Eplekake og gressklipping!

Det er en ting jeg absolutt ikke kan gjøre, og det er å klippe gress. Dette er fordi jeg ender opp med å bli sengeliggende. Jeg er super allergisk.

Men er det en ting jeg hater og virkelig unngår i livet generelt, så er det å gjøre meg avhengig av andre. Så når det nå trengs å klippe gress, har jeg bestemt meg for å trosse allergien min og «gjøre det sjæl».

Jeg har klippet halve hagen nå, før jeg måtte stoppe. Men en god dusj gjorde underverker og ettersom jeg har lært meg hvordan jeg skal takle angst og frykt, så testet jeg like gjerne ut det og. Jeg har alltid vært redd for å klippe gress, fordi jeg blir så dårlig. Men nå bestemte jeg meg bare for at: NOWAY, nå bestemmer jeg meg for å klare dette. Og det gikk!

Kommende mandag starter jeg en 12 ukers reise. Et prosjekt som skal strekke seg over hele 12 uker. Jeg gleder meg veldig. Har satt meg et mål og bestemt meg for å nå det. Fra uke 33 til uke 44 skal jeg jobbe iherdig med meg selv. Jeg gleder meg.

Jeg har vært så utrolig oppgitt de siste dagene. Jeg ble syk, måtte få antibiotika. Og har brukt dagen i går på å være både sint og skuffet.  Og når slike følelser raser gjennom meg så holder jeg meg heller unna bloggen. Det er liksom ting jeg ikke skal dele med dere heller. Det er privat og jeg har tenkt mye på hva jeg skal dele her på bloggen.

Jeg kunne glatt de siste dagene skrevet noen fete overskrifter, og jeg er 100% sikker på at dere ville støttet meg i noen av de tingene jeg går gjennom, men 1. barna og familien skal skjermes mer ,og 2. være sinna hjelper ikke noe.

Så da passer det bedre å ta det negative ut på gresset og bake.

Epler er på  plass på kjøkkenet og jeg skal teste ut en ny oppskrift. Håper å få bakt noe brød også i kveld. Og i morgen skal jeg, OM mine scrumbled eggs er perfekte, dele min nye oppskrift med dere!

Minstemann og jeg er i gang med forberedelser til vårt nye prosjekt som vi skal fullføre på søndag. Makroner i kransekaketårn.

Det blir magisk.

Snakkes litt senere…

Klemmer!

5 kommentarer

 1. Bruk munnbind når du klipper. Ser ikke akkurat smashing ut, men hvis du kan gi en f….i det akkurat mens du klipper, funker det ihvertf bra! Funker også bedre med oppsamler på klipperen, enn at gresset går rett på bakken. Da blir det mindre pollen som fyker inn i nese, øyer og klær. Bare et par tips til deg som funker for meg…Godt å trekke seg bort fra blogg når blodpumpa er faretruende aktiv…. trekk pusten og tenk først. Så kommer tankene ut den dagen du er klar til å dele og formulere. Nyt dagen med minsten!

 2. Eggerøre på godt norsk.
  Prøv Gordon Ramsay sin, er umulig å feile med den.

 3. Jeg er også veldig allergisk mot gress, men var alene på hytta i sommer og MÅTTE klippe selv for å få det vekk.. Jeg hadde tilfeldigvis noen munnbind etter oppussing – og der gjorde susen! Det skjermer nese og munn mye, man kan jo vurdere vernebriller også for å gjøre det hele komplett 🙂 Det ser jo litt drøyt ut, men var absolutt verdt å se ut som en tannlege det lille kvarteret det tok.. Munn-bind ved gressklipping anbefales!

 4. Kjære du,
  jeg har gresspollenallergi og det som funker her er faktisk å bruke munnbind når jeg klipper gress. Kanskje det kan funke for deg også ? Alternativt har du nå så store barn at de bør kunne hjelpe til også 😉
  Lykke til videre.

  1. Kjempegod ide og Annika tok i et tak hun og :)))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *