Helvetesuka – Dag 3

Denne dagen hadde jeg faktisk gledet meg veldig til.

Timemanagement. 

Det er noe jeg synes er ekstremt interessant. Og planlegging av tid er jo noe jeg som 4 barns mamma gjør hele tiden. Men nå skal det altså planlegges for en uke, en måned, et år og 3 år fremover.

Ufattelig mye kan skje på 3 år. Se bare på meg. For 3 år siden var jeg på et helt annet sted enn det jeg er i dag. Jeg har lært så mye om egne grenser, egne mål og hvor mye jeg egentlig klarer. Om jeg bare bestemmer meg.

Jeg brukte store deler av dagen til å planlegge neste måned. August og september. Alt av ideer til blogginnlegg. Alt av kampanjer,  min andre jobb osv.

Min andre jobb kan du lese om i dette innlegget.

For meg tar denne oppgaven mer enn bare en dag. Også fordi jeg har deadline på en vanlig jobb. Derfor delte jeg dag 3 i Helvetesuka inn over 2 dager. Planlegging tar MYE tid, og er kjempegøy.

Om det er noen som ønsker detaljerte oversikter over hvordan jeg strukturerer dagene og lager planene mine så rop ut i kommentarfeltet.

Jeg er en person som trenger å ha absolutt alt ned på papir. Planlegging i telefon fungerer ikke for meg. Jeg må se det i en planner og visualisere meg oppgavene. Derfor jobber jeg mye med postit-lapper.

Ha ha,de har jeg overalt.

Om jeg skulle råde noen noe. I forbindelse med en slik uke, ville det være: Ikke vær for hard mot deg selv. For meg har det tatt på å stå opp 5, legge meg 22, spise sunt, kle på meg finere klær. Bare det har vært «nok» for meg.

I tillegg skal jeg: Bare tenke muligheter og være positiv og løsningsorientert. Den siste glapp på 3 dagen. Jeg skulle absolutt ikke være frekk. Den glapp også da jeg ble sint på en som var frekk mot meg. Og jeg skulle ikke sove på dagen, eller la meg forstyrre på dagtid.

Den glapp også på 3. dagen.

Men allerede etter 3 dager føler jeg at kroppen er mer «fit» etter all treningen og den sunne maten. Jeg har prøvd å unngå brød og melk. Jeg har ryddet ekstremt mye, betalt alt av regninger jeg hadde liggende, ajour med alt av planlegging.

Så alt i alt er jeg fornøyd sålangt.

Dag 4 er på vei…. og du finner alle innlegg fra Helvetesuka i kategorien: Motivasjon. 

PS. Planneren min er fra Poppydesign, samme med blyantene! Med koden annebrith20 får du 20% rabatt i nettbutikken poppydesign.no

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

3 kommentarer

  1. Hanne Eilertsen Punnerud

    Flink du, Anne Brith, og veldig realistisk på hva du får til evt ikke får til slik det var tenkt. Godt å høre! Jeg ønsker å få oversikt over hvordan du strukturerer og planlegger dagene dine! På forhånd takk:-)

  2. Hei, ja takk – jeg vil veldig gjerne få detaljerte oversikter over hvordan du strukturerer dagene og lager planene dine 😀

  3. Spennende. Jeg Har selv en lederstilling der jeg er avhengig av å planlegge dagene mine.
    Ønsker derfor veldig gjerne å høre om hvirdan du legger planene dine. Tenker jeg kan lære mye av det! Gleder meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *