 10 minutter nå!

I starten tok det litt lengre tid, men det går utrolig fort, når du først blir vant til hvordan det fungerer. Jeg gjør det ofte nå og uten speil. Jeg bruker to pakker, men en pakke kan også gå. Jeg har Clip On Deluxe, som nå faktisk er på tilbud til kun kr. 699.- 

Mine er en smule varmere i fargen enn mitt eget hår, derfor skal jeg vaske dem med blåshampoo for et perfekt resultat.

Jeg setter meg ned foran speilet på rommet mitt og legger håret ned foran meg. Så starter jeg med å samle alt opp i en klemme. Jeg lar det bare være en liten del igjen under. Der fester jeg en remse.

Så fortsetter jeg slik hele veien opp.Remsene er lett å feste på.


Her har jeg festet 2 remser:Nå er det bare noen få igjen.


Slik ser det ut når du er ferdig. Langt hår på 10 minutter. Jeg digger det altså!
Det fine med dette er jo at man kan få langt hår på dagen liksom. Det tar jo år å spare seg til såpass langt hår.

Nå er det altså gode tilbud på Clip On Extensions fra Luxushair, og har du aldri prøvd dette men har «litt lyst» så anbefaler jeg deg å teste det ut. Jeg var overlykkelig første gang jeg satt mitt hår på. Var skikkelig fornøyd.

Nå går det ikke en uke uten at jeg fester på håret til en eller annen anledning!

Besøk Luxushair via denne linken. 

Skriv en kommentar