Finn frem vispen og bak!

I går kveld da jeg kom hjem fra Oslo var jeg helt tom. 

Jeg satt bare og stirret rett inn i skjermen på macen. Jeg skulle jo dra hjem fra byen for å spise middag med barna men jeg måtte ta et møte men min regnskapsfører så det ble altfor sent. 

Dagen før hadde jeg jo bakt 250 franske makroner som jeg tok med meg til både kollegaer i Nettavisen og mitt managementteam i Anti. 

Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å bytte plattform. Jeg kan i allefall med hånden på hjerte si at hos Nettavisen så er det 100% åpenhet rundt alle avtaler og de har en trafikk som er helt insane. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at med den enorme trafikken så gagner det også bloggerne. For meg helt klart det beste stedet å være på og det er pga av dette at jeg har vokst så voldsomt på snapchat den siste tiden. 

10.000 følgere på snapchat ble feiret med mange fine folk i går og takk til alle som gjorde dagen så fin.

Jeg hadde et langt møte med Silje Pedersen også i går. En sprek og spennende dame. Sammen har vi kommet opp med en ide som vi håper vi kan dele med dere snart. Silje er en veldig interessant dame som kan alt om mote og makeup og jeg fikk noen tips fra henne i går 😛 Det kommer definitivt mer om Silje her på bloggen fremover 🙂

I dag er det tilbake til kjøkkenbenken og sprøyteposene. 

Hele dagen i dag går til baking av marengs! Det skal bakes forskjellige typer og jeg skal teste ut en med sjokoalde i 🙂 Blir spennende å se resultatet. Vil du følge med på hvordan det går så følg med på mystory på snapchat: annebrith.no

Der kan du også stille meg spørsmål. Jeg lover ikke at jeg klarer å fange opp alt dere spør om men om du ikke får svar går det greit å spørre på nytt.

Sees på snap <3 

Sjekk de makronene da! Tror dere at folk ble glade i går eller?

24 kommentarer

 1. Nam! Disse så utrolig flotte ut!

 2. wooooow! superimponert! de der så helt sykt gode ut <3 og så perfekte! :O ! så spennende med ny plattform, det er alltid godt og spennende å skifte miljø. håper du får mye glede av det <3!

  1. Maritato: Takk <3

 3. Du er utrolig flink, Anne Brith.

 4. De macronene så virkelig himmelsk gode ut!!! NAM😍 Ble nesten svett av å følge deg på snapchat når du bakte jeg…. Keep up the good work!!

  Ha en fin «marengsdag»!

  Klem

  1. Heidi: Haha herlig <3

 5. Hvor kommer de boksene fra?

  Hvor lang tid bør jeg beregne fra start til finish på makroner? Si ca 60? Og hvordan får jeg de baby blå;-)?

  1. Isabelle: Det kommer jo an på vhor flink du er til å forberede. 3-4 timer tenker jeg. Baby blå blir de ved å blande i lyseblått og litt brunt.

 6. Hvordan oppbevarer du makronene over natta? 🙂

  1. Julie: I frys 🙂

 7. Har bare en ting å si

  LEKKERT!!!! 😉

  1. Jill wbh: Takk <3

 8. Utrolig lekkert! Du burde selge makroner i bokser slik på bildet, jeg hadde garantert kjøpt:):)

 9. Hvorer den handlelisten for 1000kr i uka?;)

  1. Samme det: Den kommer 🙂

 10. Hei. De makronene så virkelig nydelige ut, du er så flink:-)

  Besøk gjerne min blogg om interiør og livet mitt i Nederland. Homeinholland.blogg.no

  1. Home in Holland: Jeg skal sjekke 🙂 Ha en strålende kveld 🙂

 11. Hei!

  Fryser du makronene i de eskene? Vil ikke de bli bløt når du tar de opp å serverer de igjen?

  Ps. NYDELIGE <3

  1. Heidi Anette: Ting blir bløtt om det kommer fukt inn eller om de er fuktig når de fryses. Om du fryser i esker og åpner og lar dem stå på benk så går det helt flott <3

 12. Jeg må nok bli en kollega av deg så jeg får sånne gaver..😂❤️ Heldige er dem!😘

 13. Så fantisk nydelige!

  Kan jeg spørre deg hvor eskene er kjøpt?

 14. Kjempeflotte makroner. Jeg har lært meg å bake makroner med hjelp fra bloggen din, og de har vært så fine,og gode. Tusen takk for inspirasjon og god veiledning.

  Men i dag gikk det skeis. De ble veldig gode,men de fikk ikke «fot» under steking, og de ble ikke så sprø utenpå som de har vært før. Var det fordi jeg lot de tørke for lenge før jeg stekte dem? Det er første gang det har skjedd,og jeg er sikker på at jeg fulgte oppskriften veldig nøye.

  1. Randi: Jeg tror du har rørt dem for mye før du sprøytet dem ut. Kan det være?

Skriv en kommentar