Bryllupet vårt!

Da vi kjørte LIVE-sending i går på Instagram, var det mange kjente som tittet innom. Vi fikk mange spørsmål også.

Datteren til min kjære søster logget også på og sa hei. Da Erik skjønte hvem det var, sa han, før han avsluttet:

Vi sees i bryllupet!

Så begynte jo jeg å le.

Og det ble en litt pinlig stillhet.

Etter det raste det inn meldinger på min facebook, sms, og det kom en del telefoner: Er dere forlovet?

I 2018 tror jeg ikke det er mulig å forlove seg uten at noen finner ut av det. Ref Justin og Hailey 😛

Jeg tror nok at OM jeg skulle gått så langt å forlove meg, så hadde mine nærmeste ikke fått vite det via en LIVE-sending på Instagram. Mine foreldre og svigerforeldre skulle nok fått tatt del i det lenge før.

Erik og jeg har jo enda litt dårlig samvittighet for at begge våre foreldre fikk vite at vi var kjærester ved å lese det i VG. Så en forlovelse er vi nok programforpliktet å fortelle dem om.

Når det er sagt, så kan det jo hende at verken jeg eller Erik vil forlove oss? Vi koser oss veldig med hvordan vi har det nå. Det har nesten blitt et slags krav at man må forlove seg og gifte seg etterhvert.

Hvis dere hadde visst hvor mye jobb Erik og jeg har sagt ja til fra august så hadde dere nok skjønt at fokuset er et helt annet sted.

Dessuten må man ha tid, overskudd og penger til noe sånt føler jeg. Og det er ikke noe man rusher inn i. Husk Erik og jeg har ikke kjent hverandre alle årstidene enda. Først på nyttårsaften kan vi begge si at vi kjenner hverandre skikkelig føler jeg.

Da vi sto sammen på Rådhusplassen natt til 1. januar, lovet Erik meg noe. Og om han holder det, og nyttårsaften i år blir som avtalt, da kan vi se hvilke planer som skal legges.

Til da, koser vi oss med å bare være kjærester.

Og det er faktisk ganske fint altså.

Klemmer herfra!

PS. Så vi sees i bryllupet var nok bare en forsnakkelse. Han mente nok: Sees i konfirmasjonen.

2 kommentarer

  1. Dere er så fine sammen! ❤️
    God sommer og kos dere masse på hytta! Klem

  2. Forsnakkelse var det jo ikke, sa feil derimot…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *