Helvetesuka – Dag 1

Fra og med i dag kjører jeg Helvetesuka.

Det er noe jeg har gjort i starten av hvert år i januar og som regel på starten av høsten. Rett og slett for å kickstarte den nye sesongen.

Jeg følger planen i boken med sammen navn, skrevet av Erik Bertrand Larssen.

Det er ikke alt jeg er enig i der, og noe dropper jeg. Men 90% av opplegget passer meg utmerket.

Hver dag i 7 dager skal jeg stå opp 5, jobbe hardt og målrettet, trene, ta private henvendelser utenfor arbeidstiden, ikke se på tv, spise sunt, være bevisst på mine roller, være handlekraftig og proaktiv, gå opp et hakk i klær og fremtoning ( hihi) og være blid og positiv 100% av tiden. Pluss ta kvalitative pauser.

Jeg skal legge  meg 22.00 hver kveld og hver dag skal jeg ha et nytt fokus.

Fokuset i dag er vaner. Gode og dårlige, og de skal kartlegges.

Mine dårlige vaner

 • Utsetter for mye til neste uke
 • Grubler for mye på ting jeg ikke kan gjøre noe med
 • Drikker for mye energidrikk
 • Rotete mht klær
 • For dårlig på å lage middager ( kjøper for mye ferdig )
 • Følger ikke planen
 • Sminker og steller meg for lite
 • Ler ikke ofte nok

Mine gode vaner

 • Står alltid opp når alarmen går
 • Spiser for det meste sunn og billig frokost
 • Er positiv og løsningsorientert
 • Har orden på alt som er jobbrelatert ( kamera, utstyr etc)

Dette var noe av det jeg skrev opp.

En ting jeg savner med meg selv noen ganger ar at jeg ler litt for lite. Det har jeg tenkt til å gjøre noe med. Jeg har nettopp lagt inn en reminder i mobilen. 3 x hver dag kommer det opp en melding hvor det står: Bryt ut i latter.

Jeg har tenkt til å gjøre dette 3 x hver dag. Uansett hvor jeg er. Jeg skal også samle på latterutbrudd. Når jeg 10 stykker ila en uke skal jeg gi meg selv en belønning. Dette er latterlige øyeblikk. Hvor jeg ler mer enn 1 minutt i strekk. Jeg skal prøve å gå inn i hver eneste samtale medmennesker med tanke om at ila denne samtalen skal jeg bryte ut i latter minst en gang.

Latterlig? Jepp.

Vil det skje en forandring? Ikke vet jeg. Alt jeg vet er at vi ler  altfor lite. Jeg har satt mine latterlige utbrudd til klokken 11.11, 14.14 og 19.19. Bare for å gjøre det hele mer latterlig.

Helvetesuka går greit så langt. Det var litt tungt å stå opp klokken 5 men jeg hoppet ut av senga. Ikke med et smil, men jeg kom meg opp. Og kartleggingen av mine vaner har gitt meg en ny innsikt og nye spennende mål.

Jeg gleder meg!

Les alle mine innlegg under kategorien MOTIVASJON via denne linken. Les gjerne også min første runde med Helvetesuka.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *