4 barn i baksetet!

I dag måtte vi kjøre et langt stykke. Vi sto opp nokså tidlig for å rekke å hente bilen.

Vel installert, med all baggasje i bilen startet turen vår til Sverige.

Jeg har alltid sagt at jeg IKKE skal ha meg Tesla, men jeg er veldig positivt overrasket over hvor mye plass det er til baggasje. Alle hadde en stor bag med, og enda var det plass.

Dette er en skikkelig flott familiebil.

Med Erik bak rattet, og kurs mot søta bror, holdt vi det gående. Erik holdt øye med alle og om noen sovnet. Skulle tro han så Christian sove for aller første gang for det gikk sånn her:

Se, han sovner!

Jeg tror han sover.

Sover han nå?

Se han sover jo.

Tror du han sover nå?

Han våkner ikke.

Er du sikker på at han sover godt nå?

Haha, jeg bare: Han sover liksom. No big deal. Med en gang C våknet var det: Av med musikken og spørsmål som: Har du drømt noe? Sov du godt? Nå er vi snart ved en ny ladestasjon.

Vi måtte kjøre litt om, for å hente Espen. Han har vært med en kompis på camping. Så nå er familien komplett.

Jeg merker jeg begynner å slippe taket. Jeg kan ikke forklare det. Det er skummelt og godt på samme tid. Erik får mer og mer ansvar. Og jeg lar han gjøre mer med dem.

En scootertur, en gåtur, et spill, hente her og hente der.

Kanskje det er Teslaen som gjør at Erik er så happy i dag, ikke vet jeg. Men uansett hvor vi har stoppet så har vi blitt beglodd haha. Og det er klart: Bilen er råflott.

Det er en prøvelse i seg selv å ha 4 barn med på tur. Alle vil noe annet hele tiden.

Men Erik forblir rolig.

Jeg hadde aldri trodd at Erik skulle like barna så godt som han faktisk gjør. Mange av dere spør: Er han alltid så glad. Og vet dere, Erik er faktisk aldri sur.

Noen ganger er det som om han ser ting, og da snakker vi helt alminnelige ting, for aller første gang. Så entusiast kan han være av å se noe skje rundt han. Det er en egenskap jeg virkelig setter stor pris på.

Vi har nå altså Tesla Model X stående øverst på bil-ønskelisten vår. Men først er det hus 😛

Mange har spurt om Teslaen er sponset, og det er den ikke. Ergo er ikke dette reklame. Bare til info.

Håper dere har hatt en strålende dag.

Mer om våre dager i morgen tidlig!

Klemmer!

5 kommentarer

 1. Kjenner den følelsen om å slippe taket, senke skuldrene og plutselig være to foreldre. Etter 8 år alene om alt, u know, hadde jeg ikke trodd jeg kunne evne å bli litt mer relaxed og ikke være så på. Men nå er det det naturligste i verden at sambo fixer og styrer og jeg får lov å oppføre meg som om jeg er totalt besvimt. Er gi, få og se 💙

 2. Den bilen ser utrolig flott ut. Genialt at dere får plass til hele gjengen når dere skal på ferie. Prøvekjører dere den eller har dere leid den? Om dere prøvekjører, har dere fått en spesial avtale eller noe? Tenker da på varighet og at den kan kjøres over grensa.
  Jeg kunne tenkt meg el-bil.
  Hvor mange mil går den før den må lades?
  Kos dere på ferietur. Må si at dere er veldig flinke til å finne på ting sammen med ungene, og det virker som Erik er en fantastisk «bonuspappa». 😊

  1. Vi har ikke leid den nei. Vi låner den av en venn 🙂 Fulladet går den laaaang men må høre med Erik hvor langt det var…. super bil. Anbefales!

 3. Tusen takk for svar. Setter pris på at du har svart meg tidligere også. Så den er lånt ja. Da hadde min samboer rett. Nevnte bilen for han i stad. 😊

  1. Det er min barndomsvenn Sondre som eier den og mange av mine følgere kjenner han og har kjent igjen bilen haha… ha en strålende dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *