Vi er klare for bryllup

Nå har vi akkurat pyntet oss for å feire kjærligheten mellom Kathrine og Nicolai.

Kjærligheten er størst. Uansett. Jeg elsker bryllup, og gleder meg til å følge disse to og dele denne spesielle dagen med dem.

Solen skinner ute, og vinden har lagt seg. Jeg tror det blir en magisk dag. Kanskje blir det også noe regn i sløret for bruden?

Uansett så skal vi kose oss i dag. Sammen med gode venner.

Jeg har vært så heldig å få låne kjole fra Cecilie Melli for anledningen. Den er dus rosa og er helt nydelig.

Jeg skal følge opp med flere bilder når vi er hjemme.

Øredobbene mine heter Maxima og armbåndet Sherly og er Vintage Pink.Noe som passer så godt til kjolen.

Cecilie er også den som lærte meg ALDRI å bruke tynnstrømpebukser. De kommer absolutt ikke inn mer i skapet mitt. Sommer som vinter er det NOGO når man har kjole på ifølge designeren selv.

Den siste uken har Erik og jeg også vært gjennom en av våre største utfordringer. Men heldigvis fikk vi snakket ut om det i går kveld. Usikker på om jeg skal dele det med dere, men noe av det er ekstremt aktuelt og trenger å bli belyst.

Men først skal kjærligheten feires.

Håper dere har det topp!

Gode klemmer!

9 kommentarer

 1. Hvorfor skal man aldri bruke tynnstrømpebukse? 😊

 2. Hvorfor skal man ikke bruke tynnstrømpebukse?

 3. Hei! Jeg har lurt på lenge hvorfor strømpebukser angivelig skal være så feil. Hva er egentlig gæærnt med det, hvorfor vil du ikke bruke det?

 4. NOGO med tynne strømpebukser… alt man skal henge seg opp i! ler meg ihjel..:p

 5. Har hørt at nude strømpebukse er nogo, men at sorte strømpebukser funker til sort kjole.
  Tenker at det kommer litt an på både alder og ben hvorvidt tynne strømpebukser er pent eller ikke. Selv dropper jeg strømpebukser fordi de ubehagelige å ha på. Om sommeren syns jeg forresten at det ser utrolig dumt ut med nude strømpebukser.

 6. Motepolitiet sier nei til tynne strømpebukser, men heldigvis har de null makt så vi gjør som vi vil 😉 Mine ben ser atskillig bedre ut med strømpebukser, så de må på (hvis jeg ikke har lang kjole da)

 7. Jeg skal gi et svar på det med tynnstrømpebukse 🙂 Jeg er personlig motstander av alt som liksom skal være usynlig, men som ikke er det. Det gjør bare det usynlige mer synlig, om dere skjønner hva jeg mener. Det være seg hudfargete strømpebukser, gjennomsiktige silikonstropper til BH, plaster etc. Da er det mye bedre å gå all in og bruke noe som er meningen at det skal synes. Det blir penere, etter min mening. Men alle skal få lov til å gå kledd som de vil, og hvilken rett har vel jeg til å bestemme hva som er pent eller ikke 😉 Hilsen kjoledesigneren Cecilie

 8. Svar til de som lurer på strømpebukser eller ei:
  Nylon strømpebukser under kjoler/skjørt ble for ca 7-8 år siden en stor no-no hvis man skulle følge stylistenes råd og tips. Nylonstrømper til sandaler var som å banne i kirken, da sømmen ved tærne ble synlig. Selv om tå-løse strømpebukser ble lansert til bruk i åpne sandaler ble det aldri en stor hit. Men selv stylistene var ikke enige seg imellom, jeg har vært på flere moteshow og visninger hvor noen stylister uttalte seg om at nylonstrømper var helt innenfor og noen ganger å foretrekke. Så hvem skal vi lytte til og skal vi gidde å lytte til noen i det hele tatt?

  Nå, i 2018 er trenden i ferd med å snu litt igjen, Kate Middelton har mye skyld i dette – hun er jo et stort moteikon og forbilde som faktisk bruker nude nylonstrømper og vår egen Mette Marit likeså. Det har alltid forholdt seg litt annerledes til svarte nylonstrømper, de har vært mere «innenfor» enn hudfargede, selv i forbudstiden.

  En artig historie er at det for mange år tilbake var sett på som simpelt og usmakelig å vise seg strømpeløs ved høytidelige anledninger. Jeg er opprinnelig fra Bærum og husker godt tiskingen og hviskingen i et gigantisk Bærums bryllup da en en gjestene ankom strømpeløs. Det var rett og uhørt!

  Takk og pris for at motepolitiet ikke finnes for annet enn A-kjendiser, for da kan vi gå kledd akkurat slik vi vil, tenker jeg.

  1. Du har veldig mye rett i det du skriver. Vi bør vel alle bare ta på oss det vi føpler for. God lærdom fra deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *