Nytt bakeprosjekt!

Vi har nå startet med et nytt prosjekt her hjemme. 

Vi er ikke 100 % sikre på hvordan det skal bli riktig enda. Men at vi skal lage både franske makroner og marengs det er helt sikkert. Christian mener vi skal lage et tårn som er 1 meter høyt. 

Men innerst inne så tror jeg Christian har mest lyst til å lage en ny bryllupskake, men vi kan jo ikke akkurat fylle fryseren med 5-6 bryllupskaker utover våren haha. Så derfor skal vi prøve oss på noe som er bygd opp av flere elementer. 

Vi har startet sånn smått med å lage franske makroner. Men han har kun fått stå og se hvordan det gjøres. Og sprøytet litt ut selv. Neste runde skal han få lage alt helt alene. Men først skal vi lage marengs. Det er vel noe av det enkleste man kan lage, foruten cookies eller brownies. 

At det er mye glede i bakingen vår er det ingen tvil om:

Jeg har skrevet en del tips til dere som baker med barn. Det kan være nyttig å lese før man hiver seg i bakingen. Som alt annet her i livet gjelder det å forberede seg godt nok. Håper dagen din blir magisk ❤

4 kommentarer

  1. Herlighet så fin gutt du har!! < 3

    1. Jenny: Tusen takk <3

  2. Søteste bakemesteren jeg har sett 🙂

    1. Bente: <3

Skriv en kommentar