Han kalte han pappa :O

De neste ukene blir spennende! Vi skal kose oss sammen alle 6. Hvordan vil det gå?

Sålangt har det alltid vært en stor fest når vi 6 har vært sammen, og jeg er spent på hvordan det vil bli når vi sovner sammen, og våkner sammen hele gjengen.

Barna har klargjort sengene oppe i båthuset og gradestokken viser 29 grader her.

Vi har badet for 6 gang i dag og mens jeg skriver dette, står Erik og vasker opp, Annika hopper på Flikk-Flakken, Sven ser på fotballkamp og Christian får en leksjon av «farfar» på hvordan barn blir født!

Haha magisk!

Vi blir bare en dag her da, for i morgen så bærer det inn til fastlandet og henting av Tesla. Så skal vi kjøre inn til Sverige, hvor barnslig glede venter.

Slik ser bildet ovenfor ut MED Erik :O

Kuleste bildet altså!

Minsten svømmer altså, men for mange barn kan det mørke vannet være litt skummelt, og jeg tror nok C trenger noen dager i vannet før han tør å slippe seg uten vest.

Blir virkelig spennende å se hvordan disse ukene blir.

Jeg har jo aldri vært på en slik ferie som vi skal på nå med barna, og vi har aldri hatt med minsten på noe slikt heller. Det vi skal gjøre har vi alltid gjort når vi har vært alene med de store. Men nå er minsten blitt så stor at vi satser på at opplevelsen sammen blir super!

Minsten var så opprømt da han surfet at han kalte Erik for pappa. Han kaller meg innimellom også pappa eller farmor haha. Det skjer ofte på slike byttedager. Han har jo vært med faren i en uke nå og med farmor i går, så ikke rart det kommer noe annet ut når han roper på en av oss.

Søtt var det dog. Du er jo en slags pappa da, svarte Annika på det 🙂

Vi gleder oss i alle fall masse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *