Husmorferie?

Mange av dere har spurt meg hvordan jeg får overskudd til å gjøre så mye i hverdagen? Det er ikke noe som kommer av seg selv.

For en del år siden ble jeg kjent med Lene Alexandra. Hun var vel den aller første som sa rett ut at jeg måtte klare å ta meg fri i hverdagen om jeg skulle klare å opprettholde tempoet mitt uten å bli utbrent.

Noen dager helt fri hvert halvår er for meg et MUST.

Dette gir meg tid til å lade batteriene og bare logge helt av.

Til høsten skal jeg reise helt alene. Eller, alene blir jeg jo ikke. Det er jo flere som skal på tur, men jeg drar uten å kjenne noen. Men jeg gleder meg vilt, for det ser helt nydelig ut her:

Jeg liker at det ikke er et helt fullpakket program. Og at det faktisk bare er en uke. Helt perfekt. 

 Saltvannsbasseng og varme sommerkvelder.

Det passer meg veldig fint.

Et glass vin på denne takterassen?

Grunnen til at jeg skriver om dette er at jeg lurer på om det er noen av dere som har lyst til å bli med? Hadde det ikke vært deilig med en tur bort fra alt og alle?

Du kan lese alt om turen her.

Jeg tror det blir en skikkelig fin ferietur, og et deilig avbrekk som vil gi oss overskudd til å ta fatt på de lange vintermånedene.

Blir du med?

Send meg en melding på snapchat, Instagram eller facebook om du lurer på noe 😛

Klemmer!

7 kommentarer

 1. Dette er vel reklame..?

  1. Nei. Jeg skal reise dit og har betalt fullpris. Pluss at jeg ikke får betalt for å skrive om det. Da er det er ikke reklame. Gratis reklame for ting man liker er fortsatt lov i Norge, og man trenger ikke da merke det med reklame. Ha en fin dag.

 2. Så fantastisk ut der. Var inne og kikket på linken i innlegget. 3000,- for 1 uke inkludert frokost, lunsj, middag, foredrag/kurs og utflukter?? Syns det hørtes latterlig billig ut og for godt til å være sant. Har de glemt en null i prisen el noe? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg? 😊

  1. Jeg betalte 9990.- og 3000.- i depositum. 🙂

   1. Takk. Sånn å forstå. Det hørtes mer logisk ut. Ganske billig allikevel. 😊

 3. Hadde jeg ikke alt bestilt tur så hadde dette vært spennende. Men har booket 2 uker på Kreta fra 8. – 22. september 😎 Håper du får en magisk uke ❤️

 4. Heia, hvilke ukenummer til høsten drar du? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *