Online Bakekurs

REKLAME  

Nå kan du som er helt fersk på baking lære deg å bake. 

Du som kanskje strever med sukkerbrød, eller du som skiller kremen din. Føler du at du ikke får kakene helt slik de står beskrevet i oppskriften og har du lyst til å lære deg det grunnleggende innenfor baking? 

Fra 18. september og 4 uker fremover kan du som er nybegynner følge «LÆR Ã… BAKE»

Dette er et ONLINE kurs som altså strekker seg over 4 uker. 

Det er kun 50 ledige plasser og prisen på kurset er 390.- 

Påmeldingen starter klokken 21.00 i kveld og det er kun de 50 første som får plass. I fjor da jeg annonserte samme kurs ble fylt opp på 3 minutter så her gjelder det å være raskt ute. 

Nytt i år er livesendinger i gruppene!

Du vil også få lengre videoer med mer detaljerte instruksjoner. 

Hvordan fungerer det?

Vi samler alle deltagere i en facebookgruppe. Følg denne linken

Hver uke vil det bli 2 oppgaver. Det vil være mulighet for å spørre underveis. Kurset krever altså at du har en facebookprofil. 

Vi vil sette opp en pakke på det dere trenger til hvert kurs. Dere kan bruke det dere har hjemme, eller kjøpe pakken til meget rabattert pris hos Slikkepott.no

KUN 50 PLASSER 

Deltagere vil bli fordelt i mindre grupper slik at vi får god oversikt over hver enkelt og ditt behov 

Påmelding fra fredag 8. september klokken 21.00 

Send mail til: post@annebrith.no

HUSK: Navn, telefonnummer, adresse og du får en mail med betalingsinfo. Kurset skal være betalt før oppstart.

Kursavgiften på 390.- kan også vippses til 91522976 

Ved betalt kurs har du sikret deg plass! 

Nå i 2017 har jeg med meg Linda Fjeld som kursholder. Linda har gitt kurs i dekorering og kaker i over 10 år. Mange av dere kjenner henne nok som kursholder fra Cacas. Linda og jeg vil begge være tilgengelige for kursdeltagere slik at alle blir sett og får den hjelpen de trenger. 

FRANSKE MAKRONER ( kurs kommer høst 2017)

I dette kurset skal vi bake oss gjennom mange forskjellige franske makroner oppskrifter. Alle de forskjellige basisoppskriftene har hver sin tilnærming og du må selv kjenne hvilken oppskrift du lykkes best med. Vi starter alle kurs med en intro på hvordan vi forbereder oss og enkle tips til vellykkede makroner. 

I dette kurset lærer du forskjellen på å bake med mandelmel MED og UTEN skall. Vi skal ha en oppgave kun med fyll og hvordan disse små delikatessene skal fylles. Vi kommer også innom oppbevaring og holdbarhet. Hva gjør vi når vi vil dele en oppskrift i 4 og bruke 4 forskjellige farger? Hvordan steker vi franske makroner med strøssel og perler? Hvordan dypper vi makronene når vi skal dekorere dem? Og hvordan i all verden får vi dem i gull eller sølv? 

Vi skal lære oss å lage figurer som feks hjerter, easter bunnies og elefanter. Vi skal lage marmorerte makroner og vi skal sette makroner på pinne.

Dette kurset er for deg som vil lære absolutt alt om franske makroner. Du som vil vite hvorfor ting går galt og hvorfor dine makroner blir matte under steking. Kanskje du vil lære deg å kjenne igjen konsistensen slik at makronene ikke flyter ut eller har du bare lyst til å lære deg å eksprimentere med teknikker som marmorering eller å lage kule figurer av makronrøren?

Dette kurset er for fargeglade mennesker som vil lære seg å briljere med mulig det mest vanskelige bakverket som finnes, nemlig franske makroner. Skal du kanskje gifte deg, ha en dåp eller vil du bare lære deg å lage disse til neste festlighet? Bli med på kurs davel!

Vil du være med på kurs? 

6 kommentarer

 1. Hege Thommesen

  Lærerikt,inspirerende og mange aha opplevelser. Jeg kommer garantert på flere kurs hvis det blir flere i Oslo😀

 2. Hei Anne Brith,

  Dette har du sikkert skrevet om før, men jeg må spørre likevel. Er det mulig å bestille kaker fra deg nå, eller har du lagt opp dette?

  1. Anne Brith

   Helen: Beklager… 🙁

 3. Gørill

  Vi var en av de heldige som var på dette kurset. Blir det flere kurs så joiner vi gjerne. Torsdag skal vi prøve oss på å lage makroner med de forskjellige fargene vi fikk i goodiebagen. Håper vi kan servere vellykkede makroner i konfirmasjon til helgen. <3 Takk for godt gjennomført kurs!

 4. Hei Anne Brith

  Da har jeg meldt meg på makron kurset og gleder meg til dette 🙂 men jeg lurte på når vi får en liste over hva vi trenger slik at jeg kan få fatt i dette om jeg ikke allerede har det ?:)

 5. Hvor holder kursene til

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *