Jeg fikk en anonym melding….

Det begynte på snapchat. Så enkelt å være anonym der. Jeg vet jo det.

Hvorfor ha åpen snap egentlig, om man vet man blir utsatt for ekle ting?

Til tider stenger jeg snappen, men jeg synes det er trivelig å kommunisere med dere der, så åpner jeg den igjen når trollene har stukket av.

Men denne gangen var det ikke random ondskap. Det kom en melding om Erik.

Du trenger å vite hvordan Erik er! Så kom det masse skjermbilder av samtaler mellom to mennesker og bilder av han sammen med andre.

Ja, jeg trenger å vite hvordan Erik er som person. Men jeg klarer da utmerket selv å bedømme hans egenskaper selv. Å grave i fortiden hans vil ikke gi meg noe godt. Hvem han har vært sammen med før han traff meg, betyr jo ingenting.

Hadde jeg vært 20 år, hadde jeg kanskje reagert på en litt mer usikker og fomlete måte, kanskje. Ikke det at jeg mener de som er unge er usikre, men med årene får man en viss erfaring og tro på seg selv.

Aldri har jeg brydd meg noe om hva en person har gjort før han eventuelt traff meg.

Hva med meg selv? Jeg har da ekser jeg også. Og disse må Erik faktisk forholde seg til. De lever tydelig i hverdagen min. Som fedre til barna.

Jeg bruker ingen kalorier på å se bakover.

Det bør heller ikke du gjøre.

Livet er der fremme.

Husk på det.

Hvis vi ser oss for mye tilbake kan vi snuble i livets andre utfordringer. Hvem ønsker det? Ikke jeg.

Erik og jeg prater ekstremt mye sammen, og er veldig åpne mot hverandre. Vi har hatt det slik fra den dagen vi møtte hverandre.

100 skjermbilder vil ikke forandre det.

Jeg kjenner i hjertet mitt hva jeg føler for han.

Jeg har skjønt at det kan være vanskelig for noen at vi er lykkelige sammen. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hvor bildene kommer fra. Men jeg tar ikke den veien. Jeg velger å gå en annen vei. Jeg konfronterer ikke personen med det i det hele tatt. Det er feil bruk av energi.

Vi må fylle hodene våre med positive ting som gjør at vi seiler fremover.

Det er også grunnen til at jeg tar opp dette. Mange av dere har skrevet til meg i det siste og sier at dere finner inspirasjon i hvordan jeg takler utfordringer som kommer.

Slik gjør jeg altså det: Jeg gir det ikke spillerom.

Det du mater vil leve.

Det du sulter vil dø.

Uansett hvilket område i livet det er.

Stirrer du lenge nok på bildet nedenfor så vil du helt sikkert klare å finne feil og mangler. Men fokuserer du på det fine, vakre og levende, vil du kjenne at den gode energien tar fatt i deg og gir deg  et dytt fremover.

Og fremtiden skaper du selv. I tankene dine!

Ha en nydelig dag fineste folk. Takk for alle gode kommentarer i det siste. dere er fantastiske!

♡ you!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

11 kommentarer

 1. Elisabeth H

  Det sier nok mer om personen som sendte det. Enig med deg, man skal ikke grave ifortid. Fortid er fortid. Det er erfaringer og et liv som er levd. Dere er nydelige sammen. Skap dagen i dag og fremtiden sammen. Det er det som betyr noe. All you need is love❤️ Klem

 2. Du er en klok dame! Har har mange mye å lære. Nyt sommeren og fremtiden med kjæresten og barna 🙂

 3. Du er så reflektert og klok ❤️ Stå på! Klem

 4. Jeg liker deg, jeg! 🙂

 5. Du e jammen meg ei grepa dame ✌🏼 ikke bare sier du fornuftige ting, du etterleve dem også. Må innrømme at æ i stunder blir utrolig imponert og kan ikkje skjønne at du ikke noen gang skulle ha behov for å «ta igjen» eller konfrontere enkelte personer! Æ hadde eksplodert 😂 selv om æ anser mæ sjøl for å være ei sindig dame. Hvor får du ut all den ondskapen som virvle rundt dæ, min erfaring e at den heng jo med…ei viss stund ihvertfall 😉. Keep up the good work, fortsatt god sommer 🍓🌞

  1. Jeg har en måte å få det ut på men vet ikke om jeg skal fortelle om det på bloggen 😛 Tipper de fleste blir sjokkert da 😛

   1. Trine Lise

    😂 ja nå ble jeg skikkelig nysgjerrig 🙊 det viktigste er at du har funnet din metode. Om anledningen byr seg får du dele 😉 så kanskje vi andre har noe å lære 💕

 6. Nyt livet som er nå, voksne folk har jo logisk nok en fortid. Klok dame du. Ha en flott ferie med dine❤

 7. Nordlending

  Enig med deg, fortid er fortid. Men, den som ikke har minst en eks når de har passert trette, den tror jeg du må lete en stund etter.
  Nå er jeg noen år eldre enn deg, ikke på leit, er i et godt forhold, men jeg har ei venninne som er alene for tiden. Vi diskuterte dette med ekser og nye for en tid tilbake, hun sa at hvis en ny ikke hadde minst en eks, ikke hadde hatt et forhold i vår alder, da kom hun antakelig til å være veldig skeptisk, for det var ikke normalt.
  Kos dere, dere er et perfekt par, stråler mot hverandre. God svorskeferie😉

 8. Dette er jeg faktisk helt enig i👍

 9. Takk for innlegget! Det hjalp veldig å lese dette da den jeg dater har mottatt masse meldinger i fra ei som påstår at hun kjenner meg og sier masse løgn. Det stakk å høre det hun hadde sagt, og jeg ble veldig lei meg. Men det er som du skriver at man ikke skal tenke på fortiden og heller tenke nåtid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *