Pynt til 17. mai kaken

Dette er en veldig enkel pynt å lage. 

Alt du trenger er 3 forskjellige størrelser blomsterutstikkere, rød, hvit og blå marsipan eller fondant. 

Mange av dere har spurt meg hvilke utstikkere jeg har brukt her og mine har jeg kjøpt for en evighet siden. Men du finner lignende i de fleste kakeutstyrsbutikker. 

Jeg kjevlet fondanten i alle farger tynn og stakk ut 3 av hver farge. Så tynnet jeg kanten på hver blomst ut slik at de blir litt riflete i kenten. Har du ikke et verktøy til å gjøre dette med kan du bruke en t-skje. Det funker like bra. 

Legg dem oppå hverandre med rød nederst. La dem tørke i en muffinsform. Jo flatere du trykker formen før du legger i blomsten jo flatere blir blomsten når den er ferdig 🙂 Legg 7 sukkerperler i midten eller sprøyt ut glasur for å lage støvbærere 🙂

Pynten kan fint lages nå. Den holder seg godt til 17. mai. Og alt som er unnagjort er bra tenker jeg 😛 

Disse skal jeg lage flere av i helga så følg meg gjern epå snap: annebrith.no så får du se live videoer 🙂

5 kommentarer

  1. Hvor har du kjøpt den hesten olaf????har lett etter det til datteren min😍

    1. ranveig: minipinni.no

  2. Bruker du noe for å feste de tre lagene fondant til hverandre?

    1. Berta: Glasur 🙂

Skriv en kommentar