På kjøkkenbenken

Det har skjedd så utrolig mye i helgen.

Som mange vet så er jeg jo midt i helvetesuken. Men det er ikke det jeg skal snakke om nå, men ila den uken så skal man reflektere veldig mye over måten man jobber på. Hvem man er som person og hvordan man blir oppfattet. Både positivt og negativt.

Ut fra tilbakemeldingene man får skal man lære.

Jeg har vært så «freidig» å spørre mange av mine følgere på snap om å si en negativ ting om meg. Fordi jeg vil lære mer om meg selv.

Man blir ikke bedre av å ha kun mennesker rundt seg som kun roser deg. Alle gjør feil og alle trår feil. Det er bare hvordan vi evaluerer tilbakemeldingene som er viktige. Gjør vi noe med dem?

At noen mener jeg er stygg, rar, dårlig mor osv og ikke kjenner meg, betyr lite. Men når jeg spør og får konstruktive svar og eksempler så blir det hele mye bedre. Også for meg. For å forstå de som ser meg annerledes enn jeg selv ser på meg.

Uansett Helvestesuken er over imorgen og jeg kommer med mer info.

Og i denne uken var mye av fokuset på å lære. Lære av meg selv men også observere andre. Lære av de jeg møter på veien. Og en jeg har blitt skikkelig inspirert av i helgen er Maria. Hun er ikke bare farlig nær ved å kunne kalles mor Theresa fordi hun har så mye omsorg forandre, men hun er en kokk av de sjeldne.

Jeg har lært så mye om mat og blitt fullstendig hekta.

Det kommer noen innlegg fremover på morgenrutiner, frokoster og eggerøre.

Jeg dro i alle fall rett til butikken og fikk handlet inn noe deilig grønt.

Jeg gleder meg for aller første gang til å lage pizza i kveld.

Er det ikke rart hvor inspirasjonen plutselig kommer fra?

Livet altså!

God tirsdag!

Klemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *