Chocolate Chip Cake

Hvis du har lyst til å prøve noe nytt så bør du lage deg en hel chocolate chip kake!

Jeg bruker å doble deigen når jeg lager cookies men så hadde jeg litt dårlig tid en dag og tok den andre halvparten av deigen og klasket oppi en bakeform haha.

Resultatet ble verdens mest seige, og deilige kake. Jeg serverte den med iskrem og salt karamell. Men den kan absolutt spises i sin helhet slik den er uten noe til.

Her er i alle fall oppskriften:

  • 225 g smør
  • 5 dl demerarasukker/rørsukker ( dette kan du erstatte med 50% vanlig sukker og 50% brunt sukker)
  • 2 egg
  • 6 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 150 g grovhakket sjokolade eller sjokoladeknapper.

Pisk sukker og smør hvitt og ha i eggene.

Bland i det tørre og ha til slutt sjokoladen i. Jeg brukte en pose sjokoladeknapper.

Ha hele deigen i en bakeform kledd med bakepapir. Strørrelsen bør være fra 20-28 cm. Alt avhenger av hvor tykk du ønsker kaken.

Stek kaken på 170 grader i 15 minutter. Følg med, den skal være myk.

Serveres lun 🙂

Her er noen av Cookiesene som jeg lagde samtidig:

Håper dere nyter dagen!

Her går det unna skal jeg si dere….

PS. Om dun ønsker cookies med sjokoladesmak så finner du de HER.

Hele kategorien COOKIES med masse digge oppskrifter finner du via denne linken. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

2 kommentarer

  1. Kari-Anne

    Hei lurer på hvordan posen til sjokolade knappene ser ut?

    1. Anne Brith

      Jeg brukte den fra Dr. Oetker. Den er veldig god på smak.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *