Hvordan få den fineste gulfargen på franske makroner?

Trodde du gul var en enkel farge å få fin? 

Gul er nemlig ikke bare gul. 

Det finnes som i alle andre farger flere nyanser av denne fargen. Mange tar bare med en gulfarge fra butikken og tenker ikke over at de kanskje har tatt med seg en gulfarge som heller mer mot oransje enn en kald gulfarge. 

Vil du ha pastellgul eller som jeg velger å kalle det en kald og fin gulfarge på dine makroner bør du kjøpe den som heter «lemon yellow». Alle gode merker av pastafarger har en variant av denne lemon yellow. Så husk på det neste gang du handler 😛

Egenreklame

Jeg baker franske makroner for fullt i dag. Over 250 makroner skal pakkes inn i esker til en helt spesiell feiring denne uken. I dag rundet jeg 10.000 følgere på snap og det har jeg tenkt til å feire sammen med de jeg jobber tettest med. Og hva er vel ikke bedre enn å lage deilige franske makroner og pakke dem inn i disse søte eskene og gi bort?

Dette er også eskene vi skal ha våre makroner i på kurset: Lær å bake, lørdag 30. april i Oslo. 

På dette kurset lærer du å bake både kake og franske makroner 🙂 Jippi. Og du drar hjem med søtsakene i de mest nydelige eskene 🙂

Om du har interesse av å være med på kurs så send en mail til: marionceline@anti.as 

Marion Celine er en del av mitt management og fikser alle disse tingene!

Håper dagen din blir like fin som min! 

Klemmer!

Akkurat nå kan du se hvordan jeg lager franske makroner på snap: annebrith.no. Legg meg til davel og følg MYSTORY 🙂

6 kommentarer

  1. Åj, gratulerer! Makronere er jo bare så godt! 😀

    1. Eline Olsen: Takk <3

  2. Så flotte makroner du lager, som alltid 😉 Men hvor kjøper du de lekre eskene? Synd jeg ikke kan komme til Oslo når du har kurs i makroner. Ønsker deg en fin søndag 🙂

    1. Lillian: Legger ut et innlegg om akkurat dette i kveld 🙂

  3. Hva koster det å være med på kurset?

    1. Marita: Det koster kr. 990.-

Skriv en kommentar