Mamma finner en kjæreste!

I kveldens episode av Bloggerne starter Erik og min reise.

Vi hadde jo kjent hverandre litt, før  dette ble spilt inn. Men det var jammen ikke lenge.

Jeg husker det så godt, da jeg spurte barna, om jeg skulle date. Espen svarte: Bare han er god til å lage pizza. Haha. Da lo jeg godt inni meg.

Men det er noe annet som har fått fokus i kveldens episode. Og det er holdningene barna mine har. Jeg har alltid vært åpen med dem, og snakket varmt om kvinner som elsker kvinner og menn som elsker menn.

Frihet til å velge.

Jeg tror det er viktig at barn får føle på det allerede fra tidlig alder. Det er helt normalt å velge kjærlighet etter hjertet. Om du elsker en av samme kjønn er det helt normalt.

Derfor tenkte jeg heller ikke så mye på dette da barna tok det opp på tv. Men jeg har allerede begynt å få en god del meldinger inn fra dere der ute som har sett barna på tv. Tusen takk for alle gode ord. Det rører meg.

Denne uken vil du altså se på tv hvordan jeg og Erik dater, og at han møter barna.

Jeg skal snakke om akkurat dette på God Morgen Norge, i morgen tidlig.

Jeg gruer meg jo litt, men gleder meg også masse.

Herlighet for en reise det har vært. Og i går på premierefesten så ble jeg rørt da jeg tenkte tilbake på alle opptak, og fine sesonger. Hjelpe meg, det har blitt hele 4.

Men jeg er absolutt ikke ferdig på skjermen etter denne sesongen. Vi får jo ikke lov til å si så mye når det kommer til fremtidige prosjekter, men jeg føler ikke at jeg kan si meg ferdig riktig enda. Jeg har noe mer jeg har lyst til å dele.

Jeg håper dere nyter dagen så langt. Her står det en bolledeig og hever. Og håper jeg får tid til å sette en brøddeig før jeg haster inn til Oslo!

Etter i kveld blir det heldigvis noen dager hjemme. Bare jeg og barna!

Klemmer herfra!

5 kommentarer

 1. Synst alltid episodene med deg er så korte, kunne godt sett mer!
  Likte veldig godt da du filmet barna!
  Gleder meg til tredje episode!
  Vet du når kl du skal være på i morgen? Pleier å ha God morgen Norge på, men vil ikkje gå glipp V det!
  Klem fra Lise

  1. Anne Brith

   Jeg er nok ikke den profilen i Bloggerne som trekker mest seere. Jeg har nok alltid hatt veldig korte innslag. Mange har fortalt meg akkruat det, men jeg bryr meg ikke så mye om det. Jeg har følt at det som har vært vist har vært nok. Det er jo så mange andre spennende profiler å følge med på enn meg og barna 😛 I morgen skal vi på skjermen 9.40 tror jeg 🙂

 2. Den samtalen du hadde med barna, og hvordan de svarte rørte hjerterota mi!😍 Er et godt bevis på hvilke holdninger du har klart å gitt dem. Enn at du i tillegg klarte å innfri ønsket om en kjæreste som var god til å lage pizza🙈 Fikk et litt annet inntrykk av Erik etter bloggerne-klippet av dere. Bare positivt altså😉 men er glad for å kan bli «kjent» med dere på en litt annen måte enn bare gjennom tekst på bloggen😊 Heier på dere, hele family’en!

 3. Ble litt rørt av den sekvensen med barna i episoden, barna dine har nydelige holdninger ❤️ Det var så fint å se på han ene sønnen din forklare hva dating er, og Annika som supplerte med at du kunne finne en kvinne også 😂 Og Christian som sa at du kan date deg selv, søteste ❤️

 4. Gud for noen flinke og veslevoksen barn du har. De var veldig flink på bloggerne. ..
  Som hun over, ønsker æ å se mer av deg å barna. Dere er av de beste æ liker å se. Selv om du over si dere ikke trekker mange seere. Æ liker dere veldig godt. Som du vet har æ vært i kontakt med deg på instagram med min profil @kosetiden78 (der æ delt på storry om denne bra blogger eps.) at dere var veldig bra på bloggerne. Å cheerleading som ho er veldig flink.
  Lykk til videre med alt bra dere holder på med. Gleder meg til neste blogg eps 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *