Helvetesuka – Dag 2

Å starte høsten med en uke i 100 er utrolig inspirerende.

En av «reglene» denne uken er å trene hver dag. Og helst på morgenen. I dag skinte solen for fullt da jeg sto opp 5.01, og det var ikke vanskelig å komme seg ut. Glomma er magisk på morgenen.

Den andre dagen i helvetesuka er ment for modus. Hvilket modus man befinner seg i. Det var ekstremt vanskelig, da jeg ble behandlet som rask av en kundebehandler i en telefonsamtale i dag. Jeg klarte ikke holde meg rolig, da hun hisset seg opp.

Jeg lærte mye av den samtalen.

Fokuser alle dine tanker på oppgaven du har foran deg. Solstrålene brenner først når alle samles i et sentrum.

Og samle tanker på en oppgave. En og en til enhver tid. Holde riktig fokus. Utrolig vanskelig.

Bare det å gjøre EN ting av gangen og unngå å bli forstyrret når du er opptatt. Helt utrolig vanskelig, og jeg tror nok dette for meg er den mest utfordrende dagen.

En annen ting jeg skulle ha fokus på i dag var takknemlighet. Selv når vi ikke har mange lys punkt i livet finnes det noe vi kan være takknemlig for. Å vise takknemlighet koster ingenting.

Så i dag var jeg ekstremt takknemlig for at jeg fikk være med minstemann på sin første dag på SFO. At faren og jeg har så god tone mellom oss, at Sven kom helskinnet hjem, at jeg fikk betalt absolutt alle ubetalte regninger og dermed kan betale ned noe ekstra neste uke, at jeg fikk jobbet mye, at jeg lærte av en kjedelig samtale og at jeg endelig etter mange uker har klart å sette nye store mål for 2020.

DET er jeg takknemlig for.

Nedturer til tross. Jeg ville ikke vært dem foruten.

PS. En liten kommentar til dere som legger igjen dritt i kommentarfeltet. Jeg leser ikke kommentarene selv først. Jeg har en person som sitter og sletter kommentarer før jeg logger meg inn. Slik at jeg skal slippe å lese all dritten. Det har jeg gjort i flere måneder nå. Så dere som prøver å få meg satt ut med stygge ord… det funker ikke, for jeg leser det ikke. Hører bare fra min personlige assistent at noen prøver veldig hardt om dagen 😛

12 kommentarer

 1. Du er tøff og utrolig dyktig som mor og baker👍😊 unik diamant♥️ flott at du velger bort det negative, da det ikke er noe å samle på heller😃 fortsatt god sommer🌞

  1. Takk <3

 2. Du er så utrulig inspirerende og flink! Flott dame! ❤️

  1. Tusen takk :)))

 3. Flott og takk for at du gir av deg selv jeg heier på deg lykke til med alt du har foran deg du er dyktig og jeg lærer vær dag av deg og det du formidler ha en fin dag,,,

  1. Tusen takk 🙂 Ha en nydelig helg….

 4. Hei fine <3 Vil bare innom å si at jeg liker deg veldig godt jeg! Stor klem! <3<3<3

  1. Takk for det 🙂 God klem herfra 🙂

 5. Lys punkt er i et ord: lyspunkt…

  1. Takk, sikkert en feil ifm tastaturet her som lever eget liv om dagen…

 6. Hei.
  Savner hyppigere oppdateringer fra deg. Før var d ett par innlegg daglig.. mens nå er d kanskje ett annenhver dag..
  Sljønner at du har mye som skjer, og at tiden ikke alltid strekker til.. for all del.. 🙂 men er dette liksom det nye.. ett innlegg annenhver dag? Ikke ment som noe surt.. vil bare at du skal skrive mer. 🙂

  Ellers håper jeg det går bra med helvetesuken. Er d noen som kan gjennomføre noe sånnt så er d du.
  Den er vel øyeblikk over nå?

  Uansett.. ha en god helg med de du er glad i <3

  1. Ja, jeg bruker å blogge 2 x daglig og fint at du savner meg. Men det skjedde noe torsdag morgen som jeg trengte tid til å fordøye, og autopubliseringen funket ikke i går 😛

   Men jeg skal bli flinkere. God klem til deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *