Signaturbakst

Sommeren har vært fantastisk på mange måter. Vi har slappet av og hatt et fantastisk vær. Det har vært godt å kjenne solen varme kroppen igjen. Late dager med sol, bading og lite baking.

Mye har skjedd både med Villa Perlesukker og med meg.

Ukene har blitt brukt på å finne ut hvor veien skal gå og hvordan ting skal bli.

Bakestudio på Sørumsand

Mange av dere som følger meg på Instagram har fått med dere oppdateringer fra bildestrømmen min. Jeg har leid en liten butikk i Skriverveien 12 på Sørumsand.  Der har jeg fått satt inn et kjøkken og fått meg et lite kontor. Foran kjøkkenet og kontoret er det en liten butikk med store fine utstillingsvindu.

Jeg vet ikke helt enda hvordan formen på denne butikken skal bli. I første omgang fylles den med litt varer, et langbord med 6 stoler, kaffemaskin, kakefat og utstillingskaker. Vi håper at vi etterhvert kan ønske mennesker velkommen til en kakebit, men det skjer ikke enda.

Jeg har bestemt meg for å ta ting rolig. Bygge sten for sten med en grunnmur som blir solid. Da tar man en ting om gangen 🙂

På flyttefot

Etter å ha lett i noen måneder har jeg vært så heldig å få en flott leilighet sentralt på Sørumsand. Bare 5 minutter unna bakestudioet. Sammen med mine barn skal jeg nå avslutte et kapittel og starte på nytt. Utfordringene har vært mange og jeg har selvsagt vært utrolig lei meg for dette. Som i alle andre situasjoner i livet hvor ting går deg imot gjelder det å være sterk og prøve å se lyset. Selv om tunellen er helt svart så har jeg blitt fortalt at det blir bedre etterhvert.

Signaturbakst

Da jeg var hos Peggy Porschen i London sist fikk jeg god tid til å snakke med henne. Vi var bare 4 stykker på kurset og jeg sto helt ved siden av henne. Hun fortalte meg noe viktig: Find your signature and show it in all your cakes and cookies.

Jeg har altså funnet min signatur. Jeg skal bake ting jeg liker med farver som jeg selv liker. Jeg har begynt med mine signature cookies 🙂

Ã… bake har alltid for meg vært terapi. Timene suser forbi i høy hastighet når jeg koser meg på kjøkkenet. Jeg drømmer meg bort og kjenner at jeg virkelig har det fint. Noen ganger når jeg står på kjøkkenet her i bakestudioet kommer venner og kjente innom. Det er så koselig å slå av en prat og jeg gleder meg til å kunne sesrvere alle som ønsker det noe godt.

Høsten er like rundt hjørnet og jeg skal ha kurs i både Oslo, Mosjøen, Trondheim og Bergen før jul. Jeg skal til London i November og du kan bli med! Jeg skal ha bakekurs her på Sørumsand og noen kurs med foreldre og barn.

Så fort høstens planer er ferdige så skal jeg legge det ut her slik at dere kan bli med på moroa 🙂

Har du en signaturbakst? Noe du bare elsker å lage?

Fortell meg gjerne i komentarfeltet 🙂

Håper dere alle har en strålende dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *