Melisglasur på cookies

God morgen dere 🙂 Mange har etterspurt fortsettelsen på melisglasurinnlegget og her kommer det! Nå har dere lært hvordan dere lager melisglasuren perfekt. Hvis du vil lese innlegget med oppskrift på melisglasur følger du DENNE LINKEN. Melisglasuern er nå laget og det er denne tykke melisglasuren du skal farge i ønsket farge. Det er også denne tykke melisglasuren du skal bruke i en sprøytepose og lage kant rundt med rundt hver cookies. Jeg bruker å gjøre det slik:

  1. Jeg deler melisglasuren inn i så mange deler som jeg skal ha farger i.
  2. Jeg farger alle delene. Her har jeg farget rosa og mintgrønn.
  3. En del av den rosa tykke glasuren går i en sprøytepose med tip 2 eller 3. Denne brukes til kant.
  4. Resten av den tykke glasuren tilsettes vann og tynnes ut.
  5. Jeg heller den tynne glasuren i en flaske og bruker den til å fylle cookiesen inni.

Her har jeg laget kantene. Den tynne glasuren sprøytes ut av flasken. Disse flaskene koster kr. 25.- på Clas Ohlsson 😛 Her gjør jeg det samme med den mintgrønne.

Ferdig. De skal nå ligge og hvile til neste dag. Sprøyter du på pynt for tidlig så blir pynten farget av fargen på cookiesen 🙂 Håper du har en fin dag. Det kommer nok litt flere innlegg her i dag… mye som jeg må oppdatere 🙂 God klem!

3 kommentarer

 1. Hvor lenge holder disse kjeksene seg med glasuren på? Kan jeg lage de uker før de skal serveres? Og hvordan bør jeg oppbevare de?

 2. Prøver å finne glasuroppskriften, men lenkene i denne fører meg bare til hovedsiden din. Kan du hjelpe?

Skriv en kommentar