Det gikk ikke som planlagt:

Da jeg bestemte meg for å dra på Vixen, tenkte jeg det kunne være en fin anledning til å vise frem Erik.

Vi hadde jo kjent hverandre noen måneder, og ting begynte å bli seriøst mellom oss. Det falt seg naturlig å ha han med.

Jeg har aldri vært en person som har brukt mye tid på den røde løperen. Jeg husker den aller første gangen jeg skulle gå på den røde løperen. Herregud som jeg gruet meg. Du velger nemlig selv om du vil gå på eller utenom den røde løperen. Og inni meg hylte alt som kunne rope at jeg ikke skulle stå der i blitsregnet.

Men min daværende manager dyttet meg frem. Du må lære deg dette. Gå og ha det gøy. Jeg skalv og var drit usikker. Det kan du også se på bildene etterpå. Nå, flere år etterpå kan jeg jo le om det. Men jeg har vært på fester hvor jeg har sneket meg unna.

Men i år var jeg jo ikke engang nominert. Og det betyr absolutt ingenting for meg. Så jeg dro for å støtte venner og kollegaer. Og jeg ble sittende i salen, helt til slutt. Skam dere dere som ikke gadd å være der til det var ferdig! Frekkere kan det faktisk ikke bli!

Men tilbake til planen. Haha. Jeg skulle ta med Erik, og ta bilde sammen med Sofie og Morten. Jeg tenkte, om vi tar bilde vi 4 så kommer vi helt sikkert til å bli avbildet et sted. Haha. Kanskje Se & Hør eller VG ville legge bildet av oss 4 ut, og det ville vært stas for både mamma, pappa og barna hjemme og se oss.

Sofie og Morten er jo mye mer kjent, så min «plan» var altså å «snike» meg inn på et av bildene med dem.

Det som skjedde var jo at bildet der vi alle er på ble croppet. Sofie og Morten ble klippet bort 😛 Erik og jeg ble blåst opp og fikk en helside i VG.

Planen gikk altså ikke helt som forventet haha. Men vi lo jo godt om dette, og ler fremdeles om det når vi møtes. Så sent som i helgen møtte jeg Morten og Sofie og koste vi oss med dette. Jeg vet jo at mange av dere synes det er rart at jeg henger med dem, når de er så unge. Men husk at vi er kollegaer. Og jeg koser meg i selskap med dem.

Du ser alt på Bloggerne på Tv2 Livsstil i kveld 21.30 🙂

Hvem vet er jeg deres manager om noen år?

Når jeg selv slutter å blogge 😛

Snart skal Erik og jeg feire 1 år sammen. DET er nokså utrolig, og jeg er allerede i full planlegging på hva vi skal finne på!

Kanskje vi mennesker skal bli flinkere til å leve i nuet? Leve nå! Ikke tenke så veldig langt frem, eller tilbake? Holde på det fine man har i hverdagen og beundre hver gode ting som skjer?

Være takknemlig for at vi har den tiden vi har her. Før det er for sent?

Gammel eller ung.

Og huske på at planer ikke alltid går som forventet 😛

Ha en nydelig fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *