Mickey Mouse cookies

Oreokjeks er en favoritt hos barn og med disse enkle grepene får du oreokjeksen til å se ut som selveste Mikke Mus! Perfekt for en barnebursdag!

Jeg anbefaler deg å kjøpe 2 pakker kjeks da de er så deilige at du helt sikkert smaker på en del underveis 🙂

Du trenger:

  • 2 pakker vanlig Oreokjeks
  • 1 boks Oreokjeks mini
  • 200 g hvit sjokolade
  • kokosfett
  • rød pulverfarge
  • Hvit fondant til knapper
  • Mørk sjokolade eller royal icing til å feste ørene med

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad eller damp. Husk at hvit sjokolade ødelegges om den blir varmere enn 44 grader. Så rør forsiktig. Ha i litt kokosfett for å tynne ut sjokoladen litt og farg denne etterpå med rød pulverfarge. Rør godt! Dypp en og en Oreokjeks halvt ned i den røde sjokoladen og legg disse på et bakepapir. La kjeksene avkjøles. Sett på knapper av fondant ( sukkerpasta) og fest små mini Oreokjeks på hvert «hode» med sjokolade eller royal icing. Serveres til jublende barn!

Ideen til disse søte kjeksene fikk jeg i forbifarten på Instagram. Klarte aldri å trykke verken liker på bildet eller finne opphavet men jeg er ikke den første som lager disse og antageligvis ikke den siste heller 🙂

Husker du jeg anbefalte boka til Tone Oraini Kakefest? Jeg har vært så heldig å få et eksemplar til boken til denne skjønne damen.

I dag kan du vinne den her på bloggen ved å legge inn en kommentar i feltet under. Vinneren trekkes på onsdag.

Forresten følg meg gjerne på Instagram – Villaperlesukker, facebook eller Twitter.

VINNEREN BLE KOMMENTAR NUMMER 28. Baker for moro.

Send meg din adresse på post@villaperlesukker.no

Og før jeg logger av her så MÃ… jeg fortelle dere at på onsdag så blir det auksjon her på bloggen! Det blir den siste auksjonen for en stund. Håper å kvitte meg med alle ubrukte innkjøp…. er det mulig å ha så mye kakeutstyr tenker jeg 🙂 hehe…

Sees snart igjen!

2 kommentarer

  1. Hei. Hvor får man kjøpt rød pulverfarge? Hvilket merke?

    1. slikkepott.no 🙂

Skriv en kommentar