Søndagshilsen fra Kragerø!

Det er ikke morgen mer. Solen har begynt å sende ut noen av sine sterkeste stråler. Vinden tar seg opp, og måkene har våknet til liv.

Vi har spist en fantastisk frokost, og er klare for en solfylt dag.

Utsikten vår fra sengen i dag tidlig var denne:

Er det ikke nydelig?

Vi er i helgen i Kragerø, og skal ut med båten om noen få strakser. Men hytta her. Er helt nydelig. Alt rundt, alt inni.

Drømmested ♡

Det er nesten ikke en sky på himmelen, og vannet er utrolig innbydende. Erik og jeg har diskutert frem løsninger for fremtiden, og jeg må si det er godt å kunne sparre med venner.

Det er mange spørsmål som dukker opp når vi nå skal se på mulighetene for å både bo og jobbe sammen. Heldigvis trenger vi enda ikke avgjøre alt. Veien kan bli til mens man går også.

Men Kragerø dere. Det er greit at Oslo, Fornebu, Sandvika, Ostøya og Middagsbukta er innbydende og fint. Men Kragerø er vakkert! Vi har bestemt oss for å ta med båten neste sommer og være her nede en uke altså.

Magisk ♡

I dag da vi spiste frokost skjedde det noe som jeg vil spørre dere om råd om. Men ettersom jeg tror diskusjonen kan bli het, legger jeg det inn i et eget innlegg senere.

Håper dere får en nydelig søndag.

Og visste dere at fargen blå på et soverom kan fremkalle søvn? Blått er en farge man blir rolig av. Ikke rart vi sov så godt i natt. Klemmer ♡

11 kommentarer

 1. Perfekt innlegg for å bruke bilde av seg selv i trusa altså! Leeds

 2. Er det nødvendig å legge ut bilde av seg selv i undertøy når du skriver om hytta?

  1. Har ikke noe problemer med å vise hvordan livet faktisk er. På sommeren med 25 grader har man mindre klær på uansett.

 3. Fine bilder, delikate farger. Og kor bra st du viser bilder av deg uten sminke og hvor man «eldes med stil»

  1. Takk <3

 4. Wow! Er du virkelig 43? Du ser fantastisk ut!

  1. Tusen takk. Så hyggelig. Føler meg 20! 😛

 5. Du slik en lett og god pen Anne Brith. Alltid kjekt å lese dine tekster for du er så god å beskrive opplevelsene dine. Fortsatt flott sommer i lette klær & for en flott dame du er både inni & utpå 😘

 6. Diskusjonen om smør forventes å bli heftig?

  Hvor begrenset liv har du?

 7. Veronica:-)

  Flott bilde av deg, Anne Brith!! Og helt enig med deg, man har jo knapt gått med tøy denne sommeren😅 undertøy og bikini, hva er egentlig forskjellen???

 8. Så fint dere har fått det i båthuset, dere har gjort en god jobb 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *