Palmesus @ 65° nord

Hei dere,

For en ufattelig fin helg vi to har hatt. Da vi landet viste byen seg fra sin beste side, og noen timer før avreise i dag presset solstrålene seg gjennom skylaget. Perfekt blå himmel kom til syne.

Det er ingen steder som er så fint som Mosjøen når solen skinner. Bare så synd at det skjer så sjeldent 😛

Det nye stedet å være når solen skinner er «bystranda». En nydelig liten oase, midt i byen, med palmesus og kritthvit strand. Helt magisk. Jeg vet ikke hvem som er primus motor for dette prosjektet men dere får av meg terningkast 6!

Så koselig.

Skal du nordover i sommer så bør du planlegge en ekstra dag i Mosjøen og la deg lede gjennom Sjøgato, besøke bystranda og ta turen opp til Varden på Øyfjellet. Blir du sliten kan du ta Zip-line end igjen og ende opp på hotellet.

 Hvem hadde trodd at palmer overlevde på 65 grader nord? 

 Det er så nydelig sand og et bad fristet veldig!  

Det er snart full fart hjemover, og så skal vi på familietur. Vi gleder oss veldig til akkurat den turen. Vi har fått låne oss en superkul Tesla, som vi alle 6 passer inn i.

Men før det blir det en snarvisitt på hytta!

Jeg har det skikkelig bra om dagen. Da vi filmet siste episode av Bloggerne beskrev jeg tilstanden jeg er i akkurat nå som: Ren lykke.

Det kan kanskje være litt tungt for noen å svelge, for man skal jo ikke være for lykkelig. Men jeg nyter at jeg har fått litt fri, fått tid til å tenke meg om, finne ut hvordan høsten skal se ut og planlegge 2019.

Håper dere koser dere.

Mamma bakte forresten noen deilige kaker som jeg har sneket meg til oppskriften på. ;P Skal prøve å legge dem ut nå mens jeg venter på flyet som er forsinket.

Gode klemmer!

5 kommentarer

 1. Koser meg med din historie og at du har det bra😊
  God sommer!

 2. Så gøy å se Mosjøen, er lenge siden jeg har vært hjemme nå😱

 3. Nyt dagene – unner deg og dine det beste.. Klem

 4. Blur så glad av å lese bloggen din om dagen, Positivitet smitter❣️
  Eksker den hvite genseren😍
  Ha en magisk dag!

  1. Tusen takk. Jeg elsker den også virkelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *