Winter wonderland cupcakes

 

Hei alle sammen! Mitt navn er Sunniva, og i dag får jeg gjesteblogge for Anne Brith her på Villa Perlesukker. Her har jeg hentet massevis av inspirasjon fra jeg oppdaget bloggen for to år siden. Dette ble også min motivasjon til å starte min egen. Heldig som jeg er har jeg to søstre som deler hobbyen med meg, og sammen har vi starte bloggen A Piece of Cake.  Bakeblogger, og spesielt Villa Perlesukker, har vært til stor glede og inspirasjon for meg. Vårt ønske og mål med vår egen blogg er derfor å kunne glede og inspirere andre. Oppskrifter og baking har interessert meg siden før jeg gikk på skolen, men det var først for snart tre år siden at dekorering ble min nye hobby. Det er så gøy å kunne glede andre med søtsaker som både smaker godt og ser fint ut. Disse cupcakesene er veldig enkle å både lage og pynte. De smaker himmelsk, og kan i tillegg pyntes på uendelig mange måter. Glasuren er opprinnelig hvit, så her står man fri til å farge i hvilken farge man vil. For en stund siden kom snøen og vinteren her til Trondheim. Da tenkte jeg at det passet med noen ?Winter Wonderland Cupcakes?. Denne oppskriften holder til ca 12 stk i medium størrelse. CUPCAKES

 • 2 egg
 • 90 g hvitt sukker
 • 70 g brunt sukker
 • 1 ts natron
 • 1 ts kanel
 • 1 ts vaniljesukker
 • 120 g mel
 • 1 dl matolje
 • 3 dl revne gulrøtter

Visp eggedosis av egg og sukker, sikt inn det tørre og bland inn vekselsvis med oljen. Ha til slutt i revne gulrøtter. Stekes midt i ovnen på 180 grader I 12-15 min. GLASUR

 • 200 g filadelfia naturell
 • 90 g smeltet meierismør
 • 300 g melis
 • 3 ts vaniljesukker

La glasuren stå i kjøleskap en liten stund før du sprøyter den på cupcakesene, da får smøret stivnet og du får et penere resultat. Jeg brukte Wilton 2D tip på disse. Snøkrystaller lagde jeg av hvit marsipan med utstikkere, mine er av merket PME. Jeg brukte også spiselig glitter slik at de glitret som ekte snø! Det kommer ikke så godt frem på bilder, men glitter gjør prikken over i-en på det meste. I likhet med Anne Brith elsker jeg alt som glitrer 🙂 Håper det smaker! Vennlig hilsen

Skriv en kommentar