Christmas time

Det ER faktisk ikke så lenge igjen til jul dere men jeg vet det er ALTFOR tidlig å begynne med julebaksten! Det er bare slik at akkurat nå så er det bilder og oppskrifter som skal lages til forskjellige prosjekter både her på bloggen og i media og da kan det være greit å være litt tidlig ute.

En knakende god oppskrift må testes ut noen ganger før den kommer på bloggen. Det er også grunnen til at jeg ikke pøser ut med oppskrifter hver eneste dag. Jeg vil vite at det som er her på bloggen er bra og det er noe jeg kan stå for 🙂

Helga har gått med til å være sammen med barna. Vi har kost oss på Tusenfryd og korpsstevne. Tusenfryd er juleaften, bursdag og ferie på en og samme dag virker det som hos barna for de var elleville 🙂 Nåja vi voksne var vel ikke noe bedre vi heller…. jeg er litt redusert i dag etter x antall ganger i loopen!

GINGERBREAD

I dag baker jeg gingerbread cookies og det lukter nellik og andre deilige krydder i hele huset. Jeg skal lage cookies til mitt Julekalender-kurs og prøve å se om jeg får laget et pepperkakehus 🙂

Jeg spurte på facebook i helgen om jeg skulle kjøre tradisjonell stil og farger på mine juleinnslag i år eller gå for kun rosa, lilla, sølv og hvitt. Hva mener du?

Har du interesse i kurs? Så sjekk siden KURS. Kanskje du finner noe som passer deg. Et cookiekurs kan være en god investering akkurat nå rett før pepperkakebakingen tar av. Det er så koselig å ha selvpyntede pepperkaker til jul. Både hjemme, i vinduene og så er de flotte å gi i gave 🙂

CHRISTMAS MINI CAKES

Disse kakene lagde jeg for Bolig Drøm i fjor og er noen skikkelig søte småkaker. De er selvfølgelig inspirert av Peggy Porschen

For å lage disse trenger du:

  • fast langpannekake ( jeg brukte krydderkake)
  • krem ( jeg brukte vaniljekrem
  • sukkerpasta i ønskede farger ( grønn, rød og hvit)

Kakene er laget med et rundt utstikkersett i forskjellige størrelser. Krem smøres på som om det var en vanlig kake. Trekk kakene en for en og husk at du kjevler ut sukkerpastaen tynt på småkeker ettersom dette skal spises av kun 1 person 🙂 Pynt med julemotiv! INSTAGRAM Er du på Instagram? Jeg heter @villaperlesukker der og blir glad om du følger meg 🙂 Her er noen av mine siste bilder:

Ønsker dere alle en herlig dag og tips meg i kommentarfeltet hvilke farger du mener mine julebidrag kan ha. God mandag til alle!

Skriv en kommentar