Alle snakker om Erik!

Jeg kan love dere at det ikke bare er en gang jeg har fått følgende kommentar:

Forholdet mellom dere kommer ikke til å holde.

Jeg har venner som har sagt at jeg bør gjøre det slutt, nære venninner som dømte aldersforskjellen nedenom og hjem og mennesker som har spurt: Hva ser du i han?

Som alle andre situasjoner i livet mitt, så gikk jeg, også da jeg møtte Erik, inn med åpent sinn. Jeg forhåndsdømmer ingen. Heller ikke Erik.

Han er for ung!

Jeg tenkte på aldersforskjellen i akkurat 5 minutter. Så lenge jeg har vært sammen med Erik har det aldri vært noen form for «ubehageligheter» rundt vår aldersforskjell. Hvem bestemmer hva en annen skal velge? Hvem bestemmer hva en annen skal ønske? Om vi to ønsker å være sammen, hvem er du da til å bestemme at vi ikke passer sammen? Pga 11 år forskjell?

Jeg fant en hånd som passet min. En arm som holdt meg inntil seg og en fin fyr, som løftet meg opp og var positiv, fremfor å snakke meg og andre ned. Litt som meg. Det var det jeg falt for og likte.

Han er barnslig!

Du er jo mye mer reflektert, og smart. Han virker jo kort og dum. Dette er ting jeg har fått høre fra noen som har møtt Erik, og av dere som skriver i kommentarfeltet mitt.

Jeg elsker Erik sitt syn på livet og på situasjoner. Særlig de vanskelige situasjonene. Erik er alltid glad, og ser alltid det gode i alle og alt rundt seg. Som meg skyr han det negative og ser muligheter fremfor problemer. Han sier fett, kuuult, genialt og bruker de ordene ofte.

Har jeg noen gang tenkt på at han ikke er velartikulert nok? Aldri falt meg inn å tenke på det før dere gjorde det.

Han kom inn i mitt liv, godtok at jeg hadde barn, og at jeg var med i Bloggerne. Selvsagt føles det litt rart å ha kamera på slep til enhver tid, men at han skal bli slaktet fordi han prøver å bli venn med mine barn, på en middag dere mener er iscenesatt. Det er ikke ok.

Det er så lett å se de negative tingene. Å være barnslig eller naiv, betyr også at man ser lett på ting. Og i mitt liv trenger jeg en person som verken dømmer eller snakker alt nedenom og hjem.

Jeg lurer på om du hadde gjort en bedre figur på tv, første gang du var hjemme og skulle møte kjæresten sine barn?

Han datet 20-åringer før han traff deg!

Ja, det kan jo falle seg nokså naturlig da. I årene før han traff meg var han jo i 20-årene selv. Så hvem er jeg å dømme om han møtte jenter som var 8-10 år yngre?

Vi kan jo sette oss ned i all evighet å finne på ting som gjør dette forholdet vanskelig, men verken Erik eller jeg er slike personer. Vi har begge levd et liv, og så møtte vi hverandre.

Vi har vært ute i universet, Som to satelitter på vår vei…
Men heldigvis så har vi landa, Og du rett i nærheten av meg….

Han spiser ikke fisk og har ikke vokst opp med det!

Altså, hva en person liker og ikke liker av mat, er på ingen måte avgjørende om et forhold skal fungere. Det vil nesten bli det samme som å si at man ikke skal være kjæreste med en veganer om man selv ikke er det. Fy så nedlatende og dømmende verden har blitt. Jo, Erik spiser fisk. Han har spist masse sammen med meg i sommer, men at han ikke foretrekker det er jo hans sak? Eller?

Dette forholdet er et stunt!

Nå har vi hørt denne kommentaren og fått den servert titt og ofte i nesten et år. Hvis dette var et stunt så ville vi vel ikke hengt sammen i så mange måneder. Vi jobber sammen, sover sammen og drar på ferier sammen. Erik er ikke betalt av meg, eller jeg av han. Vi er oppriktig glade i hverandre. Selv om mange av dere ikke tror det.

Jeg kjenner Erik, og vet at han…

Jeg vet ikke hvor mange slike meldinger jeg får i uken. Jeg skjønner at det er mange som har lyst til å fortelle at de kjenner han og mener de faktisk kjenner han bedre enn meg. Erik og jeg vet veldig godt hva vi ønsker, hvor vi står og hva drømmene våre er. Vi vet også hva den andre gjør til enhver tid. Altså, meldinger som: Erik er nå hos en venninne av meg, funker ikke helt på meg.

Gjør det slutt!

Du bør gjøre det slutt med Erik.

La meg bare si en ting. Mitt forhold er det jeg selv som har kontrollen på. Jeg gikk åpen inn i dette og ble kjent med verdens snilleste person. Mulig litt rar for dere, men perfekt for meg. Han er alltid glad og smiler mye. Det smitter over på oss andre. Om det noen gang skulle skje at det ble knute på tråden så ville det bli fordi jeg eller Erik mener at vi ikke fungerer sammen. Ikke fordi du mener det.

Erik er rolig, og glad. Han ser positivt på det meste og kommer fra en familie med masse kjærlighet for hverandre. Han er omsorgsfull og snorker ikke. Han kan lage pizza og kebab, og barna elsker han. Når jeg er sammen med han føler jeg meg trygg. Han har aldri gitt meg grunn til ikke å stole på han. Så lenge tilliten mellom oss er der og vi har det bra så må nesten vi to få bestemme om vi passer sammen eller ikke.

Les også: Slik var mitt første møte med hans foreldre

Jeg skulle ønske at alle var litt mindre fordomsfulle. Litt mer tolerante og så litt mer postitivt på forskjeller.

Jeg er faktisk litt lei av å være diskusjonsemne og hatobjekt fordi jeg forelsket meg i en, noen av dere mener ikke passer meg.

Jeg liker Erik. Gleder meg til hver nye dag sammen med han, og tenker ikke på alle forskjellene dere daglig kommer med.. I alle fall ikke før jeg leser det dere skriver.

Det er lett å gjøre det slutt. Ende et forhold så fort det blir tøft. Det er det enkleste valget. Men å bli krever styrke, utholdenhet og vilje. Troen på at dette skal vare lenge og viljen til å kjempe for noe når ting ikke går bra. Det mener jeg vi gjør for lite av. Kjempe for det vi vil beholde.

Så til Erik, fordi jeg vet du leser dette:

Husker du den kvelden vi hadde vært og sett på Ørjan? Da vi satt oppe på den baren og drømte oss bort. Det var bare oss to. Det var en helt utrolig fin kveld, og det var egentlig da «eventyret» startet. Jeg visste det.

Vi har gjort så mange fine ting siden da og møtt så mange fine mennesker. Du har vist meg ditt liv og jeg mitt. Og sammen har vi på en måte funnet en vei i denne galskapen.

Jeg elsker at du ikke gir opp når ting blir vanskelig og jeg elsker at du hele tiden sier at dette her er for alltid. Du er bunnsolid og stødig. Morsom og positiv. Og derfor er jeg så glad i deg.

Både on og off kamera!

Love U!

55 kommentarer

 1. Syns dere er herlige sammen!! Blide og positive!! Nyyyt livet og hverandre dere!!!

  1. Tidligere date av Erik over 30

   Han synes jo d er fint å være sammen med deg for da får han jo liksom blitt litt kjendis selv. Han er jo glad i status og oppmerksomhet. Du hadde kanskje ikke vært så interessant om du ikke var kjendis. Har datet han selv og han er relativt barnslig. Morsomt å se på klippet at han fortsatt sier mye poff poff (skytelyd) 😂 grunnen til at han ikke vil ha barn er fordi han ikke liker forpliktelser og med deg kan han jo ha mye alenetid og henge på biljard for du har jo et liv med barn som kanskje ikke så mange på hans alder har. Fint at dere har d hyggelig men tviler på at d varer evig. Og husk at han liker d at du er kjendis. Pizzabaker fra Bærum er jo ikke akkurat status. Hilsen fra meg til Erik: voks opp da!

   1. Anne Brith

    Vi to har i alle fall fått ting til å fungere og nyter tiden sammen. Håper at kjærligheten spirer for deg også. Ha en nydelig kveld 🙂

   2. sigrid

    « tidligere date av Erik» ?? Det var vel kanskje en grunn til at det ikke fungerte mellom deg og Erik, men jeg syns ikke du fremstår så veldig moden selv etter denne kommentaren.

    Anne Brith: Fint å se at du hever deg over det ❤️

   3. Anne Brith

    Både Erik og jeg har levd et liv. Vi har begge en god del mennesker vi både har datet og ligget med. Det er ikke noe rakettforskning å komme frem til det. Hvem han har vært med før ofrer jeg ikke en tanke 🙂

 2. Poenget vil vel her være at de fleste ikke hadde tatt med kameraet på slep første gang ny kjæreste introduseres for barna…

  1. Anne Brith

   Det er et veldig godt poeng. Men nå har det seg slik at jeg er med i Bloggerne og valgte å gjøre dette. Det var et valg jeg tok. Vi kan gjerne diskutere det valget, men da bør vi diskutere det og ikke hvor teit og barnslig Erik er. Skjønner du forskjellen?

   Jeg tok det valget og står for det. Alle i huset var enige og det var greit. I ettertid kan man jo diskutere om det var greit eller ikke, men jeg valgte det, valgte å dele det og synes det ble en megafin kveld. Ingen av oss merket at kamerateamet var der. Men igjen, dette var min avgjørelse.

   1. Ble min kommentar borte? Jeg spurte i bunn og grunn om dette samsvarer med at du gikk høyt ut med at barna skulle skjermes fremover?

   2. Anne Brith

    Jeg kan ikek se at noen kommentarer blir borte. Beklager det.

    Jeg føler at jeg skjermer barna mer ja, enn det jeg gjorde før. Så vil vi vel aldri bli enige om jeg gjør en god nok jobb som mamma. Vi bor jo i et land hvor alle skal ha lov til å mene noe om hvordan andre oppdrar sine barn.

    Når jeg ser på barna mine så ser jeg at jeg har gjort en nokså god jobb. De ønsker egentlig å være mer på bloggen enn det de både var og er, og det er jeg som holder dem tilbake. Men nå har faktisk eldstemann tatt noen grep selv som gjør at han mulig også trer inn i rampelyset så hvem vet hvordan dette ender.

    Ha en nydelig dag!

  2. Det er opp til mor selv å bestemne hva barna er med eller ikke med på:) sålenge barna er enige og koser seg så.

 3. Hvordan vet folk alt dette om Erik? Det som vises er jo bare en bitteliten del av livet. Lykke til videre.

 4. Blir oppriktig lei meg at folk sier sånne ting til dere.. kjenner jeg får klump i magen. Synes dere er så fine hver for dere OG i sammen. Erik virker kjempe snill og leken, og du vet jeg liker deg vel 💜 Jeg møtte også skeptis fra mine foreldre av alle ting når jeg ble sammen med han som nå er min mann gjennom mange år og far til mine barn, fordi han ikke stilte så mye spørsmål til dem og dermed «ikke viste nok interesse». Men jeg visste at dette var kjærligheten med stor K. Man må bare stole på magefølelse og lytte til hjertet sitt 💜 Og by the way, de elsker han nå fordi han har tusen andre gode kvaliteter 🙂

 5. Eg har en kjærest på snart 44 år som sei: «lissom og særr» og spælla tvspæll … eg burde kanskje slå opp mæ han pga av det??
  Du e en norlænning, du prella av deg sånner små mygg som e missunneli på deg og dett liv!
  Ønska deg og den flotte kjærestn din alt godt ♡
  Hilsn fra Bodø ♡

 6. Jeg synes dere er kjempesøte sammen og at han er utrolig jordnær og snill mot deg og barna!Elsker at første møtet ble vist på Bloggerne så vi får ta en del av det! Veldig sporty av ham å hoppe inn i en verden der kamera er der i sånne situasjoner!

 7. Jeg syns dere løste det på en god måte. Erik har virkelig evnen til å kommunisere med barn og jeg så barn som i usikker var litt spent, men som etterhvert løsnet opp, ble varm i trøyen og trygg på at dette var en fin fyr for mamma.
  De sier allerede rundt bordet at mamma og Erik må gå ut og spise valentine.

  Erik er morsom og dere smiler utrolig mye sammen, ler høyt.
  Hvem er andre til å dømme er forhold basert på noen minutter på TV eller innlegg via bloggen? Det er vel MYE mer rundt enn det? Dessuten syns jeg dere gjorde en god figur.

  Barnslig? Vel, man er faktisk ikke voksen før man våger å være litt barnslig!

  Som du sa på gmn i går, det er opp til deg, ( i denne situasjonen dere) å finne ut om det fungerer eller ikke, ingen andre. Les: mammapolitiet!

  Heier masse på dere! ❤️

 8. Mormor til fire

  Kunne ønske at dere klarer å ikke bry dere med alle de negative kommentarene. Dere vet best om dere passer ilag eller ei, og når dere nå har vært ihop såpass lenge så begynner dere å bli godt kjent. Ingen trenger å belære dere. Jeg synes det folk gjør her er nærmest mobbing, ingen har rett på å kalle noen dum og kort. Leser du dette Erik så rett og slett ikke bry deg med de. Dere virker som et lykkelig par som passer sammen, ikke begynn å skulle endre dere for å tilpasse nettrollene. Størst av alt er kjærligheten ❤️💙

 9. Alt jeg har tenkt er at den mannen må være ordentlig forelsket, som villig blir med på såpass vanskelige situasjoner med kamerateam, og et tydeligvis dømmende Norge som ser på. Og forstår ikke hvordan noen kan ha fått negativt inntrykk etter disse episodene. Det er spesielt, og bare tull.

  Heia kjærligheten!

 10. Blir helt oppgitt av menneskeheten noen ganger altså. Hvorfor skal folk kommentere og blande seg inn i alt og ingenting.
  Jeg har selv en mann som er 10 år eldre. Han møtte jeg når jeg var 17. Hvorfor skal kun menn finne yngre damer, men ikke kvinner? Dere er nydelige, nyt hverandre og veien videre sammen.

 11. Elisabeth H

  Dere er nydelige sammen ❤️og når man er i et forhold som er noe å satse på, da bare føler man det. Dypt i sjelen, at ja dette er noe som er verdt å ta vare på.❤️❤️ Bare dere to kan si noe om dette, andre kan synse og mene og tro. Men har de noe med det å gjøre? Nei – overhodet ikke. Erik valgte deg med full pakke. Du valgte han. Det er så fint å se to som er oppriktig glade i hverandre. ❤️Ønsker dere all mulig lykke og kjærlighet fremover❤️🥂🍾🌸🌺

 12. ❤️ Vi trenger mer kjærlighet, vennlighet, åpenhet og respekt for hverandre i dagens samfunn. Jeg forstår ikke folks behov for å dømme andres liv, om de lever i rampelyset eller ei.
  Å være et godt forbilde når man lever i rampelyset, tenker jeg er veldig viktig. Og verdier som å jobbe hardt for å nå sine mål, være åpen, inkluderende, vise på TV situasjoner som mange av oss har vært i og kommer til å komme i(f.eks. å snakke med barna om dating, introdusere barna for ny kjæreste), er supert at vises og «normaliseres». Ja, okei, så oppleves det kanskje litt kleint for noen, men det var det også når vi introduserte barna første gang, selv uten TV kameraer😂 Men det var også fint og godt, som hos dere.
  Å være et godt forbilde når man ikke lever i rampelyset er også minst like viktig. Og folk som skriver nedsettende og ufine kommentarer om andre offentlig,er ikke gode forbilder. Jeg håper ikke de lar sine barn læres opp til en sånn holdning mot andre mennesker.
  Håper (og får inntrykk av) at dere koser dere og nyter livet, på tross av at det finnes en del ufine folk. Det finnes jo også mange fine, flotte mennsker❤️ Lykke til❤️

 13. Heidi Sveia Ruud

  Jeg blir litt målløs jeg, av hva folk får seg til å si og gjøre. Du er en offentlig person og må tåle en del…. det har du gjort før også og kommet deg igjennom👍 folk må få mene det de vil, men å opptre på denne måten er ikke greit. Jeg lærer mitt barn at om hun ikke har noe hyggelig å si, kan hun la være å si noe…. mulig folk ikke har fått med seg det i barneoppdragelsen! Nei altså….. Skjerp dere! Det som betyr noe ved dagens slutt er hva som er viktig for deg, din familie og Erik. Stå på og Lykke til.

 14. Jeg syns den middagen ble fantastisk! Koste meg med å se episoden. Han gjorde barna trygg på rekordtid😀

 15. Jannicke

  Jeg syns dere er ett flott par. Vi har vært borti AKKURAT d samme dere går igjennon nå med samme aldersforskjell da d er 11 år mellom oss også😃 .
  Som jeg alltid sier til folk så lenge man har d bra sammen pg elsker hverandre da er bare alder ett tall.😃 Man lærer seg å kjenne hverandre. Jeg var 20 da jeg traff han og han var 31 og hadde 3 barn fra før. Jeg var uerfaren slik Erik er men d lærer man seg med årene. Jeg hadde selv null erfaring med barn men å være sammen med en litt eldre vat bare pluss for meg. Han hadde mye erfaring både med hus, barn mm så da måtte jeg lærer en den ting og tilslutt endte d med ar vi selv fikk to gutter sammen. Og nå har vi vært sammen i 15 år og fortsatt like forelsket som første gang vi møttes. Vi har tilog ned kjøpt hus sammen også😃 så anbefaler dere å ikke bry dere om all negativitet rundt dere. Så lenge ungene dine er fornøyde og synes Erik er en flott bonuspappa så sier kjeg bare – kjør på- drit i alle rundt dere. D var venner og familie som trudde vi kom til å gå fra hverandre pga aldere og slikt men en må gi og ta av begge.😃 nyyt forholdet og kos dere.dere er ett sååå flott par sammen❤

 16. Jeanette

  Dere er så fine sammen! Blir så glad av å lese bloggen, og om dere. Forstår deg så godt. Min mann er 11 år eldre enn meg, og Gud for et oppstyr. Skulle bare vist hva folk har sagt og hvordan de har oppført seg. Har vært helt i kjelleren flere ganger men en dag var det nok, og jeg klarte å heve meg over hva folk slang fra seg. Nå har vi vært sammen i 13 år, og gift i 7…skulle gjerne ønsket å vite hva folk tenkte nå:) stå på, og fortsett å spre gleden dere gjør.

 17. Jeanette

  Veldig bra innlegg! Folk som slenger dritt er bare misunnelige! Synes dere er flotte sammen og dere fortjener det beste ♡

 18. Jeg tenkte jo mitt da jeg så han live, men er jo ikke jeg som skal leve med han! Ikke noen andre av leserene dine heller. Det er det kun du (og barna dine) som skal, og kanskje du liker den lekne litt barnslige fyren vi så på TV? Kanskje det er akkurat det du trenger og liker? Fint for deg sier jeg bare 🙂 alder er bare et tall, det som teller er vel om man er på samme sted i livet. Og du skulle sett første middag jeg hadde med svigerfamilien.. det var enda mer kleint haha! Glad jeg ikke hadde kamera på slep!!

 19. Det er så utrolig inspirerende å lese bloggen din. Du er en sterk kvinne som står på ditt og som klarer å ta egne valg til tross for hva andre tenker om deg. Jeg står selv i en veldig vanskelig situasjon med venner akkurat nå og jeg finner mye trøst og støtte i dine innlegg om hvor viktig det er å gjøre det man vil uansett hva andre tenker. Stå på, du inspirerer meg!

 20. Hei Anne Brit. Så utrolig rart at det er dette folk reagerer på når de såg Erik møte barna dine. Jeg satt å tenkte at han var utrolig flink.. og at han etter kort til fikk alle barna dine til å øe og like han.. at han viste litt hva som ville nå hjem til ungene dine, uten å ha unger sjøl..
  Og en annen ting jeg vil kommentere er at jeg synest du har veldig smarte og reflekterte og høflige unger.. de kommer utrolig godt frem gjennomskjermen.. for noen fine barn alle 4.

  1. (le og like han)

 21. Ann-kristin

  Hei eg syns dere passer sammen. Og eg syns du skriver bra og eg liker og lese det du skriver

 22. You go girl!
  Jeg har begynt å følge med på bloggerne først nå, og synes du gjør en veldig fin figur👍
  Kjærligheten er vakker, og jeg heier på dere❤️

 23. Syntes episoden der Erik møter barna er fin jeg! Det ser akkurat ut som sånn det er på ekte, litt kleint i starten men så løsner det litt mot slutten. Ikke heng deg sånn opp i det alle andre sier, følg hjertet ditt og gjør det som er rett for DEG! 🤗

 24. Ble sjokkert av å lese dette innlegget, for hvem er ‘vi’ som tror vi vet og skjønner så mye om andre av å se noen minutter av et helt liv. Altså det må være måte på, blir flau av alle bedreviterne ute i verden og kommentarfeltene i SoMe. Jeg synes du stråler i bloggerne og ser fornøyd ut, og jeg liker han. Det virker som han er morsom, leken og hyggelig. Og han kler deg.
  Håper mennesker snart kan lære å bli glad på andres vegne, for hva er vel bedre enn å oppleve kjærlighet, leve livet og nyte dagene man har. Kan ikke alle bare unne hverandre lykke og glede i livet.
  Hurra for kjærligheten!!

 25. Elisabeth

  Folk bryr seg om mye rart og spesielt det de ikke har noe med. Jeg har selv en mann som er 8 år yngre, han var bare 20 da jeg møtte han. Vi har nå vært sammen i 25 og gift i 16😊 Er mange av de jeg kjenner som burde bite seg i tunga i forhold til hva de så den gang. Stå på alder er bare et tall😊

 26. Camilla

  Kjære Anne Brith!
  Alle disse hat kommentarene kan jeg med en gang si at jeg ikke syns du fortjener.
  Du virker som en flott dame som har både dømmekraft og livet på stell. At andre skal komme meninger om at du bør gjøre det slutt osv kan de holde for seg selv mener nå jeg. Dere er utrolig søte sammen og det ser ut som at det går som en drøm med han og barna. Ser det var noen kommentarer her om at du hadde gått ut om at du skulle skjerme barna, men hva faen (unnskyld ordbruket) vet personen om hva og hvor mye du skjermer barna ellers. Og så lenge vi seere har fulgt med på deg, så har vell de fleste blitt kjent med en Anne Brith som både vet og gjør det aller beste for barna sine. Blir rett og slett sikkelig provosert av slike kommentarer og at folk kan være så frekke, lite fylt med folkeskikk og uforskammede som det noen er. Blir rett og slett matt.
  Stå på videre og fortsett å være den super flotte og gode Anne Brith som du har vist oss at du er. Ikke alle som ville takket ja til å ha med et TV team første gang kjæresten møter barna. Det står det faktisk respekt av.
  Du er flott !! Og dere er er flott kjærestepar! ❤️ Størst av alt er kjærligheten

 27. Jeg heier på dere og ikke bry dere en døyt om alle de misunnelige menneskene som prater dritt. Dere er veldig flotte sammen 😀

 28. Bra skrevet❤ kjærlighet har ingen form farge eller oppskrift. Bra du er lykkelig❤

 29. «De ønsker egentlig å være mer på bloggen enn det de både var og er, og det er jeg som holder dem tilbake. »
  Tror du virkelig på dette selv? Det er veldig tydelig for alle som har sett barna dine i denne sesongen av Bloggerne at de to eldste føler seg ukomfortable i denne settingen. Ta til vett og skjerm barna dine, uansett hvor gøy du synes det er å være på TV.

  1. Anne Brith

   Godt DU vet hva mine barn ønsker og vil 😉

 30. Johanne

  Jeg for min del syntes Erik gjorde en kjempegod figur i bloggerne! Dere viser frem livet akkurat slik det er, og det liker jeg 🙂 Selv tror jeg jeg hadde dødd av nervøsitet hvis jeg skulle møtt barna til kjæresten og i tillegg bli filmet samtidig! :-p Det er jo dødsviktig å bli godt likt av barna. All kudos til han for at han gjorde det 😀 Dere er flotte sammen <3

 31. Synes det ser ut som dere har det både fint og morsomt sammen og det virker som dere gir hverandre rom for å være dere selv😃jeg synes at man kan feie for sin egen dør, de som kommer med så mye negativt. Du virker som ei dame med ben i nesa og trygg på deg selv og godt er det. Lev vel skrev man i minnebøkene og det synes jeg er en fin regel🌺kos dere med hverandre og nyt livet😃

 32. Bry deg Ikkje om slike misunnelige folk. Stakkers desse for dei har Ikkje vett. Du er dyktig i alt du gjer. Å så stolt du kan vera av ungene dine. Ha det godt..

 33. Be folk som er ufine ryke å reise! Dere er så herlige. Stå på videre. Heier på deg!!

 34. Elisabeth

  Digger å se deg på tv, leser bloggen din og lar meg inspirere av flotte kakebilder.
  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest kommentarer både til deg og andre bloggere om alt alle andre tror de vet og ikke vet.

  Vi som lesere velger dette helt selv. Jeg leser mye for at du skriver knakanes godt og går mye i dybden i innleggene dine.

  En kan jo bli fint flau og svett av å høre om synsing om andres liv.

  Jeg kjenner deg overhode ikke. Med skjønner gjennom bloggen din hva du står for.

  At du har funnet kjærligheten uavhengig av aldersforskjell og kjønn- er vel noe av det koseligste som finnes. Nyt å være omfavnet av personer du elsker!

 35. Tipper de som slenger med leppa stort sett er en gjeng middelaldrende kvinner som er sjalu og misunnelig for at du har en ung, pen, kjekk kjæreste som alltid er blid og har godt humør. Dessuten virker det som Erik kommer fra en pengesterk familie, så de er nok misunnelige for det også.
  Ungjentene er nok sinte fordi han valgte ei som var eldre enn dem. 😄
  Ellers er nok folk misunnelige på at du tjener så godt på noe de ser på som lite jobbing. Kvinner er kvinner verst og Janteloven råder.
  Du får se det positive i det. Det gir deg noe å skrive om på bloggen, det skaper engasjement og diskusjoner som igjen gir deg flere klikk og penger i kassa. 😊

 36. Lillian

  Dette innlegget gjorde skikkelig inntrykk på meg, og det er første gang jeg kommenterer.. men nå måtte jeg.. jeg ble først skikkelig provosert av hvordan folk prøver å ødelegge andres kjærlighetsliv, også gikk det over i tårer over hvor rørt jeg ble av dine ord til Erik. Dere er superflinke som klarer å finne hverandre, og finne det gode med hverandre og deres forhold mitt oppi stormen dere befinner dere i. Jeg har også opplevd mye meninger rundt min kjæreste og vårt forhold, og det har vært tøffe tider..MEN jeg skal ta med meg dine ord videre, og jeg heier på dere begge! Lev det livet som er riktig for dere💕

 37. Fy fader for en rå dame du er! Heier på dere to ❤️

 38. Jeg opplever at det ser ut til at du profilerer kommentarfeltet og luker ut kommentarer som setter spørsmålstegn ved dine valg. Jeg blir moderert bort pga det, åpenbart.
  Selvsagt skal kommentarer være ordentlige og reale, og sjikane er uakseptabelt.
  Når du siler ut kritiske vurderinger så og si alltid, så kan du like godt stenge kommentarfeltet. Ærlig talt.

  1. Anne Brith

   Mulig du har kommentert noe om mine barn eller nevnt noen navn? I så fall blir det luket bort.

   Jeg har et kommentarfelt som blir strengt moderert, dette fordi dette er min blogg og jeg ikke vil ha så mye negativ fokus her. Du er velkommen til å diskutere med meg på facebook, med åpent navn i alle kommentarfelt under hvert innlegg. Fritt frem. Anonyme blir veldig ofte moderert her inne ja.

   Og til slutt kan jeg også si at diskusjoner rundt mine barn og hvordan jeg oppdrar dem er jeg litt ferdig med. Jeg har fått så mange spørsmål rundt dem og hvorfor jeg deler livet mitt og deres på nett. Det er en evigvarende diskusjon vi aldri blir ferdig med. Så i stedet for å menge meg inn i diskusjoner som tar min positive fokus bort slettes kommentarer. Jeg trenger å holde riktig fokus når jeg nå skal jobbe så hardt fremover som jeg skal…. håper du forstår.

   Ring meg gjerne på 91522976 om du føler deg urettferdig behandlet. Jeg tar gjerne en prat med deg 🙂

 39. 11 år er ingenting når det er 2 voksne mennesker det omhandler…. Ingen hadde brydd seg hadde det vært mannen som var eldst…..
  Alle tørrpinnene skulle hatt en yngre mann for å få fyrt opp i endorfinene😉
  Blir matt av jantenorge…
  Kjør på. Det største av alt er kjærligheten❤️

 40. Maria S

  Kjenner jeg blir oppgitt over folk. Føler de seg så mye bedre ved å slenge ned dritt om andre? Eller kritisere andre fordi de gjør ting anderledes enn dem selv? Jeg blir flau.

  Nyt tiden sammen med din flotte kjæreste!! Alder, høyde, modenhet, har ingenting å si så lenge han gjør deg lykkelig og har dere har det fint sammen!! ❤️

  Hvordan du oppdrar ungene dine vet jeg faktisk ikke, fordi jeg følger deg ikke 24/7. Noe som ikke andre gjør heller. Rart hvordan de alikavell kan ha de full peiling på at du gjør det «feil»?… Jeg tror ungene dine får en fantastisk oppvekst, men en fantastisk mor! ❤️

  Stå på videre! Du er kjempe flink som greier å stå opp mot alle de negative kommentarene her.
  Heia deg!!❤️

 41. Johanne

  Du må også huske på at når du deler så mye om Erik, og feks lagde et helt innlegg om deres innerste tanker om dette med hus og penger, så må du også forvente å få andres meninger om dere. Hadde du derimot ikke delt så mye av det innerste, men heller bare det alle uansett kan se, så hadde du nok likevel ikke sluppet unna alle bedreviterne. Så det er vel i grunnen ikke så nøye hva du gjør. Syns det var iiiinderlig kleint å se på TVn da Erik var over på middag, men det var ingen verdens ting han kunne gjort bedre? Han opptrådte helt perfekt i mine øyne. Fikk barna med og klarte å holde nervøsiteten i sjakk. Jeg vet selv hvor uhorvelig kleint det er med foreldre som kommer hjem med kjæresten sin for første (og andre, og tjuende gang), og det er ikke enkelt å skape en naturlig og flytende samtale da! Husk at hva vi enn måte mene om deg og Erik, så betyr det ingenting. Ønsker dere alt godt!<3

 42. Else Falch

  Uff sier bare jeg…om det ikke fungerte med noen av de andre han var sammen med….så kan det vel fungere med deg…dumt av tidligere kjærester å gå ut å snakke negativt om personen..kansje det var deres egen feil at det ikke fungerte…vi kan jo ikke fungere med alle og godt er det…ønsker dere alt godt…uansett alder…💕

 43. Kristina

  En stor forståelsesfull klem sendes. Vet akkurat hva du snakker om. Jeg var 19 år da jeg ble sammen med samboeren min. Han var 16 år eldre. Vi har nå to barn å bor fremdeles sammen på 8 året. Det er sjelden negative kommentarer idag, men det er fremdeles endel hevede øyenbryn og det har vært mange kommentarer opp igjennom årene. Det rare er at jeg aldri har tatt det til meg, for alle de nærmeste har akseptert forholdet vårt uten spørsmålstegn. Men de første årene, de kan være såre. Sålenge dere er trygge i dere selv, så er det det viktigste. Hev dere over kommentarene å feir kjærligheten😊

 44. Synes det er absolutt opp til deg og Erik å finne ut av deres forhold. Om dere har det bra og om ungene har det bra så er jo det viktigst av alt.
  Hvor er disse negative kommentarene? Ingen ting å bry seg om uansett 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *