Forandring i planene!

Det er ufattelig travle dager akkurat nå.

I sommer bestemte jeg meg for å forandre min blogg-strategi.

Der jeg før var opptatt av å kun ha et prosjekt å jobbe med til enhver tid, bestemte jeg meg for å følge magefølelsen og kaste masse baller i luften samtidig. Jo flere baller som er i lufta, jo flere kan du fange! Og jo flere «momentum» oppnår du.

Det har vist seg å være en riktig strategi. Per i dag har jeg 13 ulike prosjekter, fordelt over 6 ulike AS. Flere realiseres de neste månedene, mens noen realiseres neste år. Jeg er ikke redd for at noen går i vasken, eller at jeg går på trynet. Det er liten risiko for at alle 13 går til helvete! 😛

Så liten scoreprosent har jeg i mitt liv som selger aldri hatt. Jeg har alltid ligget på rundt 70-80%, så derfor skjer det også mye nå. Jeg begynte jo å jobbe i sommer med alle ideene mine, og en etter en blir de realisert.

Jeg husker jeg sa til coachen min Peter, at jeg hadde en drømmeliste. På den listen sto det 12 merkevarenavn. Langt opp og langt frem. Men listen har fulgt med i lommeboken hver eneste dag, og jeg titter på dem og drømmer meg bort. En dag skal jeg jobbe med dem, sier jeg til meg selv. Jeg har ikke begynt å jobbe aktivt mot dem enda, men jeg drømmer. Visualiserer og tenker. Mange har ikke engang kontorer i Norge.

I eventyrene går det sånn at ting bare skjer. Magi, tryllestøv eller ønsker blir oppfylt helt ut av ingenting. Men jaggu skjer det ikke innimellom IRL også. I går kom det en mail, og vips sitter jeg mulig på flyet om noen uker. Om de ikke velger å komme til Norge da. Det er og blir stort.

Men jeg satser ikke bare på en hest. Jeg har alltid en plan B, og prøver alltid å være et steg foran.

Når man jobber så mye, og har så mange prosjekter, så er det også viktig å nye. Leve, være. Her og nå. Suge på de karamellene som kommer og takke. Takke alle for mulighetene som oppstår. Mange vil kunne si at det er jeg som skaper mulighetene selv, men jeg tror at mye også er ren tilfeldighet og litt flaks.

Suksess har man ikke. Det er noe man har hatt, og kan få igjen.

Men vi skal nyte oppturene. Føle på at det er gode dager.

Det gjorde jeg i går. Jeg tok fri. Det var deilig. Vi hadde lange møter her hjemme, både på tirsdags kveld og i går. Det er gode dager.

Jeg hadde også en opphetet diskusjon på Instagram her om dagen. Vedkommende og jeg har blitt enige om å skrive et innlegg sammen. Jeg synes så lenge man forblir saklig, så skal man få spalteplass. Og jeg skal i et lengre innlegg snakke åpent om hva jeg tenker om barn, reklamer, og barn i sosiale medier. Med den andre parten med på innlegget tror jeg vil klarer å belyse noe veldig viktig. Så takk for alt av engasjement. Mer om dette følger.

Personen hadde en anonym profil, men hadde noen greie argumenter, så jeg tok kontakt. Selv om jeg er uenig i måten denne personen argumenterte, så vil jeg ta dialogen.

Men når det er sagt så kjenner jeg raskt «lusa på gangen». Jeg merker veldig raskt om du er ute etter å holde en saklig debatt, eller om du er ute etter å lage kvalm. De som mates av negativitet og skittkasting. De blir blokkerte. NO pardon. Det er litt vittig akkurat dette, for Sveriges største blogger Isabella, hun gjør akkurat det samme som meg. Når noen blir for pågående, eller for jævlige. Da ringer hun dem. Hun sier: Helt til slutt, om dom inte ger seg… måste vi bare ringa. Akkurat slik jeg ringte flere i forrige uke. De jeg ringte har brutt åndsverkloven og gjort andre ulovlige ting og kommer til å bli anmeldt. Vi snakker ikke om noen anonyme kritikere på nett mer. Det må vi som har store blogger tåle. Men jeg kommer til å stå opp for meg selv når andre bryter loven, og gjør det med hensikt for å skade meg og mine barn.

Men nå er jeg altså i dialog med en av brukerne på Instagram for å belyse et tema mange brenner for. Så når det innlegget kommer synes jeg vi alle skal holde oss saklige og konstruktive.

Jeg fikk gratulasjoner i går.

Det er deilig å oppnå sine mål. Men mest av alt er det deilig å se andre nå sine mål. Vi åpnet i går for flere medlemmer inne på 100 dagers prosjektet. Tror gruppen fremdeles er åpen om du ønsker å joine.

Ellers har jeg begynt å skrive litt på alle ønskene dere har. Det var ikke rent få gitt 😛

Kan noen fikse det slik at døgnet får litt mer enn 24 timer?

Jeg svarer på mange av deres meldinger med hjertet og et takk. Men vit at takk betyr så inderlig mye mer.

Det betyr takk for at du snakker varmt om meg i lunsjen på jobben din, takk for at du tok deg tid til å skrive en kommentar, takk for at du testet ut oppskriften min, takk for at du faktisk logger deg inn her hver dag og takk for at du heier på meg. Jeg hører dere, ser dere og følger mange av dere.

Det betyr så uendelig mye mer, enn bare takk.

Klemmer herfra!

14 kommentarer

 1. Kjære vene…. Hvordan får du tiden til å strekke til, vææææ. Jeg er mamma, kjæreste og student. Jeg studerer fra ungene går til skolen og til de kommer kjem kl 15. Da er det middag, lekser, fritidsaktiviteter, husarbeid, kveldsmat, legging, før jeg studerer en time eller to på kvelden, om jeg er riktig flink klarer jeg å få prioritert en time med trening når ungene er på aktiviteter. Mao en ganske alminnelig hverdag. Synes allikevel jeg alltid er på etterskudd! Er imponert over deg, du må ha litt av en arbeidskapasitet. Klem.

  1. Anne Brith

   Det er ikke alltid tiden strekker til, men med god planlegging, stå opp tidlig, arbeidsfordeling i heimen og prioritering; noen ganger må ryddig hus vike til fordel for oppfølging av fritidsaktiviteter eller hjemmelaget middag erstattes med take away pizza 😂

   Stor klem

 2. Jeg heier på deg! Du er helt rå, du er så ordentlig og saklig. Bloggen din er spennende å lese og det føles ut som en voksen og ærlig blogg. Jeg beundrer deg, for hva du får til, målene dine og entusiasten du gir. I love you!!❤

  1. Anne Brith

   Tusen takk du. Det er veldig hyggelig å høre. Ha en nydelig dag videre. KLemmer

 3. Du er en så sabla god mamma, og det er det beste et barn kan ha😊

  1. Anne Brith

   ❤❤❤

 4. hildegunn

  Heier på deg eg eg også. Innlegga diner kjekke å lese og heile bloggen din er inspirerande og motiverande. Du er eit godt forbilde for både meg og mangen andre og eg ser opp til deg. Alt det du får til er jo heilt imponerande. Etter eg såg deg og dei andre i første sesong av heile norge baker, så fann eg tilbake til bakeinteressen og bakegleden. (etter ha lagt den på hylla etter ein vanskelig periode)
  Synes du er ei god, flott og herlig dame eg Anne Brith. Du får berre gode ord og tankar fra meg og eg blir motivert av å få en bedre kvardag ved å følge deg.

  Mange gode klemmer til deg.

  1. Anne Brith

   Takk for kommentar og for fine ord! Så gøy å høre at du fant tilbake til bakegleden 😍 Følg med på bloggen fremover, blir mer baking ❤

 5. Kjære deg, Anne Brith. Jeg kom nylig over bloggen din og jeg er imponert. Uten å nevne navn så leverer du, til sammenligning med andre, innhold. På blogglista generelt føler jeg at det er så mye tomt, så mye «se på meg» og et forsøk på å fremstille seg selv i best mulig lys mer enn å fremme en sak eller i det minste et nyansert bilde av en hverdag.

  Til sammenligning gjør du en innsats til å inspirere andre også utover utseendet og materialisme. Jeg stiller meg litt annerledes enn deg til eksponering av barn, men når det er sagt så må jeg si at du virker som en tilstedeværende mamma som faktisk ser ungene dine, som viser dem hvem du er og hvor viktige de er for deg.

  Du har nå en ny følger og jeg liker at du er en go-getter, at du setter deg høye mål, for selvfølgelig kan du nå dem. Jeg tror oppriktig du kan få til alt du setter deg fore, Anne Brith, og jeg ønsker deg og dine en god helg.

  Hilsen fra Emily

  1. Anne Brith

   Takk for en lang og koselig kommentar. Gøy at du liker bloggen og jeg håper du følger med videre ❤ stor klem

 6. Benedicte

  Du er rå! Digger deg :-*

  1. Anne Brith

 7. Heier på deg jeg også 🙂 Liker å lese bloggen din,synes du virker som en rå dame,som aldri gir seg,tiltross for mange netttroll,og har en hektisk hverdag..All cred til deg altså,håper du får alt du drømmer om 🙂

  1. Anne Brith

   Takk for at du leser og heier. Jeg har ikke tenkt til å gi meg 👍🏼 Stor klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *