Ny runde på TV!

4 stjerners middag er akkurat ferdig, og jeg fikk 2 dager hjemme. Så kom det en ny mail, og jeg kunne absolutt ikke si nei.

Denne gang er det noe ekstremt morsomt som skal spilles inn, og det passer SÅÅÅ godt til meg, og det jeg driver med.

Men, det betyr også at det blir en del nattjobbing fremover. For det er jo grenser hvor mye man klarer å få til å jobbe på dagtid 😛 Så for å få ting til å gå opp kommende uker så blir det mye kveldsjobbing.

Erik har også blitt involvert og trår inn på hjemmefronten når det trengs.

Heldigvis.

Jeg har gitt av meg på en litt annen måte med både 4 stjerners og det andre jeg har vært med på, og jeg håper dere vil like å se meg en helt ny rolle. Jeg var såpass frempå og sa da vi spilte inn 4 stjerners middag, at jeg helt klart ville blitt med i 71 grader nord, om de ønsket en blogger 😛

Men nå først er det noe helt annerledes jeg skal være med på og det er innspilling allerede om 2 uker. Jeg gleder meg veldig.

I kveld starter forresten Bloggerne, og på torsdag er jeg med i den nye serien til Solbakken og Ramm. Et drap skal etterforsket og jeg baker. Haha. Dere må bare se.

På onsdag morgen skal jeg på God Morgen Norge for å snakke om hvordan det er å vise kjærligheten på TV. Denne uken vil dere altså se hvordan Erik og jeg møtes, dater og når han treffer barna. Jeg gruer meg litt, men gleder meg mest.

Jeg har også en del nyheter å komme med nå i september, men jeg må vente noen uker før jeg røper hva som skjer.

Skal jeg skrive bok?

Nei 😛 Eller jo, en dag når jeg får tid. Men jeg skal ikke gi ut bok. Jeg har jo bloggen, enn så lenge.

Skal jeg slutte å blogge en dag?

Ja, helt klart. Den dagen jeg slutter å blogge, skriver jeg også bok. Men det er langt frem enda.

Men først i kveld er det premierefest for Bloggerne. I morgen fest med Torsdagsfilmen, God Morgen Norge på onsdag, bursdag på fredag og åpning av Båthuset på lørdag. Litt av en uke, og det blir deilig å henge på sofa med barna på søndag. Uken etter denne blir det en hel uke på Sørumsand med innspilling.

Slik ser ting altså ut fremover.

Til lørdag skal jeg bake 6 kaker. Så det blir masse baking her denne uken også. Så følg med!

Gode klemmer!

3 kommentarer

  1. Oj…. Her ligger jeg på sofa’n og blir helt stressa av å lese om planene dine fremover:) Imponert! Pass på å få litt søvn innimellom da😘

    1. Anne Brith

      haha…jeg vet…. blir en rolig neste uke 😛 klemmer herfra!

  2. Hei. Så nettopp andre episode av bloggerne. Og ble så fantastisk fascinert av svaret til sønnen din når han minste spurte var dating var. «En mann og en dame, en dame og en dame. Eller en mann og en mann» Syntes det var så fint sagt! Fantastisk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *